Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Odkleja mi się boczna listwa :(

Featured Replies

Napisano

Miał ktoś może problem z odklejającą się boczną listwą na drzwiach ? Czym i jak najlepeij to przykleić ?

Napisano

> Miał ktoś może problem z odklejającą się boczną listwą na drzwiach ?

> Czym i jak najlepeij to przykleić ?

Przykleiłem klejem kropelką i się trzyma;)

Napisano

> Przykleiłem klejem kropelką i się trzyma;)

ewntualnie mozna przykleic tasma dwustronna. w OBI kupilem taka do stosowania na zewnatrz. wg producenta wytrzymuje obciazenie do 50kg, wiec taka listwa raz przyklejona powinna trzymac na amen smile.gif przyklejalem taka owiewke boczna do szyby i moge potwierdzic ze jak juz sie przyklei to zeby odkleic naprawde trzeba sie napocic wink.gif

Napisano

Mi ostatnio tez zaczęły odłazic te listwy z boku drzwi i zrobiłem tak:

kupiłem w sklepie budowlanym rolke taśmy dwustronnej ale nie zwykłej tylko takiej piankowej nastepnie oderwałem na troszku dłuższym kawałku ta listwe, nastepnie listw i drzwi dokładnie oczyściłem z starej tasmy, odtłuściłem wszystko ładnie, nakleiłem nowe paski tasmy na te listwy ochronne i włala. Nic nie odpad, nie odstaje. Robiłem tak u siebie i u kumpla i nie ma żadnych negatywnych oznak żeby coś gdzieś nie trzymało.

Napisano

niektórzy to maja szczęście hehe.gif, ja te listwy chce wywalić i mam problem oprócz taśmy trzyma je jeszcze jakiś klej który odłazi razem z lakierem crazy.gif

Napisano
  • Autor

> niektórzy to maja szczęście , ja te listwy chce wywalić i mam problem

> oprócz taśmy trzyma je jeszcze jakiś klej który odłazi razem z

> lakierem

Jak bym oderwał te listwy to bym zawsze rysował sobie drzwi w garażu smile.gif. Do tego te w zderzaku to już na prawdę madry wynalazek bo raz ze się ładnie kontrastują ze srebrnym lakierem a dwa ze juz dwa razy mnie uratowały od lakierowania zderzaka po dotknieciu ściany i słupka przy parkowaniu. Chrzestny w toyocie już musiał lakierować

Napisano

> niektórzy to maja szczęście , ja te listwy chce wywalić i mam problem

> oprócz taśmy trzyma je jeszcze jakiś klej który odłazi razem z

> lakierem

Te listwy orginalnie klejone są właśnie taśmą dwustronną a kleju zadnego to tam niema. Więc już ktoś musiał się tam bawić i przykleic je czyms sprytnym.

Napisano

> Te listwy orginalnie klejone są właśnie taśmą dwustronną a kleju

> zadnego to tam niema. Więc już ktoś musiał się tam bawić i

> przykleic je czyms sprytnym.

nikt się nie mógł bawić, bo autko mam od nowości.

Klej naniesiony jest punktowo, po trzy duże punkty na długich listwach i po jednym na przednich błotnikach.

Próbowałem zerwac listwy metodą lakierników tzn żyłką i się nadziałem. W miejscach gdzie były przylepione tym klejem zlazł lakier i niestety będę musiał odwiedzic lakiernika.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.