Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nie trzyma stacji, a MP3 sie tna...

Featured Replies

Napisano

Ja wiem,ze darowanemu koniowi w zeby sie nie zaglada, ale mam juz letko dosyc zabawy z tym radiem... irked.gif

Mialem w kupionym wozie kaseciaka Blaupunkta-radio chodzilo przy wylaczonym zaplonie, trzymalo stacje-wszystko dzialalo ok.gif

Mnie jednak musialo podkusic i zaladowalem mu z drugiego wozidla Sony CDX-MP40 (tam dzialalo tak jak chcialem) no i sie zepsulo sick.gif

Wymiana raczej p'n'p-wszystko na ISO, wiec chyba pomylic nie moglem, ale stacje nie trzymaja, jesli wylacze zaplon na dluzej niz 15s, na wylaczonym zaplonie nie uruchomie go( to moge przezyc icon_rolleyes.gif...), a CD czyta tylko orginalne-MP3 tna sie zawsze-czasem po 20 sekundach, czasem po 30 minutach sluchania, ale zawsze musza sie zepsuc (o dziwo na dolkach nie tna sie), po wylaczeniu radia i wlaczeniu ponownie musze plyte wyjmowac i wkladac, zeby sie dograla chociaz i tak wiem,ze za minute nie bedzie dzialac, nie pamieta na ktorym utworze ostatnio sie zatrzymalo irked.gif

Mam 33%szans,ze w ogole sie jakas piosenka uruchomi,bo rownie czesto mam 'No music' i 'Error' nie wiadomo skad niewiem.gif

Zdaje sobie sprawe,ze te Sony to zadna rewelacja ale chyba dzialac jakkolwiek powinno niewiem.gif

Radio zwalone czy instalacja w wozie? hmm.gif

Na tej instalacji kaseciak dzialal bez bolu, a i z Soniakiem nie bylo bolu w drugim wozie niewiem.gif

Ma ktos jakies pomysly hmm.gif

Napisano

doszukiwał bym się problemu w samym radiu jeśli chodzi o te MP3. Może kąt zabudowania radia nie odpowiada mu co jest powodem problemów z MP3

Napisano
  • Autor

> doszukiwał bym się problemu w samym radiu jeśli chodzi o te MP3. Może kąt zabudowania radia nie

> odpowiada mu co jest powodem problemów z MP3

Radio jest praktycznie pod katem prostym do podlogi wozu wiec chyba jest w miare wypoziomowane niewiem.gif Olac te MP3-orginalne plyty czyta bez bolu, ale juz mi sie nie chce na okraglo jednej plyty Offspringa zarabanej Żonie sluchac biglaugh.gif

A co do nie trzymania stacji??? Jest szansa,ze poprzednie radio mialo kabelki od ISO jakos inaczej popodlaczane??? niewiem.gif

Napisano

> Radio jest praktycznie pod katem prostym do podlogi wozu wiec chyba jest w miare wypoziomowane

To chyba raczej "wypionowane". zlosnik.gif

A poważniej: w starym aucie było zamontowane pod podobnym kątem? Spotkałem się już z takim zjawiskiem (co prawda w odtwarzaczach stacjonarnych), że wyeksploatowany sprzęt "przycina" się i gubi ścieżkę stojąc na płaskim, a wystarczy podłożyć mu coś pod jeden bok, aby "ożył".

> A co do nie trzymania stacji??? Jest szansa,ze poprzednie radio mialo kabelki od ISO jakos inaczej

> popodlaczane???

Tak! Starsze Blaupunkty miały zasilanie BAT i ACC odwrotnie niż większość japończyków - zamień w kostce styki 4 i 7 (zwykle kabel żółty i czerwony).

Napisano
  • Autor

> To chyba raczej "wypionowane".

Ale napisalem... rotfl.gifsciana.gifmlot.gif

> A poważniej: w starym aucie było zamontowane pod podobnym kątem? Spotkałem się już z takim

> zjawiskiem (co prawda w odtwarzaczach stacjonarnych), że wyeksploatowany sprzęt "przycina" się

> i gubi ścieżkę stojąc na płaskim, a wystarczy podłożyć mu coś pod jeden bok, aby "ożył".

Wczoraj wygrzebywalem jeszcze radio i wlozeniu znow do kieszeni jest jakby lepiej-na razie sie nie cielo, wiec moze to rzeczywiscie to??? niewiem.gif

> Tak! Starsze Blaupunkty miały zasilanie BAT i ACC odwrotnie niż większość japończyków - zamień w

> kostce styki 4 i 7 (zwykle kabel żółty i czerwony).

Kable zamienione-wszystko dziala biglaugh.gif Nareszcie winner.gif

Dzieki wielkie za rozwiazanie, bo juz mialem tego serdecznie dosc blagam.gifbow.gif20.GIF

A tak jeszcze jedno pytanie mam-po zamianie kabli, kiedy wylacze zaplon (radio nadal jest od niego zalezne, ale mi to lezy, bo i tak nie slucham muzyki jak zgasze woz) to radio po wylaczeniu sie jeszcze sobie 3 razy pika??? niewiem.gif Wczesniej tego nie bylo-w sumie mi to nie przeszkadza,ale co to moze byc? hmm.gif

Napisano
  • Autor

> przypomina Ci zeby panel zabrac, mam tak w pionku

Uuu-bajer biglaugh.gif

Ale sam bym sie w zyciu nie domyslil zeby.GIF

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.