Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

hm... tak sobie myślę o BMW

Featured Replies

Napisano

muszę kupić żonie autko. Sęk w tym, że nic ciekawego nie widzę, a jak mam wydać 60-80 tys to wolę kupić drugą jedynkę. Upatrzyłem sobie z programu BMW premium selection 120D z automatem (177KM). przebieg niecałe 30 tys i oczywiście roczna gwarnacja (rocznik 2007). W sumie jest to trochę kasy (20k Euro), no i ciągle pozostaje problem z kiepską wygodą odnośnie dzieci, ale jest to auto które mi się marzy (żona będzie jeździć 118stką).

Szukam ew. alternatyw, ale nie chcę kupować większego auta niż kompakt.

Napisano

Zmieniając auto z E39 na E91 myślałe, ze bedzie znacznie znacznie mniejsze. Auto rzeczywiście jest troche mniejsze ale człowiek szybko sie przyzwyczaja i zdecydowanie nie jest za małe. Auto ma 5 drzwi i bagażnik kombi, z przodu mam w zuepłności wystarczająco miejsce i nawet na wysoka osobę bedzie wystarczająco. Z tyłu na nogi też jest jak najbardziej ok. Jechaliśmy w 4 osoby 2x 1000 km i nikt nie narzekał na niewygode czy brak miejsca. A kombi jak najbardziej funkcjonalne i praktyczne, na codzień tego nie odczuwam ale jak potrzeba było przewieźć zakupy z IKEI albo duży telewizor kineskopowy to na prawde sie to docenia. Nigdy w moim aucie nie zabrakło mi miejsca.

Jeżdziłem kilka razy Jedynką siostrzenicy i dla podróżujących na tylnej kanapie jest wystarczajaco ale jak dla mnie to absolutne minimum. Nie jechałęm długiego dystansu, bagażnik mniejszy jak w golfie z tego co pamietam, choć na codzień by mi wystarczył.

Napisano
  • Autor

> Zmieniając auto z E39 na E91 myślałe, ze bedzie znacznie znacznie

> mniejsze. Auto rzeczywiście jest troche mniejsze ale człowiek

No właśniek sęk w tym, że ja nie potrzebuję bagażnika prawie w ogóle. Potrzeba mi tylko miejsca na tylnej kanapie, a z tym nie jest wesoło w trójce. Dodatkowo ma ona jak dla mnie spore rozmiary zewnętrzne co jest minusem.

Napisano

> No właśniek sęk w tym, że ja nie potrzebuję bagażnika prawie w ogóle.

> Potrzeba mi tylko miejsca na tylnej kanapie, a z tym nie jest

> wesoło w trójce. Dodatkowo ma ona jak dla mnie spore rozmiary

> zewnętrzne co jest minusem.

to opel signum?

Napisano

> Szukam ew. alternatyw, ale nie chcę kupować większego auta niż

> kompakt.

x3?

Napisano
  • Autor

> x3?

to jak już X1, ale też mi się wydaje za duże i za wysokie. Generalnie X1 mi się podoba, żeby nie był taki krowiasty. Skończy się chyba na 120D z automatem w wersji 3Dr.

Napisano

a może z3 coupe ? wielkościowo zbliżone do compacta

albo jakieś Z ale w ze sztywnym dachem ? swiety.gif

Napisano

> a może z3 coupe ? wielkościowo zbliżone do compacta

> albo jakieś Z ale w ze sztywnym dachem ?

No to wygodna na tylnej kanapie z dziecmi bedzie;)

Napisano

> No to wygodna na tylnej kanapie z dziecmi bedzie;)

fakt, moja wina, czytałem o dzieciach, ale jakoś przy pisaniu mi w głowy wyleciało sick.gif

Napisano

> 120D z automatem (177KM).

Ja natomiast, strasznie chciałbym przejechac się 1er w wersji 123d (204KM), najlepiej zchipowaną grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> Ja natomiast, strasznie chciałbym przejechac się 1er w wersji 123d

> (204KM), najlepiej zchipowaną

ja też, ale bez automatu imho to auto jest bez sensu - strasznie krotkie biegi. BTW dostałem ciekawą ofertę ma 318D 143KM ex AG 13 ty przebiegu. Coś czuję że chyba rozsądek zwycięży. Jedynkę sprawię sobie za jakiś czas. Może właśnie 123d. Chip obowiązkowy :-)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.