Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

II TTJ 2010 - Tor Radom

Featured Replies

Napisano

Mam zaszczyt serdecznie zaprosić na drugą runde naszego klubowego cyklu, tym razem rozgrywaną na torze kartingowym w Radomiu

Impreza składać się będzie z jazd testowych i zawodów, po zawodach znowu będzie można pojeździć. W sumei dla chętnych myśle ze spokojnie 30-40 km będzie można zrobić...

Na stornei klubowej www.ak-krolewski.pl są wszelkie niezbędne informacje,

Równiez na forum klubowym ( link do forum ) będą wszystkie aktualizacje, takż serdecznie zapraszamy

Dodatkowych informacji udzielam pod numerem telefonu 503-438-463

Napisano

Jako, że Mazoszutry są przesunięte na tydzień później to kto wie, z miłą chęcią bym wpadł zlosnik.gif

Napisano

W tym roku zlot ogólnopolski Corolli jest znowu na tym torze 270751858-jezyk.gif

Napisano
  • Autor

> Jako, że Mazoszutry są przesunięte na tydzień później to kto wie, z miłą chęcią bym wpadł

Wpadaj wpadaj, nie ukrywam, ze ciesze sie z przełożenia terminu u Witka, bo ze tak powiem cena za wynajem toru jest znaczna, wiec przy dwóch imprezach na Mazowszu to raczej cienko bym ja widział...a tak jest szansa ze zwerbujemy troche towarzystwa.. zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> W tym roku zlot ogólnopolski Corolli jest znowu na tym torze

Bo to fajny obiekt jest.. szkoda tylko, ze ciężko sie z nimi dogadać, ale grunt, ze sie udało i impreza będzie..

Ja mając taki obiekt robił bym pojeżdżawki co tydzień..no ale AKR ma inny patent na wykorzystanie obiektu..

Napisano

no ja niestety na zlot CC nie pojadę bo mi n ie pozwolili bo mam Lancera a nie Corollę a to oficjalny zlot ze sponsorami i tylko takie auta wpuszczają sick.gif

no ale w tym roku jeszcze będzie sporo wypadów torowych więc może i znowu w Radomiu będzie ok.gif

ja gen. najbardziej lubię Miedzianą Górę i to jak ma fajnie śliską asfaltową nawierzchnię biglaugh.gif

Napisano

Mam nadzieję, że jest tam bezpiecznie, bo jeśli wpadnę to na dębicy vivo zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif na mazoszutry gumy mam, a nowe asfaltowe coś dopiero w maju, a teraz mam tylko vivo i to tylko jak Kuner mi pozwoli go użyć grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> Mam nadzieję, że jest tam bezpiecznie, bo jeśli wpadnę to na dębicy vivo na mazoszutry gumy

> mam, a nowe asfaltowe coś dopiero w maju, a teraz mam tylko vivo i to tylko jak Kuner mi

> pozwoli go użyć

ooooo....VIVO.... jak nadmuchasz tak ze 3 atmo to spokojnie dasz rade.. jest gdzie pakowac, jest żwirek, trawka, opony..takze zanim do opon sie doczłapiesz to trzeba troche tych przeszkód pokonać... zlosnik.gif

Ale spox, jest bezpiecznie.. 20.GIF

Napisano

> Mam nadzieję, że jest tam bezpiecznie, bo jeśli wpadnę to na dębicy vivo na mazoszutry gumy

> mam, a nowe asfaltowe coś dopiero w maju, a teraz mam tylko vivo i to tylko jak Kuner mi

> pozwoli go użyć

wbrew pozorom vivo na suchym asfalcie spisuje sie całkiem dobrze wiec wal smiało bez kompleksow.

Napisano

planujesz też jakiś inny termin?

pytam ponieważ nie wiem czy ogarnę do końca auto do tego czasu żeby jechać (a chcę gdzieś i tak się wybrać na tor poupalać)

sam asfalt jest czy jakaś inna nawierzchnia?

Napisano
  • Autor

> planujesz też jakiś inny termin?

> pytam ponieważ nie wiem czy ogarnę do końca auto do tego czasu żeby jechać (a chcę gdzieś i tak się

> wybrać na tor poupalać)

> sam asfalt jest czy jakaś inna nawierzchnia?

Na torze w Radomiu tylko równy asfalt, w lipcu jest impreza w Nowym Mieście, potem kolejna na odcinakch Barbórki na Żeraniu w Warszawie, dopiero kolejną planujemy w Radomiu, czyli jakoś tak we wrześniu czy coś..nie pamiętam teraz kalendarza...

Co do nawierzchni, to w Radomiu tka jak pisałem równiutki asfalt, w Nowym Mieście płyty betonowe, ale równe, a na Żeraniu typowo OSowo, w miare równo, ale bez płyty raczej marna zabawa.. tzn da sie, ale trzeba uważać...

Napisano
  • Autor

> Tez mialem jechac, ale chce sie pozegnac z cento, wiec wole nie ryzykowac.

EEEEEtam... tam nie ma co popsuć to raz, dwa, ze nie ma gdzie, a trzy, ze mógłbbyś wkońcu gdzieś przyjechać, bo poznałem Ciebei z tego co pamiętam na imprezie w Ułężu 2 lata temu, i od tamtej pory nigdy nie widziałem Ciebei ani Twojego autka jeżdżącego gdziekolwiek.... wiec moze warto by było zrobić jakis pożegnalny występ?? Może przekonasz sie do cento i przy nim zostaniesz?? zlosnik.gif

Napisano

> EEEEEtam... tam nie ma co popsuć to raz, dwa, ze nie ma gdzie, a trzy, ze mógłbbyś wkońcu gdzieś

> przyjechać, bo poznałem Ciebei z tego co pamiętam na imprezie w Ułężu 2 lata temu, i od tamtej

> pory nigdy nie widziałem Ciebei ani Twojego autka jeżdżącego gdziekolwiek.... wiec moze warto

> by było zrobić jakis pożegnalny występ?? Może przekonasz sie do cento i przy nim zostaniesz??

Boje sie, ze sie na boku poloze grinser006.gif

Chyba mnie z kims w takim razie mylisz, bo nie przypominam sobie, zebym byl kiedykolwiek w Ułęży. Kiedys spotkalismy sie na sprincie pod stadionem, jakos w zeszla zime, jeszcze starym cento.

Przydaloby sie cos pojechac to fakt, ale to juz raczej nowym tylnonapedowym wozidelkiem. Jesli ze sprawa sprzedazy i kupna wyrobie sie przed 11tym, to na bank sie pojawie. A moze wpadne i tak, popatrzec. W sumie daleko nie ma.

Napisano
  • Autor

qrce..a ja zyłem w przekonaniu,z e poznalismy sie w Ułęzu.. dobra..no coment.. zlosnik.gif

Spox, jak cos to wpadaj, bo widze, ze grupa RWD sie szykuje zacna, wiem jeszcze, ze Kojdus miał dołączyć, musze go pogonic, zeby zgłoszenie wysłał...bo odgrażał sie ze wpadnie..

Napisano

Musze cos pojechac, bo od zeszlej zimy nie jezdzilem nigdzie na czas. Szkoda, ze nie ma juz sprintow pod stadionem.

Tak czy tak, mam nadzieje ze jednak pojawie sie w Radomiu. Czy to na start, czy na ogladare.

Napisano

> Na torze w Radomiu tylko równy asfalt, w lipcu jest impreza w Nowym Mieście, potem kolejna na

> odcinakch Barbórki na Żeraniu w Warszawie, dopiero kolejną planujemy w Radomiu, czyli jakoś

> tak we wrześniu czy coś..nie pamiętam teraz kalendarza...

> Co do nawierzchni, to w Radomiu tka jak pisałem równiutki asfalt, w Nowym Mieście płyty betonowe,

> ale równe, a na Żeraniu typowo OSowo, w miare równo, ale bez płyty raczej marna zabawa.. tzn

> da sie, ale trzeba uważać...

do środy powinienem wiedzieć co i jak

więc jak coś będę dzwonił na podany kom

Napisano
  • Autor

> do środy powinienem wiedzieć co i jak

> więc jak coś będę dzwonił na podany kom

Spox, dzwoń... jak cos to udziele informacji, a jak bęziesz chciał sie zgłosić, to wypełnij formularz ze strony i podeślij na adres [email protected]

Napisano

No ja niestety odpadam, dziś nastąpiła mała awaria i muszę szukać nowej belki z tyłu, więc dupa z TTJota frown.gif Ale jak tylko będą możliwość wpadnę na następne rundy zlosnik.gif

Napisano
No ludziska, jest jeszcze parę wolny miejsc więc ruszać tyłeczki, zalewać paliwko i do Radomia na upalanie po torze... smile.gifsmile.gifsmile.gif
Napisano

> No ludziska, jest jeszcze parę wolny miejsc więc ruszać tyłeczki, zalewać paliwko i do Radomia na

> upalanie po torze...

z chęcią ale auto wywinęło kota ogonem i nie mogę dojść co z nim nie tak

Napisano
  • Autor

W związku z wydarzeniami z 10 kwietnia impreza zostaje ODWOŁANA

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.