Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

TRAGEDIA- Engine Failure, nie jedzie !

Featured Replies

Napisano

jak w temacie zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

Hheh, no z ta skrzynka to sie generalnie poddalem i kupilem nowa-uzywano ale jak nowka bo z stilona 2007 z rozwalonym tylkiem, podpielem, pozniej jeszcze jeden przekaznik bo brakowalo i nie chcial bez niego odpalic no i jak narazie jezdzi smile.gif, juz tydzien i odpukac nic sie nie dzieje smile.gif oprocz kontrolki swiec zarowych ktora sie co jakis czas zapala i gasnie smile.gif, ale mysle ze to blyo cos z ta skrzyneczka smile.gif

Napisano

> Hheh, no z ta skrzynka to sie generalnie poddalem i kupilem

> nowa-uzywano ale jak nowka bo z stilona 2007 z rozwalonym

> tylkiem,

<...................................................>

witam u mnie dzieje sie tez cos dziwnego podczas jazdy wyskakuje mi na wyswietlaczu low oil press. i zaswieca sie kontrolna od swiec i auto gaśnie! Czasami auto po tym komunikacie moge odrazu odpalic a czasami musze poczekac kilka minut. Auto było podpięte pod komputer i nie wykazało żadnych błędów frown.gif orientuje się ktoś co moze być przyczyną ?

Napisano
  • Autor

Moze byc jakas cele na akumulatorze walniete, probowales podpiac inny i z nim troche pojezdzic ?, sprawdz tez ta skrzyneczke przekaznikow nad akumulatorem czy nie ma tam wilgoci, a swiece zmieniales kiedys czy cos ?

• 2 tygodnie później...
Napisano

Akumulator miałem podpięty inny i to samo skrzynke tą co jest za akumulatorem rozebrałem i wyczyściłem dokładnie bo miałem niektore styki zasniedziale i tez to samo a swiec nie zmienialem ale czy to moze być wina świec ? bo auto mi odpala bez problemu. A dzieje mi sie to roznie czasami kilka dni nic a czasami w jednym dniu kilka razy dziennie gasnie podczas jazdy i wyskakuje low oil press. co jeszcze byście mi doradzili z tym zrobić ?

> Moze byc jakas cele na akumulatorze walniete, probowales podpiac inny

> i z nim troche pojezdzic ?, sprawdz tez ta skrzyneczke

> przekaznikow nad akumulatorem czy nie ma tam wilgoci, a swiece

> zmieniales kiedys czy cos ?

Napisano
  • Autor

Heh, ciezki temat...podpinales go w ogole pod komputer ? Moze byc ze nie swieca ale centralka swiec, chociaz nie wycztalem jeszcze zeby ktos az taki problem z nia mial, pisali tez czasami ze czujnik polozenia walu moze problemy stwarzac tego typu, przeplywka, albo przetarta jakas rura, musisz pod komputer podpiac tak czy siak.

Napisano

tylko że ja miałem podpięty pod komputer i on żadnych błędów nie pokazał. frown.gif

Napisano
  • Autor

> tylko że ja miałem podpięty pod komputer i on żadnych błędów nie

> pokazał.

Hah, to musi się już ktoś obeznany wypowiedzieć, bo ja niestety nie mam takiej wiedzy, ale podpinałeś pod examinera czy u jakiegoś mietka ? Z tego co czytałem kiedyś na forum to niektórym czujniku położenia wału też nie wyświetlało a jednak były uszkodzone.

Napisano

Jak już rozebrałeś to pościskaj konektorki od przekaźników żeby przekaźnik luźno nie siedział. U mnie problem objawiał się tym, że nie mogłem uruchomić auta świeciła się kontrolka immo. Po poprawkach problem ustąpił.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.