Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Problem z wydechem w F-ce

Featured Replies

Napisano

Witam.

Wczoraj podczas trasy 500km po przejechaniu 1/5 zauważyłem że mój wydech postanowił się... ztuningować xD Nagle zamiast cichutkiego bzzz zrobiło się BUUUUUUU. Taki trochę głośniejszy basowy dźwięk. Wiem że niektórzy wydają kaskę żeby coś takiego otrzymać ale ja akurat wolałbym ciszę xD Co dziwne jazda była spokojna nie przeciągałem Asi ani nie katowałem na jakichś niskich obrotach. Wstępnie od razu po zatrzymaniu auta i spojrzeniu pod samochód zauważyłem że z wydechu coś słabo leci ale za to tak jakby katalizator daje bokiem na zgrzewie... I teraz pytanie. Da się to zaspawać lub coś zrobić czy tylko wymiana ? Dzisiaj jeszcze popatrzę dokładnie czy to może nie tłumik środkowy ale raczej kat.

Napisano
  • Autor

> Da się pospawać, da się i wymienić

To teraz trzeba będzie znaleźć jakiegoś majstra ze spawarą frown.gif

Napisano

Dawaj W TO MIEJSCE

Masz tam dwa warsztaty czerwony i niebieski - specjalizują się w takich "naprawach" - za 20pnl powinni ci obspawać dziurkę na żywca palnikiem. W osłonie mgiełki wodnej - taka nowa "technologia" zeby.GIF

Ja polecam Niebieski - zresztą wjedziesz na podwórko to się rzucą na ciebie i będą wykręcać kierownicę to w prawo to w lewo.

Heh konkurencja wink.gif

Napisano
  • Autor

Wielkie dzięki smile.gif W tygodniu podjadę a nie wiesz może czy w sobotę pracują ? Ewentualnie może jakiś numer ?

Napisano

> Wielkie dzięki W tygodniu podjadę a nie wiesz może czy w sobotę pracują ? Ewentualnie może jakiś

> numer ?

Niestety nie wiem

Napisano

Jak widać komuś się chciało wink.gif

Napisano
  • Autor

> Jak widać komuś się chciało

Dzięki smile.gif Byłem, mili panowie zaspawali co trzeba i wymienili tłumik środkowy przy okazji informując, że końcowy który był montowany rok temu niedługo się rozsypie sciana.gif Teraz takie pytanie co to za firma która ma P w kółeczku ? Bo nie wiem co mi założyli... Końcowy który był zakładany rok temu to VFM jak sobie przypomnę ile dałem za wymianę to mnie krew zalewa...

Napisano
  • Autor

> Kolego a czy montaż na opaskę czy masz te 3 haki?

Nie bardzo wiem o co Ci dokładniej chodzi ale rurę od tłumika tylnego z rurą środkowego łączyli opaską, z drugiej strony kręcili do rury od kata śrubkami 270751858-jezyk.gif

Napisano
  • Autor

Z hakami smile.gif

Napisano

Polmostrów. Mam taki końcowy. Po dwóch latach nie ma już denka. Przerdzewiało na wylot.

Napisano

> Dawaj W TO MIEJSCE ok.gif

miejsce polecam, kumpel robił środkowy w nesi - półdarmo, na biegu, miesiąc bez kłopotów.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.