Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

mercedes slk

Featured Replies

Napisano

Co sądzicie o takich autkach z roku 97-98 jak z awaryjnoscia jaki silnik polecacie może ktos takim jezdzi smile.gif

Napisano

> Co sądzicie o takich autkach z roku 97-98 jak z awaryjnoscia jaki

> silnik polecacie może ktos takim jezdzi

Ile masz wzrostu? Ja w SLK nie bylem w stanie sie zainstalowac.

Napisano

> Ile masz wzrostu? Ja w SLK nie bylem w stanie sie zainstalowac.

potwierdzam, bardzo ciasny maluch.

Podobno to są jedne z najmniej awaryjnych aut, tak przynajmniej wynikałoby z raportów typu decra

Napisano
  • Autor

> Ile masz wzrostu? Ja w SLK nie bylem w stanie sie zainstalowac.

wiec mały powiadasz, 184 cm mam wzrostu, wiec moze CLK smile.gif ale ogolnie jakies opinie o mercedesach takch z tych rocznikow akurat mi wpadly w oko coupe tej marki smile.gif

Napisano

> wiec mały powiadasz, 184 cm mam wzrostu, wiec moze CLK ale ogolnie

> jakies opinie o mercedesach takch z tych rocznikow akurat mi

> wpadly w oko coupe tej marki

W SLK nie bylem w stanie usiasc w pozycji w ktorej mialbym wystarczajaco duzo miejsca na nogi i glowe - jak chcialem rozlozyc siedzenie zeby miec luz nad glowa, to musialem je do przodu przesunac = nogi o kierownice sie opieraly. Jak mialem luz miedzy kierownica a nogami to musialem jezdzic z otwartym dachem. A poza tym to fajny samochod - ogladalem model 2005 bodajze i poza tym ze byl strasznie tani w srodku (badziewiaste wykonczenie, twarde plastiki itp.) to byl OK. Przyspieszenie z silnikiem 3.5L bylo raczej po stronie "bez pospiechu", ale nie czulem sie mulowato.

CLK - ogladalem model CLK 320 2005 ze wszelkimi opcjami, nadal na gwarancji. W 10 minut znalazlem 3 uszkodzone elementy - elektrycznie wysuwany zaglowek sie nie wysuwal, podajnik pasow nie podawal a jeden z kawalkow plastiku kolo nogi odpadl w czasie jazdy. Sadzac z horror stories jakie sie czyta o tym samochodzie na forach internetowych, to jakosc CLK jest daleka dod doskonalosci. A poza tym - krowiasty jak 7 nieszczesc, ale wygodny - miejsce na 4 osoby (choc z tylu za kierowca bylo dosc ciasno, ale dawalo sie usiasc), sporo miejsca na glowe, wnetrze ladnie wykonczone, choc akurat ja za niemieckim stylem nie przepadam.

Moim zdaniem - szukaj lepiej S2000 z poczatkow produkcji.

Napisano

> Moim zdaniem - szukaj lepiej S2000 z poczatkow produkcji.

w cenie slk z 98r. nie znajdzie s2000 wink.gif

Napisano

> Bo w Polsce jest kult Hondy... 2000 S2000 w USA jest tansza niz

> 1999 SLK 230

W Polsce Japończyki mają uznanie marki z wyższej półki, co producenci wykorzystują i sprzedają swoje pordukty drogo - szczególnie Honda.

Napisano

> Moim zdaniem - szukaj lepiej S2000 z poczatkow produkcji.

w S2000 jest również bardzo ciasno - szczególnie na szerokość

Napisano

> w S2000 jest również bardzo ciasno - szczególnie na szerokość

Ja sie bylem w stanie dopasowac (to chyba dobre slowo, bo wsiadanie do S2000 wymaga troche gimnastyki). I to tak ze nogami nie zaczepialem o kierownice a glowa mi nie wystawala. A w SLK taka sztuka juz nie byla mozliwa.

Napisano

> Bo w Polsce jest kult Hondy... 2000 S2000 w USA jest tansza niz

> 1999 SLK 230

to prawda, ze hondy maja bardzo zawyzone ceny, tylko pewnie kolega ktosiek samochodu bedzie szukal w europie, gdzie ceny s2000 zaczynaja sie od 40tys. zlotych, a slk mozna kupic za 25tys.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.