Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

AVEO - brak czegoś pod fotelem ?

Featured Replies

Napisano

Witam !!!

Mam takie pytanko. Czy pod fotelem kierowcy w podłodze, zaraz jak zaczyna się siedziski, powinno być coś zamontowane, bo dzisiaj gdy wziąłem się za porządki (odkurzanie) zobaczyłem, że mam tam otwory na 3 śrubki - wrażenie takie jakby coś zostało wykręcone - świerze gwinty. Pod fotelem pasażera jest głaciutka wykładzina - żadnych miejsc na śrubki. Podejrzenia moje wzięły się stąd, że na parę dni oddałem samochód do serwisu i myślę sobie czy czegoś mi z tego miejsca nie zaje...li.

Moje autko jak w podpisie....

Napisano
  • Autor

> gaśnica?

--------

chyba nie......chociaż w Matizie właśnie tam ją miałem. Zastanawia mnie tylko czystość tych gwintów - tak jakby coś było wykręcone.

Napisano

Tam jest miejsce do zamontowania gasnicy.

Napisano
  • Autor

> Tam jest miejsce do zamontowania gasnicy.

---------------------------

Być może.....

Nie mniej jednak gdy będę obok nich pomykał to zobaczę w salonie czy jest identycznie jak u mnie.

• 4 tygodnie później...
Napisano

Tak jak koledzy pisali poprzednio tam jest miejsce na gaśnicę.Nie wala się po bagażniku i jest pod ręką.Ja mam właśnie tak zamocowaną.

Napisano

> Tak jak koledzy pisali poprzednio tam jest miejsce na gaśnicę.Nie wala się po bagażniku i jest pod

> ręką.Ja mam właśnie tak zamocowaną.

czy mozesz jakas fotke strzelic i pokazac jak to wyglada ?

Napisano

Na 100% jest to miejsce na uchwyt gaśnicy, ale uwaga, nie każdy pasuje.

Napisano

> Tam jest miejsce do zamontowania gasnicy.

A wiecie koledzy jak jest w Lacetti?

Podczas sprzątaniu namacałem pod dywanikiem w tym miejscu coś jakby miejsca na śruby...

Ale nie mogę tego zweryfikować, a uchwyt by się przydał.

Pozdrawiam,

Griba

Napisano

> A wiecie koledzy jak jest w Lacetti?

W moim gasnica jest przykrecona na tunelu srodkowym, od strony pasazera pod schowkiem.

Pod fotelem pasazera mam szufladke-schowek, nie pamietam czzy u kierowcy tez cos takiego jest.

Napisano

> Pod fotelem pasazera mam szufladke-schowek, nie pamietam czzy u kierowcy tez cos takiego jest.

Nie pod kierowca nie ma schowka.

Nie wiem czy myślę o tym samym, ale w laczku są takie jakieś uchwyty do dywaników a gaśnice tez mam w nogach pasażera!

Napisano

> Nie pod kierowca nie ma schowka.

> Nie wiem czy myślę o tym samym, ale w laczku są takie jakieś uchwyty do dywaników a gaśnice tez mam

> w nogach pasażera!

Tak, uchwyt jest, ale też jest pod fotelem jakieś jakby miejsca na mocowanie czegoś - takie kropki w futrzanym dywaniku. W Lanku mam tam uchwyt, tu nie wiem czy ciąć dywanik - gdybym był pewny, że są tam nagwintowane dziury na śruby byłoby łatwiej.

Pozdrawiam,

Griba

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.