Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

a myślałem, że pompa paliwa...

Featured Replies

Napisano

witam!!!

Problem jest następujący. unok sobie jeździł bez zarzutów aż pewnego razu nie chciał odpalić, ponieważ nie było słychać pompki paliwa stwierdziłem że to ONA. Przez parę dni było tak że raz odpalał a raz nie wiec mechanik dwa dni temu wymienił mi pompkę paliwa. Dziś jednak unolot znów zwiódł. Nie słychać pompki. Czy jest możliwe że to zasilanie tej pompki? Skąd jest ona zasilana?

Z góry dzięki za pomoc smile.gif

Napisano

Pod maską znajduje się przekaźnik od pompy. wink.gif Być może że się zacina albo styki zaśniedziały i nie włącza pompki. wink.gif

Napisano
  • Autor

taki pytanko, a gdzie dokładniej szukać tego przekaźnika?

Napisano

Nie wiem co to za mechanik.

Następnym razem rozkręci Ci silnik by na koniec stwierdzić, że nie ma paliwa w baku.

Napisano

Miałem podobny problem i mam w dalszym ciągu. Poczytaj sobie tutaj.

Nikt wtedy nie pomógł, może Tobie uda się z tym coś zrobić. Napisz jeśli znajdziesz przyczynę.

Napisano
  • Autor

jest tak. Przy tym przekaźniku do pompy są dwa bezpieczniki 10A wymieniłem jeden,który wydawał się spalony i UNOLOT odpalił.Jednak przy odpalaniu od strony stacyjki poczułem zapach spalenizny.Czy jest jakieś powiązanie miedzy stacyjką a przekaźnikiem pompy (elektryczne)? Drugie pytanie to chyba nie mogla być wina tylko bezpiecznika bo na początku awarii raz odpalał a raz nie.

Napisano

Czy jest jakieś powiązanie miedzy stacyjką a

> przekaźnikiem pompy (elektryczne)?

Po załączeniu stacyjki ( +12V ) jest podłączone do cewki przekaźnika pompy.

Bezpośrednio z akumulatora +12V podłączone do stuku 30 tego przekaźnika, po załączeniu przekaźnika ze styku 87 do bezpiecznika (który Ci się spalił) i dalej przez chyba dwie złączki do pompy paliwa.

Napisano
  • Autor

tak na moje oko spineyes.gif cos mi sie w stacyjce zwiera bbq.gif, ale nie mam klucza żeby się tam dostać.Ciekawe co mnie tam spotka niewiem.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.