Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

farba do zderzaków

Featured Replies

Napisano

Chcę pomalować na czarno, żeby wyglądały jak ori bo super czernidło załatwiło mi zderzaki na amen. Co myślicie o tym? Co polecicie? KLIK

Napisano

> Chcę pomalować na czarno, żeby wyglądały jak ori bo super czernidło załatwiło mi zderzaki na amen.

> Co myślicie o tym? Co polecicie? KLIK

malowalem i niewyszlo zaspecjalnie ale sezon wytrzymalo i nierzucalo sie tragicznie w oczy ale jestem zdania ze lepiej kupic nowke zderzak ok.gif

Napisano

> Chcę pomalować na czarno, żeby wyglądały jak ori bo super czernidło załatwiło mi zderzaki na amen.

jakie czernidlo wez mnie uprzedz bo teraz mam czarne zdesie i nie wiem jak o nie dbac zeby dobrze bylo

a co do preparatu z tej firmy robia dobre specyfiki, co do tego do zderzakow sie nie wypowiem poprostu nic nim nie robilem

Napisano

lakierowałem tym wkłady na czarno w reflektorach. Ogólnie ok to jest. W środku psiknąłem sobie przy desce rozdzielczej jeden plastik, bo mam czarną dechę a jeden element mi pękł i miałem szary, to ładnie to wyszło, tyle, że się w środku rysuje (nie matowałem powierzchni), czy to od kluczyka czy czegoś innego. Na matowe, chropowate powierzchnie powinno być ok zeby.GIF

Napisano
  • Autor

coś w rodzaju tego ale nie ta sama firma KLIK

U mnie wygląda to tak ,że te czernidło złazi takimi plackami albo w miejscach gdzie woda spod koła chlapie. A teraz żeby się tego pozbyć to nie da rady sciana.gif Próbowałem benzyną ekstrakcyjną i nic nie daje.

Napisano

Potrzebujesz lakieru strukturalnego, ja używałem APP Structure Paint, pamiętaj o podkładzie na plastik

Napisano
  • Autor

> malowalem i niewyszlo zaspecjalnie ale sezon wytrzymalo i nierzucalo sie tragicznie w oczy ale

> jestem zdania ze lepiej kupic nowke zderzak

Tył zdeś ma 1,5roku więc szkoda mi go wymieniać.

Napisano
  • Autor

> Potrzebujesz lakieru strukturalnego, ja używałem APP Structure Paint, pamiętaj o podkładzie na

> plastik

Ale ten BOLL niby nie potrzebuje podkładu hmm.gif Malowałeś tym samym?

Napisano

> Ale ten BOLL niby nie potrzebuje podkładu Malowałeś tym samym?

Malowałem app, i trzymie się pięknie, nic nie pęka

Napisano
  • Autor

> i co sie po tym stalo zdesiowi ?

U mnie wygląda to tak ,że te czernidło złazi takimi plackami albo w miejscach gdzie woda spod koła chlapie. A teraz żeby się tego pozbyć to nie da rady Próbowałem benzyną ekstrakcyjną i nic nie daje. Jednym słowem co chwila trzebaby smarować te zderzaki

Jutro wrzucę fotkę jak to wygląda ok.gif

Napisano

> Ale ten BOLL niby nie potrzebuje podkładu Malowałeś tym samym?

Ja malowałem bez podkładu, to na gładkie powierzchnie się lubi rysować, nie wiem jak to będzie na zderzakach się trzymać.

Napisano

> U mnie wygląda to tak ,że te czernidło złazi takimi plackami albo w miejscach gdzie woda spod koła

> chlapie. A teraz żeby się tego pozbyć to nie da rady Próbowałem benzyną ekstrakcyjną i nic

> nie daje. Jednym słowem co chwila trzebaby smarować te zderzaki

> Jutro wrzucę fotkę jak to wygląda

no to faktycznie lipa po maxie

Napisano

> Malowałem app, i trzymie się pięknie, nic nie pęka

potwierdzam, zdesie pomodzone, a wygladaja jak seria i to serduszka.gif w takim stanie zlosnik.gif

sluchaj brokera, bo chopok wie co mowi zlosnik.gif - polac mu 20.GIF

Napisano

> potwierdzam, zdesie pomodzone, a wygladaja jak seria i to w takim stanie

> sluchaj brokera, bo chopok wie co mowi - polac mu

papierkiem pociągneliście, odtłuściliście i tym APP czy jeszcze jakiś podkładzik?

Napisano
  • Autor

Zdjęcia dla Jędrka. Szare to ori kolor zdesiów a ciemniejszy to czernidło. Co odleciało to odleciało reszta za chiny nie chce zejść.

283580694-P3250274.JPG

283580694-P3250273.JPG

283580694-P3250272.JPG

post-118122-14352507249425_thumb.jpg

Napisano

> papierkiem pociągneliście, odtłuściliście i tym APP czy jeszcze jakiś podkładzik?

Ja spawałem zdesie, po spawaniu szpachel do plastików, szlifowanie, potem podkładem do plastików cały zdeś, na kociec strukturka app

Napisano

kiedyś miałem coś podobnego u siebie na samochodzie wziąłem nitro i zeszło bez problemu

Napisano

ten boll, który pokazałeś jest bardzo dobry- miałem kiedys zderzaki w kolor, przejechałem je grubym papierem sciernym, odtłuściłem, pozniej ten czarny lakier i zdesie wyglądały jak nowe

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.