Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

[F] Dodatkowe wyposazenie Astry: spis (na razie propozycja)

Featured Replies

Napisano

Witam

Proponuje kolegom zebrac w takim watku (o ile moderator wyrazi zgode i chec na podwieszenie takowego), wszystkich udoskonalen wprowadzonych przez Nas do naszych pojazdow. Preferowalbym linki do odpowiednich watkow, w ktorych opisany jest dokladnie proces montazu wyposazenia dodatkowego przewidzianego przez producenta oraz sprawdzone, wlasne udoskonalenia i rozwiazania techniczne.

Jesli moderator uzna watek za niepotrzebny, prosze bez zbednych dywagacji spuscic go do kibla, jednakze czekam na glosy poparcia, opinie i krytyke (konstruktywna).

Jesli wypali (dojdziemy do konsensusu), w watku umieszczane bylyby tylko linki z krotkim opisem, bez komentarzy i zapytan (tylko rozwiazania sprawdzone). Kolega Graf moglby wtedy rowniez wstawic odpowiedni odnosnik na astra.auto.pl .

Pozdrawiam

Napisano

Był już taki wątek. 6 lat temu grinser006.gifKLIK

W tym wątku: KLIK jest zbiór linków, które można wykorzystać w Twoim pomyśle.

Pozdroofka

Napisano

Pomysł przedni, kiedyś było już to mniej więcej spisane, ale powszechny spis i podwieszenie nie jest złym pomysłem.

KILKEN ten wątek mam na stałe w ulubionych i czasami sobie czytam aby pomyśleć co by sobie jeszcze do bryki wstawić.

EDIT:

I kolega Lelek mnie wyprzedził.

Napisano
  • Autor

Dokladnie, chodzi mi, aby w jednym watku byly same linki do rozwiazan sprawdzonych, z konkretnym opisem modyfikacji w temacie postu, z podzialem na oryginalne dolozone i wlasne dolozone ( wystarczy odpowiedni znacznik przy kolejnym poscie)...

Na przestrzeni tylu lat prezentowane byly rozne rozwiazania, testowane przez wielu kolegow (w tym rowniez i mnie, przykladem jest montaz MID , Azja opisal perfekcyjnie ta czynnosc i bez oporow skorzystalem, jestem bardzo zadowolony) , ze smialo mozna wyselekcjonowac odpowiednie watki i je podawac jako 100% pewne. Forum zyskaloby na atrakcyjnosci i funkcjonalnosci, zwlaszcza dla nowych uzytkownikow i fanow tego modelu.

Pozdrawiam

Napisano

Jeśli mogę coś dodać w kwestii administracyjnej, to - o ile jestem za takowym wątkiem - jestem przeciw jego podwieszaniu. No chyba że na czas tworzenia. Na pierwszej stronie już jest zbyt dużo pinezek z wątkami do których nikt nie zagląda.

Generator ikon jest na WoA,

Auto Expert, nie wiem czy jeszcze współpracuje z AK. Adres jest w FAQ. Ktoś, kto będzie szukał warsztatu (zwłaszcza nowy) i tak tam nie zajrzy, tylko napisze nowy topik z pytaniem. I po raz kolejny zostanie skierowany na odpowiednie miejsce.

Ogłoszenie w sprawie kasowania postów straciło ważność. Fakt, że jest tam skarbnica świetnych tematów. Można go np: połączyć z zaproponowanym przez kol. Tosha (albo nie) i stworzyć coś w rodzaju kompendium użytkownika Astry i umieścić na WoA.

To był post niezobowiązujący nikogo do niczego.

Dziękuję.

Napisano
  • Autor

Postawilem watek po to, aby przedyskutowac, czy propozycja ma sens czy nie. Wszelkie sugestie sa jak najbardziej na miejscu.

Pozdrawiam

Napisano

> Jeśli mogę coś dodać w kwestii administracyjnej, to - o ile jestem za

> takowym wątkiem - jestem przeciw jego podwieszaniu. No chyba że

> na czas tworzenia. Na pierwszej stronie już jest zbyt dużo

> pinezek z wątkami do których nikt nie zagląda.

> ...()

zgadzam się, IMHO można by zrobić jeden, dwa topic-ki podwieszone i w nich wrzucić linki do całej reszty,

przy czym jestem za pozostawieniem ogłoszeń na głównym,

brat

Napisano
  • Autor

Na chwile obecna, kierujac sie zdaniem kolegow: watek mozna zrobic, ale solidny, modyfikacje tylko oryginalne i sprawdzone lub modyfikacje wlasne, rowniez sprawdzone (linki z lat poprzednich, z czasem dorzucac nowe, jak sie pojawia), dyskusje nad nowymi proponuje prowadzic normalnie. Nie chce nic sugerowac na sile, ale sporo mozna upchac na astra.auto.pl , zwlaszcza FAQ (tylko merytoryczne i sprawdzone-konkurencji nie ma, koledzy prowadza ta strone), rowniez na WoA, zrobic porzadek z "pinezkami", mozna nawet pokusic sie o stworzenie integratora (klikajac na link na astra.auto. WoA czy na kaciku uzyskuje sie dostep do tych samych informacji). To taka luzna propozycja, ktora rowniez zasugerowal Orochimaru. oczywiscie wymaga to pracy ludzi znajacych sie na rzeczy, Ja jestem od mechaniki, inni od netu, a specjalistow nam nie brakuje.

Proponuje wiec, aby Moderator (Lelek lub Maki) rozwazyl propozycje podwieszenia watku z odpowiednim tytulem, a koledzy beda wrzycac tylko linki do przerobek. Na poczatku dopuszczalna byla by mozliwosc komentowania zaproponowanych rozwiazan na zasadzie glosowania-powstanie pewien chaos, z tym sie licze, po czym komentarze bylyby usuwane i powstaloby piekne kompendium wiedzy na temat AF...mozna pomyslec rowniez o AG).

Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.