Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

przestroga przed użytkownikiem innego forum...

Featured Replies

Napisano

przestrzegam przed użytkownikiem innego forum - ale pojawiającego się na wielu forach dyskusyjnych...

obyście się nie nacięli jak kilku chłopaków z forum VW passat... w tym ja.. sciana.gif

tu szczegóły...

forum wymaga logowania...

koleś występuje pod nickami:

Archik, Puszkin

podaje do kontaktu nr telefonu: 792086551

podaje nr gg 10936480

wpisując te dane google wiele Wam powie...

Napisano

no to tępić gościa.

Napisano

Jak fajnie podac linka do czegos czego nie da sie przeczytac pad.gif

Napisano
  • Autor

> Jak fajnie podac linka do czegos czego nie da sie przeczytac

jak fajnie nie przeczytać ze zrozumieniem, że link wymaga zalogowania... smirk.gif

Napisano

> jak fajnie nie przeczytać ze zrozumieniem, że link wymaga

> zalogowania...

Taaaaaa?? Pofatygowalem sie zeby zalozyc konto. I co??

Code:

nie masz uprawnień do przeglądania tej strony. Może być kilka powód zaistniałej sytuacji:

1. Nie masz wystarczających uprawnień aby przeglądać tę stronę. Może próbujesz edytować nie swoją wiadomość, lub próbujesz użyć funkcji dostępnych tylko administratorowi?

2. Jeżeli próbujesz napisać wiadomość, administrator mógł zablokować Twoje konto, lub nie zostało ono jeszcze przez Ciebie aktywowane.

Napisano
  • Autor

Quote:

lub nie zostało ono jeszcze przez Ciebie aktywowane

aktywowałeś?

hmm.gif

Napisano

> Quote:

> lub nie zostało ono jeszcze przez Ciebie aktywowane

> aktywowałeś?

Yhm smirk.gif

Napisano

> Yhm

ja mam tak samo cfaniaczek.gif

Napisano

> przestrzegam przed użytkownikiem innego forum - ale pojawiającego się

> na wielu forach dyskusyjnych...

> obyście się nie nacięli jak kilku chłopaków z forum VW passat... w

> tym ja..

> tu szczegóły...

> forum wymaga logowania...

> koleś występuje pod nickami:

> Archik, Puszkin

> podaje do kontaktu nr telefonu: 792086551

> podaje nr gg 10936480

> wpisując te dane google wiele Wam powie...

napisz bez odsyłaczy szybko o co cho....

nie każdy ma czas na logowania, aktywacje a takie przestrogi sa cenne.

Napisano

Wklej o co tam chodzilo z tym gosciem chetnie poczytamy. Dzieki za przestroge.

Napisano

Ja też mam tam konto juz od jakiegoś czasu, a nie mogę przeczytać. Wklej to poczytamy, bo tak to tylko ciekawość wzbudziłeś.

Edit: Cos tam znalazłem w google, że cos ma do sprzedania, ludzie mu kasę wpłacają, a on jakies wałki robi.

Napisano

Quote:

Witajcie!

Może to będzie kij w mrowisko, ale bądźmy szczerzy...

Jakiś czas temu umieściłem na forum ogłoszenie w sprawie zakupu DSP Harman/Becker... Około 25 sierpnia odezwał się do mnie na PW forumowicz o loginie "Archik"-zaproponował mi sprzedaż takiego procesora... Rozmawialiśmy na GG, uzgodniliśmy, że do końca tygodnia (czyt. 30.08.2009) prześle mi zdjęcia owego procesora dźwięku... Pozwoliłem sobie jeszcze na GG zadać pytanie o pochodzenie tego DSP-niestety odpowiedzi nie uzyskałem, Archik pociągnął dalej rozmowę, jakby pytania w ogóle nie było-dla mnie to trochę dziwne...

No i od tego czasu kontakt z użytkownikiem się urwał Archik loguje się na forum, przegląda bardzo wiele tematów zapewne, bo prawie cały dzień jest online, udziela się niewiele-no jego sprawa-niech robi co chce-od tego jest forum.

Ale pragnę ostrzec użytkowników, przed tym forumowiczem-liczycie na jakikolwiek interes z nim-raczej nie dojdzie do skutku... O kwestiach finansowych nie będę się wypowiadać, bo do tego etapu na szczęście nie doszedłem-podejrzewam, że z góry ufając użytkownikom forum, utopiłbym kilka setek i na tym by się skończyło.

Także ostrzegam wszystkich przed współpracą z Archikiem.

A tak swoją drogą kolego Archik-na PW wypadałoby odpisywać-mogłeś przynajmniej odpisać "Spadaj, pocałuj mnie w d*psko".

Profil Archika:

Szkoda że dowiedziałem się za późno o tym temacie ( powstał jak już finalizowałem transakcję )

archik wydymał mnie na CB radio które mu wysłałem, miała to być zamiana na inne. Ja mu wysyłam a on mi. Minęło już ponad dwa tygodnie a paczki jak nie ma tak nie ma. Na forum nie wchodzi, na PW, gg i @ nie odpisuje, zero kontaktu.

Mam jego dane adresowe, stałe IP i dostawcę internetu a więc namierzenie go nie sprawi problemu organom ścigania. Nawet mi go nie szkoda. Teraz ja jego wydymam.....

Edit, na forum był 13-go o 21.57

wpłaciłem mu na konto 60zł za ele/podgrz lusterko lusterko do B5 + przesyłka...

paczka idzie już 12 dni...

brak kontaktu via prv/gg...

cóż... ja nie zbiednieję... ale jak paczka nie dojdzie to się do Katowic przejadę...

No to fajnie... dopiero teraz czytam tego posta. Koles zaoferowal sprzedaz MFD za 800 zl z jego samochodu. Niestety doszlo no finalizacji przez PayPal. Ale widze ze nie mam sie co spodziewac ze cokolwiek dostane. Zero kontaktu. Mam dane konta na ktore niby mialem przeslac pieniadze. Biedny nie jestem i nie podetne se zyl za 800 zl ale jezeli sie okaze ze to lipa to inaczej sobie pogadamy.

jak widać tutaj w którymś z postów to kolega sobie furę chipuje za kasę forumowiczów...

pewnie tunera też będzie chciał wydymać na kasę

to tez on?

też podał

tak jak mówiłem, zrobić spota mu na chacie a potem zbanowac jego konto i ip by nie mógł się znów rejestrować

ps wklejcie sobie w google jego nr 792086551 i można zauważyć, że używa nicku archik i puszkin

Napisano

ja się nie znam na tym, ale może ktoś mu zrobi hakerski prezent?

napewno można coś mu "ładnie" zdalnie pomóc łącznie z formatem HDD, albo z jakimś mega upierdliwym wirusem czacha.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.