Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

prawdopodobnie uszczelka pod głowicą

Featured Replies

Napisano

Witam serdecznie, prawdopodobnie padła mi uszczelka pod głowicą frown.gif w Punto 2 8V , z rury wydechowej wydobywa się biały dym a obroty w zaczęły skakać.

Jeżeli rzeczywiście tak jest i jeśli możecie smile.gif powiedzcie jakich kosztów naprawy mogę sie spodziewać bądź też gdzie najlepiej usunąć usterkę najlepiej w okolicach Radzionkowa. Za każdą pomoc serdecznie dziękuje.

Napisano

jak samemu to z 300 moze400 ziko za same czesci wraz z paskiem rozrzadu, napinaczem olejem i płynem (ja przynajmiej zmieniałem)

wypadałoby jeszcze głowice zabielic po zdjęciu więc dodatkowe pare ziko, Cos napewno jeszcze wyjdzie dodatkowo. Mi np wyszło że spręzyny zaworowe mam peknięte

Napisano

> Witam serdecznie, prawdopodobnie padła mi uszczelka pod głowicą w Punto 2 8V , z rury wydechowej

> wydobywa się biały dym a obroty w zaczęły skakać.

> Jeżeli rzeczywiście tak jest i jeśli możecie powiedzcie jakich kosztów naprawy mogę sie

> spodziewać bądź też gdzie najlepiej usunąć usterkę najlepiej w okolicach Radzionkowa. Za każdą

> pomoc serdecznie dziękuje.

300 - 400 , pamietaj o planowaniu glowicy , zobacz jeszcze korek od oleju czy jest mleko ok.gif

Napisano
  • Autor

Samemu raczej tego nie zrobie , nie mam odpowiedniego miejsca i narzędzi.

Chyba że możecie kogoś polecić z Okolic Radzionkowa, Bytomia, Tarnowskich Gór.

Napisano

> Samemu raczej tego nie zrobie , nie mam odpowiedniego miejsca i narzędzi.

> Chyba że możecie kogoś polecić z Okolic Radzionkowa, Bytomia, Tarnowskich Gór.

ja zmienialem podblokiem i jedynie dynamometryk potrzebny jest z dodatkowych narzedzi by glowice potem dociagnac

Napisano

> ja zmienialem podblokiem i jedynie dynamometryk potrzebny jest z dodatkowych narzedzi by glowice

> potem dociagnac

a jak ukręci śrubę od kolektora co jest wysoce prawdopodobne, co pod blokiem zrobisz ? shocked.gif

Napisano

> a jak ukręci śrubę od kolektora co jest wysoce prawdopodobne, co pod blokiem zrobisz ?

to przeciagnie przedluzac i przyjdzie z kątówką?;)

Napisano

> to przeciagnie przedluzac i przyjdzie z kątówką?;)

jakos do tej pory wsio podblokiem robilem od wymian silnikow skrzyni zawieszenia po niewiem co jeszcze, jedynie nie lakierowalem i blacharki nie robilem bo nawet nie mam sprzetu

Napisano

Mogę polecić jeden zakład, ale jest w Gliwicach, właściwe, 200m od zjazdu z "hitlerówki".

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.