Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

wentylator chlodnicy

Featured Replies

Napisano

zjarał mi sie w sumie juz po raz kolejny silniczek wentylatora chlodnicy. Powod ten sam, zahaczyl o mocowanie plyty;-)

i pytanie, czy jest szansa jakos dokupic sam silniczek, albo nawet zamontowac od innego samochodu gdzie wystepuja oddzielnie? nowy wiatrak 270, sam silniczek 147 (oryginaly). Zamiennik wiatrak z silniczkiem ok. 130-150 z tego co pamietam. Tylko ze mi sie takie wydatki nie usmiechaja, bo pasuje teraz wydac sporo kasy na inne elementy niz jakis chinski silniczek. Da rade cos tanio i madrze z tym zrobic? Mega zywotne byc nie musi, bo auto nigdy nie zrobi 100tys, wiecej stoi niz jezdzi:/

Napisano
  • Autor

> Mam orginał wiatrak od mpi do sprzedania

spasuje do 1.1 spi? i jaka cena?

Napisano

trza zobaczyć jak masz sprzęte montowanego, stary masz mącony na ile śrubek

Napisano

musisz sprawdzić jakie masz mocowanie (tzn tego "pająka" do którego przykręcasz silnik). są dwa rodzaje - jeden na większy silnik , drugi na mniejszy. i jak to w fiatach sam lepiej sprawdz jakie masz mocowanie, bo wg epera u mnie było inne niż w rzeczywistości.

Napisano
  • Autor

> trza zobaczyć jak masz sprzęte montowanego, stary masz mącony na ile

> śrubek

na 3 srubki jest moj mocowany, chcialem go dzis wyjac ale sie nie dalo, bo mocowania plyty blokuja, wiec najpierw trzeba powalczyc z plyta:/ Ale to dopiero jutro na serwisie jakos, bo w garazu nie mam nawet czym tego zrobic:/

Napisano

walcz walcz a potem pisz:D to się sprzęta jakoś będzie pasować

Napisano

jeśli się nie mylę to na 3 śrubki mocowany jest wiatrak do chłodnicy z spi, a na 4 mpi

Napisano

tego to nie wiem, bo nie pamiętam jak wygląda z mocowaniami na chłodnicy, ale mogę to sprawdzić, bo akurat leży taka jedna z MPI u mnie w samochodzie i czeka na założenie zeby.GIF

Napisano
  • Autor

no mysle ze na zbyt duze modzenie nie bedzie czasu. Auto musi na sobote byc cycus, a oprocz wentylatora to jeszcze jest pare klopotow:

- znikajace hamulce

- dzisiaj sie okazalo ze nie odpala tez, juz sie kiedys zaczelo objawiac iteraz calkiem jest zonk

- plyta do ustawienia

- zbieznosc

i nie wiem co tam jeszcze wyskoczy. W kazdym badz razie w sobote sa zawody i musze jechac. Dobrze ze to tylko kreciolek,a nie nic powazniejszego, ale ze mam 2.meijsce:D po 3 rundach to pasuje punkty ciulac dalej. Niby zabawa tylko, ale jak nie zloze swojego to chyba wypozycze jakas wanne i tylko przeloze szybko swoje gumy i zawias,hehe i bedziemy probowac:)

Tak wiec jutro z rana auto idzie na podnosnik i jak bedzie chwila zeby wyjac silniczek i przewinac to tak zrobimy, jak ktos bedzie mial na terenie krakowa jakis wiatrak ale plug and play to chetnie, a jak nei to kupie jakis nowy zamiennik i trudno:/

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.