Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jak sprawdzić poduszkę amortyzatora

Featured Replies

Napisano

Witam,

Da się jakoś domowymi sposobami sprawdzić czy poduszka amora jest wybita/uszkodzona? Jeżeli tak to jak?

Bo coś mi w zawieszeniu stuka i pan na stacji diagnostycznej powiedział że może to być wybita poduszka. Jako że na dniach będę zawias wymieniał to przy okazji bym je wymienił, a nie chce się niepotrzebnie w koszta pchać jak się okaże że stare są ok.

pozdroo 20.GIF

z góry dzięki za pomoc ok.gif

Napisano

> Witam,

> Da się jakoś domowymi sposobami sprawdzić czy poduszka amora jest wybita/uszkodzona? Jeżeli tak to

> jak?

> Bo coś mi w zawieszeniu stuka i pan na stacji diagnostycznej powiedział że może to być wybita

> poduszka. Jako że na dniach będę zawias wymieniał to przy okazji bym je wymienił, a nie chce

> się niepotrzebnie w koszta pchać jak się okaże że stare są ok.

> pozdroo

> z góry dzięki za pomoc

odkrec amorek od zwrotnicy i poruszaj nim. Nie powinno byc luzu na lozysku - nie bedzie takies gluchego stuku

Napisano

> Witam,

> Da się jakoś domowymi sposobami sprawdzić czy poduszka amora jest wybita/uszkodzona? Jeżeli tak to

> jak?

> Bo coś mi w zawieszeniu stuka i pan na stacji diagnostycznej powiedział że może to być wybita

> poduszka. Jako że na dniach będę zawias wymieniał to przy okazji bym je wymienił, a nie chce

> się niepotrzebnie w koszta pchać jak się okaże że stare są ok.

> pozdroo

> z góry dzięki za pomoc

ja juz przerabialem wymiane poduszki dwa razy i latwo to sprawdzic nic nie odkrecajac chwycic za calą kolumne u nasady sprezyny czyli na tym talerzu co siedzi sprezyna i mocno chwycic i poruszac do siebie ja tak sprawdzalem i ta metoda mnie nie zawiodla jak jest bardzo wyrąbana to mozna tez chwycic poprostu za kolo od strony wewnetrznej u gory i tez do siebie mocno i wyjda luzy pozdr

Napisano
  • Autor

podziękować ok.gif jutro sprawdzę

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.