Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wskaźnik paliwa mi zgłupiał

Featured Replies

Napisano

Cholerstwu jednemu chyba coś odwaliło z radości po tankowaniu 2 raz w tym tygodniu do pełna i dziad jeden ześwirował tuk.gif Wyjechałem spod dystrybutora, patrze sobie z radością, jak wskazówkę wygina poza skalę grinser006.gif aż tu nagle... rezerwa się świeci i wskazówka oparła się na tym dynksie co ją podtrzymuje jak jest zaplon wyłączony shocked.gif Sobie myślę kufa co to? niewiem.gif Czarne mysli i spocone ręce kazały natychmiast się zatrzymać i upewnić sie, czy nie stała się rzecz najstraszniejsza- czy przypadkiem zbiornik nie "popuścił" i czy drogocenna ciecz ognista nie leje się na asfalt brudny i mokry od codziennego deszczu. Werdykt: sfochowała się gadzina jedna bo zbiornikowi jak nic nie było tak i nie jest. Przestraszyła mnie nie na żarty to sobie pomyślałem "*uj z tym" grinser006.gif Przejechałem dziś 120 km i kilkanascie razy zrobiła tak ponownie, że pokazuje pełny bak, nagle w sekundzie robi się w nim kompletnie bardziej sucho niż w Sudanie a po kilku minutach znowu pełno. Co to znowu za magia? I tak kiedy zatankować mówi mi licznik przebiegu ale dziwnie tak jechać z kimś i każdemu tłumaczyć, że "nie, jeszcze mam paliwo, nie będziesz musiał/a pchać" palacz.gif

Macie jakieś pomysły/ sugestie na to, co z tym zrobić/co się stało?

Jakoś chyba szerszeń zimna nie lubi bo coraz bardziej się fochuje... Dziś wskaźnik, wczoraj obecność lewego światła drogowego zależała od jego widzimisie, przedwczoraj nie było pozycyjek (wczoraj już były) a przed przedwczoraj musiałem go pchać (sam jeden w domu byłem angryfire.gif) żeby zapalić bo akumulator zdechł sciana.gif Do tego przestały grać przednie glośniki, wycieraczka się zatarła a w którymś z 3 tylnych kół zaczyna wyć łożysko icon_rolleyes.gif Tak, wiem, padaka ale nie chcę innego grinser006.gifpalacz.gif

Dziękuję za uwagę palacz.gif

Napisano

Z tą wskazówką to wykręć i rozbierz licznik, popraw wszystkie luty i wtyczki w gniazdach ulokuj mocno smile.gif

Napisano

Szwankuje sam wskaźnik co wydaje się najbardziej prawdopodobne , ale nie wykluczony jest także pływak lub gdzieś styk po drodze .

Jak sprawdzić czy to nie pływak ? KLIK

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.