Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Astra Coupe Bertone

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich. Od razu przeprosze jezeli nie jest to odpowiednie miejsce na takie tematy, wiec Przepraszam!

Mam bardzo pilna sprawe. Jestem posiadaczem Asterki F ktora sluzyla mi przez 3 lata bez zadnych zastrzezen - ani razu nie odwiedzila mechanika.

Mam zamiar zmienic auto na Astre coupe. Malo tego juz jestem zdecydowany na konkretny model: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10166054

W zwiazku z powyzszym, szukam osoby ktora moglaby mi pomoc. Chodzi o udanie sie do tego Pana i sprawdzenie samochodu czy naprawde jest on w takim super stanie TECHNICZNYM! (sprzedawca zapewnia telefonicznie ze wszystko jest w 100% zgodne z opisem)

Ja jestem ze slaska, a wiec do Goleniowa mam 600km. Jakbym juz mial jechac to tylko z kasa i wracalbym samochodem.

Bardzo Prosze osoby mieszkajace w okolicy o pomoc, no chyba ze ktos ma jakies wiadomosci na temat przeszlosci tego auta, to prosze o wypowiedz.

Jeszcze raz Bardzo prosze o pomoc i Prosze rowniez moderatorow o nieusuwanie tego tematu.

Dziekuje za wszystkie odpowiedzi.

Napisano

Podrzuć linka na regionalny, może niekoniecznie znawca astry musi podjechać a człowiek choć trochę znający się na rzeczy.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.