Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

epidemia idzie...

Featured Replies

Napisano

...na BB z 1,4 smirk.gif Moze oglosimy kwarantanne zlosnik.gif A na powaznie to zaczynam sie martwic wysypka postow z opisami probelemow z 1,4 bo ostatnio troche tu tego jest...

Napisano

> ...na BB z 1,4 Moze oglosimy kwarantanne A na powaznie to zaczynam

> sie martwic wysypka postow z opisami probelemow z 1,4 bo

> ostatnio troche tu tego jest...

żeczywiście co drugi post to coś o 1.4 grinser006.gif no cóz to chyba nie przypadek hehe.gif

Napisano

Bo to padaka grinser006.gifA tak powaznie to tez sie wlasnie nad tym zastanawialam...

Napisano

> zaczynam sie martwic wysypka postow z opisami probelemow z 1,4 ...

Jak sobie takie czytam, to się cieszę że w dobrym momencie zmieniłem 1.4 na TD...

Z opisywanych przypadków "zaliczyłem" jedynie termostat...

Napisano

Przynajmniej inni (ci bez awarii ) posiadacze tego modelu wiedza co moze ich spotkac i korzystaja z wszystkich rad jak tego uniknac , ew szykuja sie na wydatki zlosnik.gif pozatym jak dla mnie dobrze poczytac o swoim autku i dzieki wszystkim radom naprawde sie czlowiek duzo dowiaduje , za to jestem wdzieczny dzieki zlosnik.gif

Napisano

> ...na BB z 1,4 Moze oglosimy kwarantanne

Siła woli zlosnik.gif

Jak ktoś ma Bravkę, przeczyta i zaczyna wyszukiwać czy u niego to nie występuje.

A jak zacznie się szukać, to zawsze się coś znajdzie smile.gifsmile.gifsmile.gif

Jarek

Napisano

Nazwozili tego z zachodu, a że auto fajne i tanie, to ludzie kupują. Tylko nie wiedzą, że powinni unikać 1,4.

Napisano

eeeeee nie ma się co przejmować.

1.Nikomu raczej nie chce się opisywać jakie to ma cudowne auto i nic mu się w nim nie dzieje, a zaczyna dopiero jak coś niegra

2. mówiąc o epidemii (ktosik już o tym wcześniej wspomniał) przypomina mi się jak kilka lat temu kupiłem sobie książke "choroby ryb akwariowych"( akwarysta amator 270751858-jezyk.gif).czytałem książke z zapałem ale po przeczytaniu połowy stwierdziłem że moje rybcie są śmiertelnie chore.widziałem z każdej opisanej bardziej lub mniej poważnej choroby jakieś symptomy.

3.wydaje mi się że 1,4 jest dość sporo sztuk i pewnie przeliczając to procentowo wyjdzie na to jak z każdym autkiem.wiem że zaraz tu się wszyscy uniosą że 1,4 to padaka ale co tam.swoją drogą jak kupiełem 2 lata temu mojego jamniola i trafiłem na to forum to sobie w duchu mówiłem "co za shit mi przyszło kupić". a tu 2 latka mineły poważniejszych usterek brak.teraz sobie stoi u mechaniora i czeka na wymiane tylnych amorków, oleju i filterków.

pozdrówka

Napisano

eee tam, jest też na pewno duża grupa osób która żadnych problemów nie ma. Mi na przykład powoli się autko nudzi bo nie ma w czym grzebać zlosnik.gif odpukać na razie największą usterką jest gasnące podświetlenie przycisku elektryczych szyb zlosnik.gif

Napisano

>Myślę że coś w tym jest - posiadam autko z tym silnikiem od 4 miesięcy i juz wiem ze sa silniki lepsze (w szerokim znaczeniu tego słowa). Trzeba z tym jakoś żyć. A co do komentarzy o urojeniach - bezwzględna prawda hehe.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.