Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Manual - czy jest sens robić?

Featured Replies

Napisano

Witam.

Koleżanki i koledzy.

Pamięta jeszcze ktoś ten wątek? Mając na uwadze inne wątki, np. "Klubowicze powinni sobie pomagać" oraz "Piąty swap uno" nie przypuszczałem, że będzie tyle odpowiedzi oraz że otrzymam tyle cennych rad i wskazówek.

Ale jednak mieliście rację - prace przy hydraulicznej poduszce zawieszenia silnika nie są aż tak skomplikowane i wszystko dobrze się skończyło, no może poza zlokalizowaniem nowego źródła korozji.... angryfire.gif

I tak sobie myślę w niedzielne popołudnie, czy jest sens robić manual o owej poduszce, skoro to jest tak proste, wszyscy wszystko wiedzą i w ogóle jest super.

Póki co to mocno ostudziliście mój zapał do brania czynnego udziału w życiu forum, przeglądam sobie wątki i czytam, co kto komu doradzi, lecz sam powstrzymuję się przed pisaniem. Po co się wysilać?

Tak, wiem, nie mam obowiązku pisania i nikt mnie tu siłą nie trzyma. Ale nie wierzę, że na całym kąciku FU nikt nigdy nie zajmował się tą poduszką. Nikt nawet nie napisał: "nie zawracaj doopy, to tylko 6 śrubek..."

Napisano

No widziałem ten wątek i zainteresowanie w nim... Chciałem coś napisać... No tylko, że nie mam pojęcia co z taką poduszka począć więc pisać aby pisać to je nie chciałem. Nie jestem p31 grinser006.gif

Nawet ostatnio miałem kłopot (nawet nie kłopot a wątpliwości) i też nie dostałem żadnej odpowiedzi. Nie ma co się obrażać.

Napisano

Chwalisz się czy żalisz? pad.gifsmirk.gif

Może faktycznie nikt tego nie robił? Jakby ktoś napisał, że nigdy tego nie robił i nie wie - to spamer, tak? smirk.gif Z drugiej strony ktoś nie ma wiedzy na temat tej poduszki i się nie odezwie - też nie dobrze? icon_rolleyes.gif

Napisano
  • Autor

> Chwalisz się czy żalisz?

szczerze? jestem rozczarowany i pytam szanowne grono odnośnie manuala - gdzie szukać motywacji do działania, bo mam jeszcze parę

pomysłów na manuale "elektryczne".

z drugiej strony - jeśli faktycznie nikt nie grzebał przy tej poduszce - fajnie było by być "prekursorem" winner.gif

Napisano

> szczerze? jestem rozczarowany i pytam szanowne grono odnośnie manuala

> - gdzie szukać motywacji do działania, bo mam jeszcze parę

> pomysłów na manuale "elektryczne".

> z drugiej strony - jeśli faktycznie nikt nie grzebał przy tej

> poduszce - fajnie było by być "prekursorem"

Ja grzebałem się przy tej poduszce, ale zabrałem się po tym jak napisałeś już wątek na forum. Śledziłem ten temat, bo sam tak z ciekawości chciałem się dowiedzieć "co z tego wyniknie" (i czy mnie czekałyby jakieś niespodzianki) cool.gif Tylko że może ci co dłubali tam wcześniej uznali to za tak banalną sprawę, że nie warto było się wysilać żeby coś napisać tongue.gif Teraz to i ja mógłbym powiedzieć na czym to polega (choć spodziewałem się dokładnie o co chodzi), tylko że to już za późno... clown.gif

Napisano

> szczerze? jestem rozczarowany i pytam szanowne grono odnośnie manuala

> - gdzie szukać motywacji do działania, bo mam jeszcze parę

> pomysłów na manuale "elektryczne".

> z drugiej strony - jeśli faktycznie nikt nie grzebał przy tej

> poduszce - fajnie było by być "prekursorem"

Kolego nie zrażaj się. Nie zawsze jest tak jak by się chciało, a pozatym, nawet jak ktoś grzebał przy tej poduszce, to akurat mógł nie wchodzić na AK w tym czasie co zapodałeś temat albo po prostu go przeoczył. Ja go przeczytałem, ale nic nie odpisałem, fakt grzebałem przy tym u siebie, ale kilka ładnych lat temu, no i u mnie ta poduszka nie jest hydrauliczna i trochę inaczej wygląda.

A manuale stwarzaj, bo po Twoich postach widać, że masz ciekawe pomysły i robisz dość dokładnie i co najważniejsze z pasją. wink.gif Także czekamy. food.gif

Napisano
  • Autor

> Kolego nie zrażaj się. Nie zawsze jest tak jak by się chciało,

> A manuale stwarzaj, bo po Twoich postach widać, że masz ciekawe

> pomysły i robisz dość dokładnie i co najważniejsze z pasją.

> Także czekamy.

no skoro tak, to jak M klepnie, manual objawi się dla wszystkich. dzisiejszy ranek spędziłem - mam nadzieję - z pożytkiem dla "przyszłych zbieraczy złomu" hehe.gifwaytogo.gif

następne manuale w przygotowaniu. będą długie , zimowe wieczory...

Napisano

> no skoro tak, to jak M klepnie, manual objawi się dla wszystkich.

> dzisiejszy ranek spędziłem - mam nadzieję - z pożytkiem dla

> "przyszłych zbieraczy złomu"

> następne manuale w przygotowaniu. będą długie , zimowe wieczory...

waytogo.gifw dziale Zrób to sam

mam małą prośbę, na samym końcu artykułu w pkt. 2 treść jest nieco niezrozumiała "pokrywka/osłonka mieszka gumowego (coś w rodzaju przepony w naczyniu wzbiorczym); normalnie ten element jest widoczny od góry z poduszcze zamontowanej w aucie;

tam ma być w poduszce??

Proszę o małą poprawę tego bo sam nie chcę przy tym grzebać bo nie wiem co było intencją autora. smile.gifblagam.gif

Czekamy na następne zlosnik.gifok.gif

Powodzenia.

Napisano
  • Autor

> "pokrywka/osłonka mieszka gumowego (coś w rodzaju

> przepony w naczyniu wzbiorczym); normalnie ten element jest

> widoczny od góry z poduszcze zamontowanej w aucie;

> tam ma być w poduszce??

> Proszę o małą poprawę tego bo sam nie chcę przy tym grzebać bo nie

> wiem co było intencją autora.

ofkors... bow.gif a tyle razy sprawdzałem mlot.gif już poprawiam 30.GIF

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.