Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

felgi borbet pytanie

Featured Replies

Napisano

Jak w temacie koledzy felgi borbet rozstaw srub 4*98 5" et38 oczywiscie 13tki podejda do seja baz problemu czy trzeba jakies dystanse?

Napisano

> Jak w temacie koledzy felgi borbet rozstaw srub 4*98 5" et38 oczywiscie 13tki podejda do seja

> baz problemu czy trzeba jakies dystanse?

ET bliskie serii, może i upchniesz, ja bym dał 5mm

Napisano
  • Autor

> ET bliskie serii, może i upchniesz, ja bym dał 5mm

Wielkie dzieki za info. Seria z tego co patrzylem ma et 33. Czyli dystans jakis z poldolota bedzie ok ?

Napisano

> Wielkie dzieki za info. Seria z tego co patrzylem ma et 33. Czyli dystans jakis z poldolota bedzie

> ok ?

Tak, z polda będzie ok

Napisano

> Jak w temacie koledzy felgi borbet rozstaw srub 4*98 5" et38 oczywiscie 13tki podejda do seja

> baz problemu czy trzeba jakies dystanse?

Seria alu do cc ma 4,5" i et 30,5 oraz 5,5" et 30,5 także te 7,5 mm to jednak trochę jest.Sam miałem w cc felgi z ccs'a 5,5" i ztcp to miejsca za wiele nie było ok.gif Borbety też mają 5,5" więc te 5 mm dystansu z poldka obowiązkowo i powinno wejść, a najlepiej po cm na stronę i wejdzie na bank i lepiej będzie wyglądać wink.gif

Napisano
  • Autor

Przymierze i zobacze co i jak:) Moze sie obejdzie bez dystansu. Poldkowe dystanse byly po ile mm ?

Napisano

> Przymierze i zobacze co i jak:) Moze sie obejdzie bez dystansu.

Przymierz ale sądzę, że bez dystansu się nie obejdzie.

>Poldkowe dystanse byly po ile mm ?

5 mm ok.gif

A Borbety A przy rozstawie 4x98 nie mają czasem et coś koło 30?5,5" mają na pewno ale dziwne to et hmm.gif

Napisano

Ja mam w CC 900 Borbet FC 13'' 4x98 założone i bez dystansów.

Napisano

> tak ładniej

> zagadaj do kolegi sebus80 on takie felgi ma w SC

Seba ma właśnie borbety u siebie w sc i mają 5,5" i et coś koło 30, dokładnie nie pamiętam i 4x98 ok.gif Bez dystansu na oryginalnych śrubach do alu podchodzą ok.gif

Zresztą Seba przyjdzie to odpowie wink.gif

Napisano

> Seba ma właśnie borbety u siebie w sc i mają 5,5" i et coś koło 30, dokładnie nie pamiętam i 4x98

> Bez dystansu na oryginalnych śrubach do alu podchodzą

> Zresztą Seba przyjdzie to odpowie

ok.gif

Napisano
  • Autor

Czyli bez dystansu bedzie plug&play?

Napisano

> Czyli bez dystansu bedzie plug&play?

gadaj z sebusiem on jest obcykany zeby.GIF

a pozatym zaloz i sprobuj zeby.GIF bedziesz wiedzial zeby.GIF

Napisano

> Przymierz ale sądzę, że bez dystansu się nie obejdzie.

> 5 mm

> A Borbety A przy rozstawie 4x98 nie mają czasem et coś koło 30?5,5" mają na pewno ale dziwne to et

Borbeta A 5,5" ma ET 30 i wchodzi do sc bez żadnych dystansów, osobiście przy ET 38 i 5" zapodał bym dystansy 10mm ale ja się nie znam grinser006.gif

Napisano

czyli sie tak zapytam jakie miec et (min/max) zeby nie trzeba bylo miec dystansow przy zakupie felg i jaki otwor centrujacy jest w CC ??

Napisano

> czyli sie tak zapytam jakie miec et (min/max) zeby nie trzeba bylo miec dystansow przy zakupie felg

Zależy od szerokości felgi, którą chcesz założyć ok.gif

> i jaki otwor centrujacy jest w CC ??

58.1

Napisano
  • Autor

Nie chce nowego tematu zakladac. I mam pyanie w jkaim kolorze te fele beda wygladaly ok ? (grafit, czarny mat-polysk, czy srebrny?) I jeszcze jedno fele sa pomalowane teraz na bialo mozna na to prysnac inny kolor jak tak to jaka farba ?

Napisano

> Nie chce nowego tematu zakladac. I mam pyanie w jkaim kolorze te fele beda wygladaly ok ? (grafit,

> czarny mat-polysk, czy srebrny?) I jeszcze jedno fele sa pomalowane teraz na bialo mozna na to

> prysnac inny kolor jak tak to jaka farba ?

Osobiscie twierdze ze felga Borbeta A nie pasuje do SC wiecej info wyslalem Ci na priva

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.