Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kierunkowskazy - trzy mrugnięcia w Mondeo Mk3 sprzed liftu

Featured Replies

Napisano
Sprawa jest taka, że chciałbym aby po lekkim klepnięciu w dźwignię kierunkowskazu wyżej wymieniony migał trzy razy. Wiem że tak jest w modelach po 2004 roku. Wiecie może jak to jest tam zrealizowane i co bym musiał zmienić, by działało to tak samo w modelu z roku 2001 ?
Napisano

> Sprawa jest taka, że chciałbym aby po lekkim klepnięciu w dźwignię kierunkowskazu wyżej wymieniony

> migał trzy razy. Wiem że tak jest w modelach po 2004 roku. Wiecie może jak to jest tam

> zrealizowane i co bym musiał zmienić, by działało to tak samo w modelu z roku 2001 ?

zaprogramowac modul GEM albo co bardziej prawdopodobne wymienic modul GEM na poliftowy i zaprogramowac. Bardzo mozliwe, ze bedzie wiazala sie z tym wymiana zegarow - bo czesc opcji moze nie dzialac z przedliftowymi.

Generalnie do sprawdzenia po VINie auta i nr czesci.

Napisano
  • Autor
Widzę, że nie jest to gra warta świeczki. Spoko, za rok czy dwa pewnie kupię MK4 lub Focusa, a tam ten bajer już będzie spineyes.gif .
Napisano

> Widzę, że nie jest to gra warta świeczki. Spoko, za rok czy dwa pewnie kupię MK4 lub Focusa, a tam

> ten bajer już będzie .

jak kupisz focusa to sie nie odnajdziesz...

niestety w porownaniu do mondeo wszystko bardziej plastikowe oslabiony.gif jednak roznice klasowa auta widac nie tylko w rozmiarach.

Napisano

Funkcja włączana i wyłączana programowo przynajmniej w tych po lifcie co do wcześniejszych nie jestem pewnien, nie robiłem,ale jesli się trafi okazja to przykukam i dam znać ... ok.gif

Napisano

> Funkcja włączana i wyłączana programowo przynajmniej w tych po lifcie co do wcześniejszych nie

> jestem pewnien, nie robiłem,ale jesli się trafi okazja to przykukam i dam znać ...

Sory, ale ja piszę o c-max : )

Nie znalazłem takich ustawień w konfiguracji kompa.

Napisano

> Sory, ale ja piszę o c-max : )

> Nie znalazłem takich ustawień w konfiguracji kompa.

Miałem na myśli użycie niejakiego IDS czyli testera diagnostycznego ... spineyes.gif

A który rok tego c-maxa?

Napisano

> Miałem na myśli użycie niejakiego IDS czyli testera diagnostycznego ...

aha, to juz wyzsza szkola jazdy.

> A który rok tego c-maxa?

2007, po fl

Napisano

> Ja chętnie bym wyłączył u siebie tę opcję....

a co Cie w tym denerwuje?

ja sie tak do tego rozwiazania przyzwyczailem, ze nie potrafilbym juz bez tego zyc biglaugh.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.