Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

e36 - halogeny

Featured Replies

Napisano

to samo, z wylaczeniem compacta

Napisano

racja, wczesniej przez przypadek sprawdzilem halogeny z zoltym szklem, a te nie wystepowaly w kompaktach

Napisano

> We wszystkich wersjach nadwozia takie same?

> Ma ktos taka wiedze?

dobra, a czy potem da sie je wymenic bez włażenia pod auto ?

Napisano

da, z jednej strony bolce w halogenie wchodzą w "ząbki" a z drugiej w zatrzaski które czasami przy wyjmowaniu lubią się łamać oslabiony.gif

Napisano
  • Autor

> da, z jednej strony bolce w halogenie wchodzą w "ząbki" a z drugiej w zatrzaski które czasami przy

> wyjmowaniu lubią się łamać

o to juz wiem kto mi wymieni zlosnik.gif

bo w nocy przejchalem przejechanego juz dzika i mam nadzieje, ze nic wiecej nie poszlo sie kochac icon_rolleyes.gif

Napisano

> bo w nocy przejchalem przejechanego juz dzika i mam nadzieje, ze nic wiecej nie poszlo sie kochac

o wlasnie... to jest wlasnie polska... przede mna tez ostatnio na pasie krajowej drogi lezala rozpruta sarenka. zatrzymalem sie. za mna sie zrobil maly sznur samochodow, ale oczywiscie nikt nie wyszedl pomoc - malo sie tam nie pozabijali jak mnie wyprzedzali... sciana.gif

paredziesiat metrow wczesniej na poboczu stal passat, ktory w nia przywalil. facet dopiero wyszedl, jak zobaczyl, ze ja bede z tym trupem walczyl - jemu mozna wybaczyc, moze byl w szoku, nie pomyslal.

ale reszta oczywiscie ma w d... tylko jak potem taki jeden z drugim przypieprzy w takiego nieuprzatnietego zwierza to bedzie pie...., ze nikt nie uprzatnal

wracajac do tematu: w intrukcji oblslugi masz pokazane jak wyjac halogen, zeby zarowke wymienic - procedura identyczna. chyba, ze nie masz ramki tam zamontowanej, to chyba trzeba bedzie sie 'ciorac' pod autem, ale pewien nie jestem. w kazdym razie delikatnie, bo ja juz oba mam wklejone na silikon rotfl.gif

Napisano
  • Autor

> o wlasnie... to jest wlasnie polska... przede mna tez ostatnio na pasie krajowej drogi lezala

> rozpruta sarenka. zatrzymalem sie. za mna sie zrobil maly sznur samochodow, ale oczywiscie

> nikt nie wyszedl pomoc - malo sie tam nie pozabijali jak mnie wyprzedzali...

> paredziesiat metrow wczesniej na poboczu stal passat, ktory w nia przywalil. facet dopiero wyszedl,

> jak zobaczyl, ze ja bede z tym trupem walczyl - jemu mozna wybaczyc, moze byl w szoku, nie

> pomyslal.

> ale reszta oczywiscie ma w d... tylko jak potem taki jeden z drugim przypieprzy w takiego

> nieuprzatnietego zwierza to bedzie pie...., ze nikt nie uprzatnal

wiesz, ze ja tez dalem ciala? oslabiony.gif

zatrzymalem sie z 5km dalej jak znalazlem bezpieczne miejsce i tylko obejrzalem straty...

szczerze mowiac myslalem, ze nie mam pol zderzaka taki huk byl

na swoje "usprawiedliwienie" mam, ze wczesniej wyprzedzalem 2 auta z antenami i powiadomilem o niebezpieczenstwie..

> wracajac do tematu: w intrukcji oblslugi masz pokazane jak wyjac halogen, zeby zarowke wymienic -

> procedura identyczna. chyba, ze nie masz ramki tam zamontowanej, to chyba trzeba bedzie sie

> 'ciorac' pod autem, ale pewien nie jestem. w kazdym razie delikatnie, bo ja juz oba mam

> wklejone na silikon

ehh, znajac moje dwie lewe.... nie wiem czy sie za to zabiore zlosnik.gif

Napisano

> wiesz, ze ja tez dalem ciala?

zona.gif ale sam w niego przywaliles, wiec da sie wybaczyc smile.gif

Napisano

> We wszystkich wersjach nadwozia takie same?

> Ma ktos taka wiedze?

sa takie same we wszystkich wersjach, ja na chwile obecna mam 3 komplety zlosnik2.gif nawet z ramkami grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> sa takie same we wszystkich wersjach, ja na chwile obecna mam 3 komplety nawet z ramkami

chcesz sie jednego kompletu pozbyc? zlosnik.gif

Napisano

> chcesz sie jednego kompletu pozbyc?

jeden bede opychal na pewno, ale to uzywki, wiec szkla juz nie sa idealne (choc pekniec brak)

Napisano

> wracajac do tematu: w intrukcji oblslugi masz pokazane jak wyjac halogen, zeby zarowke wymienic -

> procedura identyczna. chyba, ze nie masz ramki tam zamontowanej, to chyba trzeba bedzie sie

> 'ciorac' pod autem, ale pewien nie jestem. w kazdym razie delikatnie, bo ja juz oba mam

> wklejone na silikon

Z tą wymianą halogenów - tomecki, może zrób jakiś foto manual.

Od przodu jest kwadratowy otwór, wygląda właśnie na to ze trzeba tam włożyć śrubokręt i wykonać

jakiś magiczny ruch. Gmerałem tam śrubokrętem i mi się nie udało wyjąc frown.gif Ktoś może mnie bardziej

oświecić jak to wyjąć?

Napisano

str 162

najlepiej to poswiecic latarka i zobaczyc o co tam chodzi dokladnie

Napisano

> str 162

> najlepiej to poswiecic latarka i zobaczyc o co tam chodzi dokladnie

a ty myslisz ze ja intrukcji nie czytał? Punkt pierwszy wymaga znajomości

tajnego ruchu. Co mam robić - pchać, cisnąć, do góry, do dołu, do silnika, od silnika itp ?

Do tego zderzak M i obniżone zawieszenie - świecić latarką i zaglądać=pełzać po ziemi zlosnik.gif

Napisano

> a ty myslisz ze ja intrukcji nie czytał? Punkt pierwszy wymaga znajomości

> tajnego ruchu. Co mam robić - pchać, cisnąć, do góry, do dołu, do silnika, od silnika itp ?

> Do tego zderzak M i obniżone zawieszenie - świecić latarką i zaglądać=pełzać po ziemi

Tam jest taka dzwigienka, ktora sie rusza tylko przod-tyl. Ja mam same ramki, bez halogenow, wiec nie pomoge i nie napisze, w ktora strone trzeba hehe.gif

Napisano

> Do tego zderzak M i obniżone zawieszenie - świecić latarką i zaglądać=pełzać po ziemi

to sie hrabia pobrudzi zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.