Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

jakie przebiegi

Featured Replies

Napisano

sa juz tragiczne dla scigow? bo szukam czegos i wniektorych sa przebiegi siegajace 50 tys no.gif

Napisano

> sa juz tragiczne dla scigow? bo szukam czegos i wniektorych sa

> przebiegi siegajace 50 tys

Kojarze strone, na ktore gosc opisywal swoj test Hondy CBR 600 F4i - sprzedal ja z przebiegiem ponad 100kkm i wszystko dzialalo jak w nowej ok.gif

Napisano

Na to pytanie chyba nikt dokładnie Ci nie odpowie. Chcesz kupić używany sprzęt więc wszystko zależy od tego jak poprzedni właściciele eksploatowali moto... czyli takie podstawowe rzeczy jak: regularne kontrole i wymiany płynów oraz filtrów, regulacje zaworów i gaźników (jeśli takowe są) i właściwa eksploatacja - nieobciążanie zimnego silnika itp... Jeden przejeździ na sprzęcie 100 tys. i więcej kilometrów drugi zarżnie moto po 20 tys.km. Mój narazie ma 110 tys.km i nic mu nie dolega wink.gif silnik poza wymianami oleju, świec, regulacjami zaworów i gaźników nie był ruszany... mam nadzieję, że do 200 spoko dociągnie grinser006.gif

Napisano

> Na to pytanie chyba nikt dokładnie Ci nie odpowie.

Tak jak kolega napisał, moja ST ma ponad 160 tyś, km i nadal lata na syntetyku, którego nie pobiera. Należy jednak założyć, że dla większości ścigaczy przebieg w okolicach 50 tysięcy, może być końcem życia dla silnika.

Napisano

ja mam 64tyś w YZF600R i nie widzę w tym nic tragicznego. No chyba że ktoś przez te 50 tyś tylko paliwo lał i nic nie robił.

a te mające przebieg ponad 50 tyś to te perełki które nie miały kręconych liczników, 90% ścigów przyjechało do kraju na lawecie handlarza albo jako złom tirem, a wiadomo handlarz co licznika nie przekręci to du*a a nie handlarz i teraz na allegro stoją sprzęty z 98 z przebiegiem 20-34tyś biglaugh.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.