Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kontrolka dzwoniacej komorki ...

Featured Replies

Napisano

Na poczatek dzien dobry. Na tym kaciku to moj pierwszy post cool.gif

Mam chinskiego skuta i czesto gadam przez komorke. Widzialem u znajomego lampke ktora mu mruga jak dzwoni mu fon. Gdzie znajde taki gadzet bo chcialbym sobie zamontowac

Moj skut to Longjia Exactly JJ50QT-K

2 suw

Napisano

> Na poczatek dzien dobry. Na tym kaciku to moj pierwszy post

> Mam chinskiego skuta i czesto gadam przez komorke. Widzialem u znajomego lampke ktora mu mruga jak

> dzwoni mu fon. Gdzie znajde taki gadzet bo chcialbym sobie zamontowac

> Moj skut to Longjia Exactly JJ50QT-K

> 2 suw

szajs jakich mało , ona ciagle mruga nawet jak fon nie dzwoni ,nawet jak go nie masz przy sobie

Napisano

> szajs jakich mało , ona ciagle mruga nawet jak fon nie dzwoni ,nawet jak go nie masz przy sobie

No nie gadaj - w Kingway'u działa ta lampka dobrze. Była fabrycznie zamontowana na desce wskaźników.

Napisano

A nie da rady mieć telefon "przy ciele" i czuć wibracje ? ewentualnie zestaw słuchawkowy pod kask

Napisano

najzwyklejszy tzw "sticker" czyli cos reagujacego na fale raiowe. mony gaget pare lat temu o telefonow mloziezy. do kupienia byl w kioskac za cen 2 zl... w zaleznosci od czulosci moze lapac komorki z roznej odleglosci, nie tylko twoja

Napisano

> A nie da rady mieć telefon "przy ciele" i czuć wibracje ? ewentualnie zestaw słuchawkowy pod kask

Czuć wibracje ciężko. Nie wiem jak na innych moto, ale na mojej cb500 są cały czas wibracje silnika i nie czuję kiedy mi telefon dzwoni, zestaw słuchawkowy to dobre rozwiązanie, ale trzeba by poszukać takichsłuchawek które by w kasku nie gniotły, bo jak kask jest dopasowny to na słuchawki nie bardzo miejsce jest

Napisano
  • Autor

> szajs jakich mało , ona ciagle mruga nawet jak fon nie dzwoni ,nawet jak go nie masz przy sobie

te co widywalem dzialaly przyzwoicie a i wlasciciele byli zadowoleni ...

Napisano
  • Autor

> Kup sobie uchwyt na kierownicę i będziesz widział kiedy telefon Ci dzwoni

zastanawialem sie ale zapominalski jestem. ZCesto zostawialem w pokrowcu np. na rowerze wiec tu chcialbym tego uniknac crazy.gif

Napisano
  • Autor

> No nie gadaj - w Kingway'u działa ta lampka dobrze. Była fabrycznie zamontowana na desce

> wskaźników.

o wlasnie smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.