Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Bulp. light down, czyli co on do mnie mówi...

Featured Replies

Napisano

Takim dziwnym tekstem (bulp. light down chyba, ale mogę się mylić) uraczył mnie już 2 razy mój stilak (1.9 jtd MW). Czy ktoś z kolegów ma może pojęcie, o co mu chodzi? confused.gif W instrukcji nie mogę niestety znaleźć takiego tekstu, a samochód jeździ jak na moje oko i ucho OK.

Napisano

ziarufka idea.gif BULB

FRONT - przod

REAR - tyl

no i jeszcze dochodza zarowki oswietlenia tablic ok.gif

Ps. Auto nie informuje o przednich mijania ( krotkich) , oraz o jednej pozycyjnej ( musza w jednym kloszu paść obie by dostac komunikat).

Z racji nieprecyzyjnego komunikatu.. polecam obleciec cale autko czy wszystko swieci.

Napisano
  • Autor

> ziarufka BULB

> FRONT - przod

> REAR - tyl

<..............................................>

Dzięki, jutro sprawdzę cool.gif

Napisano

> jednej pozycyjnej ( musza w jednym kloszu paść obie by dostac

> komunikat).

Ooo, nie zgodzę się. Przepaliła mi się jedna pozycja z przodu i przy każdym odpalaniu "awantura".

Napisano

> Ooo, nie zgodzę się. Przepaliła mi się jedna pozycja z przodu i przy

> każdym odpalaniu "awantura".

Nie ma szans, sprawdzalem na 100 sposobow te konfiguracje. Sprawdz czy nie masz jednej diody wsadzonej a drugiej normalnej zaroweczki wink.gif

Napisano

> Takim dziwnym tekstem (bulp. light down chyba, ale mogę się mylić)

> uraczył mnie już 2 razy mój stilak (1.9 jtd MW).

<................................>

Epidemia czy co? Mam to samo,

ale po 7 latach to już chyba ma prawo ....

Napisano

> Ps. Auto nie informuje o przednich mijania ( krotkich) , oraz o

> jednej pozycyjnej ( musza w jednym kloszu paść obie by dostac

> komunikat).

I tu sie niezgodzę. tak się sklada, że kiedys w Krakowie na parkingu w Galeri kazimierz jakaś sierota tak parkowała, że mi lekko przydzwoniła w przedni błotnik, aż urwało mocowanie dolne klosza, a sam klosz lekko wcisnęło pod zderzak (rzecz oczywista zmył się). Przy tej okazji wstrząsu dostała pozycyjna i przepaliła się (możliwe, ze w drodze). Ja mam ten komfort, ze od czasuu zmiany zegarów komp dzwoni tylko na rezerwę paliwa, natomiast info o żarówkach tudzież mozliwie śliskiej nawierzchni odbywa sie bezstrzesowo - poprostu wyświetla komunikat (no i zapala żaroweczkę). W każdym bądź razie jakimś czasie zauwązylem, że świeci sie żąróweczka i coś do mnie gada komp. pomyślalem, że znów coś z tyłu. Wcisnąlem jakoś szczotką (teraz już metoda prób i błedów doszedłem, że do samodzielnego sprawdzania hamulcow dobry jest trojkąt w pudelku wsparty w siedzisko). W kazdym bądź razie wcisnałem hamulce, wlączyłem przeciwmgielne i nic nie widzę. Po tym jak oblecialem dwa razy zauwązyłem, ze jedno przedni ślipie świeci jabu ciut inaczej. Dopiero jak przełączyłem na postoje - stwierdzilem, że przednia postojowa (pozycyjna) zrobiła pa-pa. Co do tylnych to informuje jak miło o żarówkach pozycyjnych, zwłaszcza o gornej dwużarnikowej - pozycyjne/hamulec. Nawet informuje, że hamulec niedługo ma pasć (jestem pełen podzdiwu). Sprawdzone empirycznie - nie informuje wyłącznie o mijania/długich

Napisano

> Ooo, nie zgodzę się. Przepaliła mi się jedna pozycja z przodu i przy

> każdym odpalaniu "awantura".

u mnie nie świeci jedna non stop bo się kostka przytopiła i żadnego komunikatu nie mam...

Napisano

A może jest tak, że wykrywa przepalenie się jednej konkretnej pozycji, np. tej najbardziej skrajnej?

Wtedy i jeden kolega i drugi by mogli mieć rację - poprostu problem dotyczył innej żarówki :-)

P.

Napisano

> Nie ma szans, sprawdzalem na 100 sposobow te konfiguracje. Sprawdz

> czy nie masz jednej diody wsadzonej a drugiej normalnej

> zaroweczki

Za jakiś czas będę zmieniał wszystkie 4 postojówki z przodu (zrobiły się jakieś żółte), to wsadzę jedną przepaloną i cyknę fotę kompa.

Gdyby nie to, że wnerwiało mnie to piszczenie, to nie wymieniłbym pewnie tej żarówki aż do teraz smile.gif

Napisano

czy juz masz doprecyzowany komunikat bo temat sie troche rozjechal a wspomniales ze wszystko swieci .... lacznie z komunikatem wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.