Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

lancia lybra

Featured Replies

Napisano

Dzisiaj będąc w serwisie ze swoim kropkiem miałem okazję obejrzeć lancię lybrę. Samochodzik piękny nowiuteńki. Zastanawiam się dlaczego nie oferują go na stronie internetowej lancii. Może ktoś z Was poda linka do strony z danymi tego samochodu. Jaka może być cena tego wozidełka?

Napisano

> Dzisiaj będąc w serwisie ze swoim kropkiem miałem okazję obejrzeć lancię lybrę. Samochodzik piękny

> nowiuteńki. Zastanawiam się dlaczego nie oferują go na stronie internetowej lancii. Może ktoś

> z Was poda linka do strony z danymi tego samochodu. Jaka może być cena tego wozidełka?

Nie oferują bo produkcja Lybry została zakończona, zastąpiła ją nowa Delta.

Ogrom danych jest choćby na wikipedii http://pl.wikipedia.org/wiki/Lancia_Lybra

Ceny, no cóż rozbieżne jak i stan techniczny...

Napisano

> Dzisiaj będąc w serwisie ze swoim kropkiem miałem okazję obejrzeć lancię lybrę. Samochodzik piękny

> nowiuteńki. Zastanawiam się dlaczego nie oferują go na stronie internetowej lancii. Może ktoś

> z Was poda linka do strony z danymi tego samochodu. Jaka może być cena tego wozidełka?

jak to piękny nowiuteńki. hmm.gif

jeszcze jakas nówka niesprzedana stoi do tej pory w salonie, dobrze zrozumiałem?

Napisano
  • Autor

Nówka sztuka, z silniczkiem diesla, na tylnym słupku reklama napis lybra. Myślałem, że to egzemplarz reklamowo-testowy samochodu który diler ma w swojej ofercie. Samochód poznańskiego Pol-caru (poddkładki pod tablicami rejestracyjnymi. Naprawdę piękny egzemplarz. Na stronie lanci w ofercie tylko Ypsylon, Mussa, Delta i żaden nie przypomina kształtem samochodu który widziałem. Zaparkowany został obok Alfy Mito, która wyglądała przy nim jak niedorobiony pasztet (wybaczcie to porównanie).

Napisano

> Nówka sztuka, z silniczkiem diesla, na tylnym słupku reklama napis lybra. Myślałem, że to

> egzemplarz reklamowo-testowy samochodu który diler ma w swojej ofercie. Samochód poznańskiego

> Pol-caru (poddkładki pod tablicami rejestracyjnymi. Naprawdę piękny egzemplarz. Na stronie

> lanci w ofercie tylko Ypsylon, Mussa, Delta i żaden nie przypomina kształtem samochodu który

> widziałem. Zaparkowany został obok Alfy Mito, która wyglądała przy nim jak niedorobiony

> pasztet (wybaczcie to porównanie).

nie moge uwierzyc. przecież lybre skonczyli produkowac w 2005r. to chyba nierealne zeby od 5 lat stała w salonie. juz dawno by ja diler pogonil za jakies grosze byle sie tylko pozbyc. pamietasz ile kosztowała?

Napisano

> nie moge uwierzyc. przecież lybre skonczyli produkowac w 2005r. to chyba nierealne zeby od 5 lat

> stała w salonie. juz dawno by ja diler pogonil za jakies grosze byle sie tylko pozbyc.

> pamietasz ile kosztowała?

A moze jelsi nia ktos z salonu? Prezes, kierownik etc.? I jezdzi oklejona jako reklama modleu czy salonu?

Napisano

> A moze jelsi nia ktos z salonu? Prezes, kierownik etc.? I jezdzi oklejona jako reklama modleu czy

> salonu?

to jedyne jakies sensowne wytłumaczenie hmm.gif

Napisano

używanego? interesujące egzemplarze od 20.000zł w górę. Polecam od rocznika 2002, bo wtedy jest 6(10) poduch, ESP z ASR, i inne pierdoły.

No i silnik od 2002 2.4JTD to 150KM.

Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.