Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

1.4 na 1.5

Featured Replies

Napisano

Jeno nie w Bestii tylko z Bestii do Tipo-p'n'p czy mam sie szykowac na cos dodatkowego??? hmm.gif

I od razu drugie pytanie-jak z 2.0 zrobic 1.5, bo szczerze jak mam kupowac Tipo to wolalbym Gran Turismo jeno nie wiem jak z lapa silnika i podejsciem skrzyni, polosiami itd??? niewiem.gif

Bestia musi odejsc angryfire.gif

Ale nie wszystek umrze czerwona.gifbiglaugh.gif

Napisano

Bez sensu operacja. Lepiej już upoluj jakieś ładne granturismo albo sidicivalvole. 1.5 w Tipo szału nie zrobi żadnego. Gaźnikowe 1.4 miały po ponad 70KM w tym aucie, a problemów z przekładką będzie kilka, tylko takich drobnych, jak np. niepasujące półosie, jakieś pierdółki inne, łapy silnika itp. itd. Na Twoim miejscu szukałbym albo samej budy z Uno w dobrym stanie (nie musi być młody rocznik) albo całego Uno, które potem UKP rozszabruje, a Ty przełożysz wszystko z bestii. wink.gif

Napisano
  • Autor

> Bez sensu operacja. Lepiej już upoluj jakieś ładne granturismo albo

> sidicivalvole. 1.5 w Tipo szału nie zrobi żadnego. Gaźnikowe 1.4

> miały po ponad 70KM w tym aucie, a problemów z przekładką będzie

> kilka, tylko takich drobnych, jak np. niepasujące półosie,

> jakieś pierdółki inne, łapy silnika itp. itd. Na Twoim miejscu

> szukałbym albo samej budy z Uno w dobrym stanie (nie musi być

> młody rocznik) albo całego Uno, które potem UKP rozszabruje, a

> Ty przełożysz wszystko z bestii.

Tez bym tak zrobil, ale Zuzka nie chce juz uno blah.gifzona.gif

A jaka jest roznica miedzy skrzynia 1.4 i 1.5???

Mocowaniami sie rozni czy jak? Nie przypasi jej do 1.5?-wtedy polosiek i takich tam nie ruszam, co najwyzej zmienial lapy silnika i powinno grac(chyba,ze mocowania lapy silnika do bloku 1.4 i 1.5 sa rozne niewiem.gif), a mi juz nie chodzi o szal tylko o to, ze silnik to w zasadzie najpewniejszy element Bestii i za pare zlotych go nie oddam,a na zlom tym bardziej nie rzuce nono.gif

Zreszta Tipo chyba nieco mniej koroduje niz uno, a nie bardzo chce miec powtorke z rozrywki icon_rolleyes.gif

Napisano

Skrzynia na 99% pasuje od Tipo, wtedy jakbyś kupił jakieś Tipo, to skrzyni zostałaby od niego. Z tego co kiedyś Egon pisał, to skrzynia w Tipo 1.6 ma takie same przełożenia jak w Uno 1.5 więc taka by była najlepsza. Ta od 1.4 ma inne przełożenia.

Twoja brocha, ale nie lepiej kupić zagazowane Tipo w dobrym stanie, a Uno pogonić na części? Sam silnik i skrzynię można oddać za 800-1000zł a jeszcze jakieś dodatki z wnętrza itp. jakieś smaczki od turbo i myślę, że nawet nie takie złe pieniądze wyjdą. wink.gif Numer VIN sprzedajesz dla ruskiego grinser006.gif a gołą budę wieziesz na złom. wink.gif Też pieniążki będą. waytogo.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.