Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Cięcie springa tył

Featured Replies

Napisano

Witam!!

Z tyłu w seju są springi -40 FK, był cały tył teraz jest pusto i poszło w górę sick.gif W najbliższym czasie dorzucę jeszczę jakąś podłogę z płyty na tył.

Ile zwojów ciąć, żeby wróciło a może i nawet ciutkę niżej było?? Rozumiem, że ciąć od gęstej strony sprężyny??

pozdr

Napisano

> Witam!!

> Z tyłu w seju są springi -40 FK, był cały tył teraz jest pusto i poszło w górę W najbliższym

> czasie dorzucę jeszczę jakąś podłogę z płyty na tył.

> Ile zwojów ciąć, żeby wróciło a może i nawet ciutkę niżej było?? Rozumiem, że ciąć od gęstej strony

> sprężyny??

> pozdr

Od gęstej strony, na początek możesz jeden zwój, zobaczysz jak usiądzie, najwyzej utniesz drugi.

Napisano
  • Autor

> wpadaj domnie ja ci utne

Jak nie utne jak bede tuleje wymieniał to z przyjemnością odwiedzę Mistrza Diaksa zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

tylko jak upierdzielisz na poczatek tego jednego zwoja to zrob rundke zeby sie ulozyl. Bo mi po ucieciu pierwszym prawie nic nie usiadl wiec ucialem 2, pojezdzilem, wrocilem do domu i dopiero zobaczylem roznice

Napisano

> Witam!!

> Z tyłu w seju są springi -40 FK, był cały tył teraz jest pusto i poszło w górę W najbliższym

> czasie dorzucę jeszczę jakąś podłogę z płyty na tył.

> Ile zwojów ciąć, żeby wróciło a może i nawet ciutkę niżej było?? Rozumiem, że ciąć od gęstej strony

> sprężyny??

> pozdr

Nie wiem jakie masz te spręzyny ze ci za wysoko ja mam weitec -40 i na pusto w bagażniku luz miedzy odbojem a wahaczem jest ok 5mm jak w aucie sa 3 osoby ze mna to odbój stoi na wahaczu wiec i jest twardo jak cholera wiec wydaje mi sie ze nie ma po co ciac lepiej sprawdz czy np spręzyna nie wyskoczyla z gniazda i ci za wysoko nie stoi dlatego

Napisano

> Nie wiem jakie masz te spręzyny ze ci za wysoko ja mam weitec -40 i na pusto w bagażniku luz

> miedzy odbojem a wahaczem jest ok 5mm jak w aucie sa 3 osoby ze mna to odbój stoi na wahaczu

> wiec i jest twardo jak cholera wiec wydaje mi sie ze nie ma po co ciac lepiej sprawdz czy np

> spręzyna nie wyskoczyla z gniazda i ci za wysoko nie stoi dlatego

sprawdz ile masz cm do rantu do piasty

Napisano
  • Autor

> Nie wiem jakie masz te spręzyny ze ci za wysoko

No -40 FK zlosnik.gif

ja mam weitec -40 i na pusto w bagażniku luz

> miedzy odbojem a wahaczem jest ok 5mm jak w aucie sa 3 osoby ze mna to odbój stoi na wahaczu

> wiec i jest twardo jak cholera wiec wydaje mi sie ze nie ma po co ciac lepiej sprawdz czy np

> spręzyna nie wyskoczyla z gniazda i ci za wysoko nie stoi dlatego

Raczej nie, bo poprostu jak wyjmowałem po kolei rzeczy z tyłu to tył szedł w górę, bo trochę kg ubyło ok.gif

pozdro

Napisano

> No -40 FK

> ja mam weitec -40 i na pusto w bagażniku luz

> Raczej nie, bo poprostu jak wyjmowałem po kolei rzeczy z tyłu to tył szedł w górę, bo trochę kg

> ubyło

> pozdro

No to nie wiem czemu tak masz u mnie na pusto praktycznie stoi na odboju niewiem.gifa moze mnie oszukali i zamiast -40 mam -60

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.