Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Siatka bagaznika

Featured Replies

Napisano

Witam

Mam prośbe do posiadaczy Astry F i G w nadwoziu kombi. ( jedyne słuszne ) wink.gifgrinser006.gif i posiadających siatke w bagazniku.

Chodzi mi o dokładne wymiary takiej siatki... Mam taką siatke tylko nie wiem dokladnie z jakiej astry ona jest, a moze w ou astrach jest identyczna.....

Z góry dzięki

Napisano

> Witam

> Mam prośbe do posiadaczy Astry F i G w nadwoziu kombi. ( jedyne

> słuszne ) i posiadających siatke w bagazniku.

> Chodzi mi o dokładne wymiary takiej siatki... Mam taką siatke tylko

> nie wiem dokladnie z jakiej astry ona jest, a moze w ou astrach

> jest identyczna.....

> Z góry dzięki

Moge pomierzyc jutro od F ale na 90% siatki w F i G nie są identyczne.

Napisano

> Witam

> Mam prośbe do posiadaczy Astry F i G w nadwoziu kombi. ( jedyne

> słuszne ) i posiadających siatke w bagazniku.

> Chodzi mi o dokładne wymiary takiej siatki... Mam taką siatke tylko

> nie wiem dokladnie z jakiej astry ona jest, a moze w ou astrach

> jest identyczna.....

> Z góry dzięki

Sorki ze tak pozno, takie wymiary ma moja siata od F

24647d7a65df2589m.jpg

Napisano
  • Autor

> Sorki ze tak pozno, takie wymiary ma moja siata od F

Dzięki wielkie 20.GIF , zaraz ide zmierzyć moja siatke

• 7 miesięcy później...
Napisano

Odkopuje temat zlosnik.gif Czy dysponuje ktos moze zdjeciem zamocowanej takiej siatki w bagazniku albo ewentualnie uchwytow do jej zamontowania? Chetnie bym sobie taka kupil, ale nie wiem czy bedzie jdzie przymocowac grinser006.gif W podsufitce wiem gdzie sa uchwyty, chodzi mi o tylne siedzenia/podloge.

Pozdrawiam

Napisano

> Odkopuje temat Czy dysponuje ktos moze zdjeciem zamocowanej takiej siatki w bagazniku albo

> ewentualnie uchwytow do jej zamontowania? Chetnie bym sobie taka kupil, ale nie wiem czy

> bedzie jdzie przymocowac W podsufitce wiem gdzie sa uchwyty, chodzi mi o tylne

> siedzenia/podloge.

> Pozdrawiam

Zerknij czy przy oparciach tylnych siedzen obok zaglowkow masz takie plastikowe zaczepy jesli sa to masz gdzie montowac siatke.

Napisano

Niestety nie mam zaglowkow, ale to chyba nieistotne. TU na aukcji jest kanapa i na 1,2 i 3 zdjeciu na szczycie oparcia widac takie plastikowe uchwyty, ktore ja rowniez mam. Przy skladaniu siedzen wchodzi w nie metalowy haczyk na ktorym sie oparcie zatrzymuje i dzieki temu jest plasko i stabilnie. Do tego mocuje sie ta siatke? Myslalem, ze moze gdzies z tylu do oparc albo do podlogi bagaznika.

Napisano
  • Autor

Witam

Powinno pomóc

283672595-siatka1.jpg

Napisano

> Niestety nie mam zaglowkow, ale to chyba nieistotne. TU na aukcji jest kanapa i na 1,2 i 3

> zdjeciu na szczycie oparcia widac takie plastikowe uchwyty, ktore ja rowniez mam. Przy

> skladaniu siedzen wchodzi w nie metalowy haczyk na ktorym sie oparcie zatrzymuje i dzieki temu

> jest plasko i stabilnie. Do tego mocuje sie ta siatke? Myslalem, ze moze gdzies z tylu do

> oparc albo do podlogi bagaznika.

W podlodze za siedzeniami pod wykladzina bagaznika tez masz miejsce na takie haki zaleznie od tego gdzie chcesz umiescic siatke mozesz ja zapiac w podlodze i wtedy masz oddzielony bagaznik i 5 foteli, a mozesz zapiac ja zaraz za fotelami przednimi wlasnie do tych haczykow w tylnych oparciach i wtedy masz samochod 2 osobowy z powiekszonym bagaznikiem.

EDIT:

Tak wyglada haczyk przy siatce

e011b4b4051f6446m.jpg

tak wyglda miejsce mocowania w samochodzie 86fd03858f910bfbm.jpg

a tak wyglada to zamocowane

37d7729fd325ca36m.jpg

a tak wyglada zamocowana siatka zaraz za przednimi fotelami a7cd3985cd16e6ccm.jpg

Napisano

Ok dzieki za pomoc. W takim razie bede jutro musial poszukac tych hakow w podlodze smile.gif

EDIT:

Czy mi sie wydaje czy mi tu czegos brakuje, a konkretnie takich kwadratowych "oczek" z drutu ? To jest miejsce gdzie chyba powinno sie przyczepiac siatke, ale ja mam tylko otwor w podlodze no.gif Ewentualnie da sie to jakos w prosty sposob zamontowac, jak to jest osadzane w podlodze ?

5a09be87ca4aa0e0m.jpg

Pozdrawiam

EDIT2:

Chyba chodzi o cos takiego jak na screenie z EPC:

283672641-ogranicznik.JPG

nazywa sie to UCHO MOCOWANIA ŁADUNKU i ma nry 90275787 oraz 1 68 982

Dodatkowe pytanie sie pojawia, czy to jest zgrzewane do podlogi czy moze jakos na wkrety mocowane ? Przy odrobinie checi pewnie nawet sam bym sobie dorobil cos takiego.

Dodatkowo jak podnioslem siedzisko to obok tego ucha z plaskownika na ktorym osiada oparcie po zlozeniu byly takie 4 otwory i wlasnie sie zastanawialem czy to przypadkiem nie jest przewidziane na takie wlasnie ucho.

Dziękuję bardzo chaos za te fotki. Bardzo mi się przydały. Wygląda na to, że wszystko jest mam swoim miejscu, a raczej asterka ma grinser006.gif Siatka juz zamowiona - sprzedawca napisal, ze od astry 2 i vectry, ale to niemozliwe, bo wymiary i ksztalt oraz rozstaw tych pasow zgadzaly sie z wymiarami podanymi powyzej na zdjeciu.

Pozdrawiam ok.gif

post-31684-1435250764236_thumb.jpg

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.