Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

montaż siedzeń CRX-a w SC po raz 15678..

Featured Replies

Napisano

Wiem że temat był juz wałkowany, ale potrzebuje pilnie dobrych zdjęć i wszelkich informacji jak macie zamocowane siedzenia od hondy CRX w seju..

Miałem takie zamontowane tyle że na szynach z sc teraz kupiłem oryginalne szyny z CRX i chce to ogarną ale ni w uj ni w mój nie wiem jak sie za to zabrać sprawa dość pilna bo sobota randka a siedzenie pasażerki wyciągnięte hehe.gifok.gif

Napisano
tu masz opis jak zamontować fotele z crx-a
Napisano
  • Autor

> tu masz opis jak zamontować fotele z crx-a

no to tak próbowałem na ceownikach 50x50x3 i uja za wąski jest ten ceownik brakuje mi 0,5cm a te zdjecia z plaskownikami nie działają oslabiony.gif

Napisano

> no to tak próbowałem na ceownikach 50x50x3 i uja za wąski jest ten ceownik brakuje mi 0,5cm a te

> zdjecia z plaskownikami nie działają

Kup sobie dwa profile, ceowniki czy cokolwiek. Jeden 40x30x3 drugi 60x30x3. Wiertasz dziurki i gotowe. Jak coś jeszcze to pytaj.

Napisano
  • Autor

> Kup sobie dwa profile, ceowniki czy cokolwiek. Jeden 40x30x3 drugi 60x30x3. Wiertasz dziurki i

> gotowe. Jak coś jeszcze to pytaj.

a to nie to samo co bym kupił 50x50x3? nie wiem na zdjeciu darotiesto ma na 50x50x3 mi za uja nie wyjdzie tak hmm.gif

Napisano

> a to nie to samo co bym kupił 50x50x3? nie wiem na zdjeciu darotiesto ma na 50x50x3 mi za uja nie

> wyjdzie tak

Wysokość kup sobie jaką chcesz. Ja chciałem mieć nisko więc miałem 30mm. Tą 40mm wstawiasz na tylne śruby, a tą 60mm na przednie. Pasuje jak ulał zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Wysokość kup sobie jaką chcesz. Ja chciałem mieć nisko więc miałem 30mm. Tą 40mm wstawiasz na tylne

> śruby, a tą 60mm na przednie. Pasuje jak ulał

To jak ty masz położone te ceowniki? wzdłuż auta czy w poprzek?

Napisano

> To jak ty masz położone te ceowniki? wzdłuż auta czy w poprzek?

W poprzek zlosnik.gif IMO koncepcja bardzo dobra.

Napisano
  • Autor

> W poprzek IMO koncepcja bardzo dobra.

a pasażerom z tyłu nie przeszkadza taki ceownik w nogach? przecież to im strasznie ogranicza miejsce hmm.gif

Napisano

> a pasażerom z tyłu nie przeszkadza taki ceownik w nogach? przecież to im strasznie ogranicza

> miejsce

Nie wiem czy ogranicza czy nie, pasażerowie zostali wyeliminowani zlosnik.gif

Napisano

ja mam fotele z Passata B5, przysspawane seryjne prowadnice foteli do nich i bajka smile.gif tylko kombinacji tez bylo od cholery cfaniak.gif wiec teraz mam regulacje wysykosci fotela i poduszki lędzwiowej serduszka.gif

edit: sa i foty

torolbnzdjecie0640.th.jpg

torolbnzdjecie0641.th.jpg

torolbnzdjecie0639.th.jpg

Napisano
  • Autor

> Nie wiem czy ogranicza czy nie, pasażerowie zostali wyeliminowani

No widzisz ja jednak woże pasażerów i tez chce żeby mieli choć troche miejsca dlatego ceowniki w poprzek odpadaja czekam na wiecej opcji jak to można zrobić i jak wy to macie zrobione ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.