Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

powrozyc ze zdjec ? wawa.

Featured Replies

Napisano

moze ktos go ogladal albo powie cos z fotek o tym egzemplarzu TRANSALP .

A moze ktos cos u nich kupowal i sie wypowie jak z rzetelnoscia sprzedawcy.

Napisano

mi w tamtym roku leff ogladał tam trampka 600 no i niestety roznil sie stan rzeczywisty od opisanego na otomoto.. daleko nie masz, bierz kogos z forum transalpa i jezdz ogladac palacz.gif

Napisano

ja jeszcze dodam, że wpierw samemu pojechać i jak Ci się wydaje OK to wtedy brać jeszcze jakieś człowieka

Napisano

> ja jeszcze dodam, że wpierw samemu pojechać i jak Ci się wydaje OK to wtedy brać jeszcze jakieś

> człowieka

kolege _sky_ poprosic

Napisano

> mi w tamtym roku leff ogladał tam trampka 600 no i niestety roznil sie stan rzeczywisty od

> opisanego na otomoto.. daleko nie masz, bierz kogos z forum transalpa i jezdz ogladac

leff i _sky_ gwoli scislosci ale fakt, sprzet byl zmeczony strasznie

Napisano
  • Autor

tak bede musial wykonac trzeba sie tam kulnac moze jutro podjade.

EDYTA:

No i po sprawie poczytalem forum transalpa i nie nadaje sie do kupna stoi tam juz kilka ladnych miesiecy a wiec jakas mina.

Napisano

A transalpie trzeba zwrocic uwage na wielowypust walka zdawczego, pod zebatka zdawcza lancucha.

Jest to ich slaby punkt, zebatka czesto scina wieloklin i walek do wymiany, czyli caly silnik do rozbiorki.

Napisano

> A transalpie trzeba zwrocic uwage na wielowypust walka zdawczego, pod zebatka zdawcza lancucha.

> Jest to ich slaby punkt, zebatka czesto scina wieloklin i walek do wymiany, czyli caly silnik do

> rozbiorki.

To identyczna sytuacja jest w Afryczce

Napisano

> leff i _sky_ gwoli scislosci ale fakt, sprzet byl zmeczony strasznie

sorka, zapomniałem o koledze _sky_ blush.gif

Napisano

> A transalpie trzeba zwrocic uwage na wielowypust walka zdawczego, pod zebatka zdawcza lancucha.

> Jest to ich slaby punkt, zebatka czesto scina wieloklin i walek do wymiany, czyli caly silnik do

> rozbiorki.

I pewnie dadzą w takim "komisie" rozkręcić, co? hehe.gif

A... I jest to chyba raczej przypadłość afri a nie trampka hmm.gif

Fakt, warto na to zwrócić uwagę, ale np. w moim niemal 20-letnim przemieszczaczu jest OK (na liczniku jest jakieś pięćdziesiąt parę tysięcy kilometrów - ile faktycznie przejechane? nie wiem).

Napisano

> No i po sprawie poczytalem forum transalpa i nie nadaje sie do kupna stoi tam juz kilka ladnych

> miesiecy a wiec jakas mina.

Jak jesteś zdecydowany na trampka, to nie sugeruj się wiekiem motocykla ok.gif

No chyba, że akurat podoba Ci się wizualnie ten a nie inny model - IMHO najnowszy trampek to wygląda, za przeproszeniem, na "gejowóz" zlosnik.gif

Nie ma to jak stary, z "kwadratowym" światłem ok.gif

Napisano
  • Autor

no wlasnie mi sie podoba ten po zmianach chyba w 2001 albo 2000 roku z dwoma tarczami.

Napisano

> no wlasnie mi sie podoba ten po zmianach chyba w 2001 albo 2000 roku z dwoma tarczami.

2 tarcze z przodu byłu ok 1997 smile.gif a Ty pewnie masz na myśli RD10 czyli od 2000

Napisano
  • Autor

dokladnie smile.gif od 2000

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.