Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Problem z CC 704cm!!!!

Featured Replies

Napisano

Witam!!!! Mam problem z cc 704, a Mianowice zapaliłem dziś go rano bez problemu przejechałem około 20km, gdy dojechałem do celu zgasiłem go i po 1h zapaliłem ponownie z przejechałem 10km i nagle zaczął mi sie dusić i gasł, gdy zgasł zapaliłem ponownie troszkę przejechał i znów to samo, gdzieś około 5 razy tak miałem az w końcu padł i nie chce odpalić:(Paliwo jest na pewno, Kręci bardzo dobrze kręci, paliwo dochodzi bo sprawdzałem, nie wiem co robić co może być przyczyną??!! Proszę o pomoc:(

Napisano

ojj... to nie pomogę, dla mnie ten gaźnik to czarna magia i na szczęście go nie mam...

Posprawdzaj wszystkie możliwe wężyki czy są ok, nie zaszkodzi sprawdzić kable i świece.

U mnie na FOSie ostatnio miałem podobny problem, to dysza wolnych obrotów się zapchała, ale nie wiem jak to w aisianie wygląda.

Napisano

> Aisan!

proponuje dobrze sprawdzić wszystkie wężyki zanim zaczniesz wymieniać cokolwiek. Moim skromnym zdaniem to jakiś wężyk się rozpękł i umarł maszynę (sam to przerabiałem kiedyś)

Napisano
  • Autor

> ojj... to nie pomogę, dla mnie ten gaźnik to czarna magia i na szczęście go nie mam...

> Posprawdzaj wszystkie możliwe wężyki czy są ok, nie zaszkodzi sprawdzić kable i świece.

> U mnie na FOSie ostatnio miałem podobny problem, to dysza wolnych obrotów się zapchała, ale nie

> wiem jak to w aisianie wygląda.

Ehh nie wiem sam co już robić, ale wielkie dzięki;)

Napisano
  • Autor

> pozbyć sie tego jak najszybciej popytaj na złomach o webera

Szczerze mówiąc mam okazje kupic gaznik weber z podstawą komplet za 150zł;)

Napisano

> Szczerze mówiąc mam okazje kupic gaznik weber z podstawą komplet za 150zł;)

odkrec kopółkę od gaznika i zobacz czy przepustnica od ssania się nie odkręciła i nie blokuje przepływu powietrza przez gardziel gaźnika. Mi się już tak 2 razy trafiło, a szukałem w wężykach przyczyny sciana.gif

Napisano

> Szczerze mówiąc mam okazje kupic gaznik weber z podstawą komplet za 150zł;)

moim zdaniem dobra cena jak tylko jest dobry oczywiscie bo chodzą po 200 zl a i tak ciezko jest je spotkać bo jest ich coraz mniej wiadomo

Napisano

> pozbyć sie tego jak najszybciej popytaj na złomach o webera

albo o fos-a tez jest dużo majstrów do tego smile.gif znajomy po miesiącu z aisana na fosa zamienił. Sam śmigam na fosie i jak jest dobrze poregulowany to chęć do jazdy wraca zeby.GIF

Napisano
  • Autor

> lewe powietrze sprawdz wsztskie wężyki......

Wężyki wszystkie sprawdzone, cewka sprawdzona,świece sprawdzone, dziś zapchałem go do mechanik i stwierdził na oko ze to czujnik położenia i prędkości obrotowej wału korbowego, ale auto zostawiłem żeby sprawdzili dokładanie co jest;)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.