Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kontrolka otwartego bagażnika.

Featured Replies

Napisano

Borykam się z kolejną popierdułką.

W moim multiwagonie pomimo zamknięcia bagażnika, na szafie świeci się "boot open". Gdy otwieram kufer nie zapala się oświetlenie.

Panowie powiedzcie mi, czy to jest ta sama usterka co w tutku "boot_open_fail.pdf", i czy w podobny sposób mogę ją usunąć? confused.gif

Napisano

> sposób mogę ją usunąć?

W 3D i 5D było by to ale w MW jeśli masz otwieraną szybę to może jest tam 2-gi czujnik otwarcia ..... tego nie wiem

Lampka w bagażniku może sie nie świecić bo jeśli cały czas styk jest zwarty to komputer pokładowy po około 10 minutach wyłączy ja i nie włączy już, az ponownie zostanie rozwarty i zwarty.... lub jest spalona hehe.gif

Napisano
  • Autor

> ...w MW jeśli masz otwieraną szybę to może jest tam 2-gi czujnik otwarcia

Nie mam otwieranej szyby.

Napisano

Klapa to ci nie "lata" ? W sensie jest niby zamknięta ale się lekko rusza. W tym przypadku komp zgłosi boot open. Co do lampki to u mnie też nagle przestała świecić. Przy wymianie lampki oświetlenia tablicy rejestracyjnej wymontowałem zamek, przedmuchałem go, przesmarowałem, podpiałem na nowo kable i od tej pory - odpukać - działa jak należy. Co było przyczyną , podejrzewam styk kostki idącej do lampki. jak ruszałem tym kablem to się czasem lampka zapaliła. Pewnie syf narósł.

Napisano
  • Autor

Spoko klapa nie lata. Coś mi się wydaje, że to będzie zwiazane z mikrowłacznikiem, który jest w zamku. Boże ty mój jak się zabrać do rozkręcenia tych plastików?

Napisano

> Spoko klapa nie lata. Coś mi się wydaje, że to będzie zwiazane z mikrowłacznikiem, który jest w

> zamku. Boże ty mój jak się zabrać do rozkręcenia tych plastików?

Rwać z czuciem. Tam sa plastikowe kołki ktore nie lubia wielokrotnego montazu/demontazu. Moze ktos znajdzie to ci wklei jaki obrazek jak te kolki wygladaja. Chyba ze tam gdzies w tym PDFie sa fotki . Niepamietam. Tak czy inaczej ja podczas skladania wszystkiego do kupy usztywnialem kolki wkladajac podkladki powycinane z wykladziny podlogowej. Wlazlo jak nowe i zero drgawek ok.gif

Napisano

> Spoko klapa nie lata. Coś mi się wydaje, że to będzie zwiazane z mikrowłacznikiem, który jest w

> zamku.

Dokładnie tak jak piszesz.... Zawsze możesz go zalać WD-40 i zobaczyć czy sie naprawi..... cool.gif

Boże ty mój jak się zabrać do rozkręcenia tych plastików?

Są tam 2 śruby na imbus schowane w wnękach - rączkach !!! przynajmniej w 5D... a jak jest w MW nie wiem niewiem.gif

No i kołeczki devil.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.