Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

9 V 2010 Górski Super Sprint - ZAPRASZAM

Featured Replies

Napisano

9 maja odbędzie się górski super sprint w Nowym Miescie Lubawskim. Chętnych zapraszam do zabawy. zlosnik.gif

Więcej informacji tu i tu .

Napisano

Kurde nigdy nie byłem na takim górskim super sprincie old.gif wygląda naprawdę bardzo widowiskowo yay.gif

Napisano

> 9 maja odbędzie się górski super sprint w Nowym Miescie Lubawskim. Chętnych zapraszam do zabawy.

> Więcej informacji tu i tu .

A coś więcej mógłbyś napisac nt tej imprezy?? jak to wyglada organizacyjnie, jak trasa, bo z tego co patrzyłem w necie to nie jest bardzo skomplikowana.. ale temat mnie zaciekawił..

To wogóle jest asfalt czy szuter, bo nie mogłem tego doczytac...niby w oparciu o regulamin szutrowy, a krawędzie drogi będą posiadac białe linie.. smile.gif

Napisano
  • Autor

> Kurde nigdy nie byłem na takim górskim super sprincie wygląda naprawdę bardzo widowiskowo

Zawsze jest mnóstwo kibiców! ok.gif

Z tym, że teraz po raz pierawszy będzie to traktowane jako kjs bo wcześniej odbywały się tam wyścigi górskie.

Teraz masz okazje, żeby zaliczyć taką impreze zlosnik.gif

Na dojeździe do zakrętu na którym sc leci bokiem będzie pierwsza szykana.

Napisano
  • Autor

> A coś więcej mógłbyś napisac nt tej imprezy?? jak to wyglada organizacyjnie, jak trasa, bo z tego

> co patrzyłem w necie to nie jest bardzo skomplikowana.. ale temat mnie zaciekawił..

> To wogóle jest asfalt czy szuter, bo nie mogłem tego doczytac...niby w oparciu o regulamin

> szutrowy, a krawędzie drogi będą posiadac białe linie..

Szczegóły organizacyjne znajdziesz w linkach, które podałem wczesniej.

Trasa jest imo trudna i waham się czy startować.

Jest długi zakręt który zacieśnia się i rozluźnia na zmiane i ni cholery nie wiem jak go szybko przejechać. icon_rolleyes.gif Do tego nie widać wyść z wiraży. Bez szykan dokręcam 3 prawie do odcięcia więc jest imo dość szybko jak na kjs.

Oczywiście jest asfalcik i to nowiutki. Dopiero co gryz sie wjeździł, więc jest przyczepnie.

Do tego są rynsztoki, więc jeśli ktoś potrafi to może je skutecznie wykorzystać. Ja nie potrafię o czym się pare razy przekonałem. grinser006.gif

drive.gif a potem... łojesssuuuu... ooniee.gif

jest nagrany fragment od momentu gdzie znika z pola widzenia sc z filmiku podlinkowanego we wcześniejszym poście.
Napisano

nie wiem jak sie ma mapka do filmiku ale, albo ja cos zle patrze ,albo tych zakretow na mapie niema za duzo.

• 2 tygodnie później...
Napisano
  • Autor

Quote:

Górski Super Sprint

Data : 20.04.2010 Czas : 20:00

Temat : Komunikat nr 1 Dokument 1.1

Od : Dyrektora Imprezy

Do : Wszystkich uczestników / Członków Załóg Górskiego Super Sprintu

Liczba stron 1/1 Załącznik -

1. Ze względów organizacyjnych zmienia się datę imprezy z dnia 09.05.2010 na dzień 23.05.2010

2. Górski Super Sprint zalicza się tylko do Mistrzostw Automobilklubu Nowomiejskiego

3. Ze względów bezpieczeństwa do startu dopuszcza się tylko te pojazdy, które są wyposaŜone w

klatki bezpieczeństwa zgodne z załącznikiem „ J ”

4. Termin zamknięcia listy zgłoszeń przedłuŜa się do dnia 22.05.2010

Dyrektor Imprezy

Hanna Karczyńska

No to nie pośmigam. blush.gif

Napisano

> Quote:

> Górski Super Sprint

> Data : 20.04.2010 Czas : 20:00

> Temat : Komunikat nr 1 Dokument 1.1

> Od : Dyrektora Imprezy

> Do : Wszystkich uczestników / Członków Załóg Górskiego Super Sprintu

> Liczba stron 1/1 Załącznik -

> 1. Ze względów organizacyjnych zmienia się datę imprezy z dnia 09.05.2010 na dzień 23.05.2010

> 2. Górski Super Sprint zalicza się tylko do Mistrzostw Automobilklubu Nowomiejskiego

> 3. Ze względów bezpieczeństwa do startu dopuszcza się tylko te pojazdy, które są

> wyposaŜone w

> klatki bezpieczeństwa zgodne z załącznikiem „ J ”

> 4. Termin zamknięcia listy zgłoszeń przedłuŜa się do dnia 22.05.2010

> Dyrektor Imprezy

> Hanna Karczyńska

> No to nie pośmigam.

wczesniej chyba tego nie bylo ze trzeba miec klatke. ten zapis dolozono pozniej hmm.gif

Napisano
  • Autor

> wczesniej chyba tego nie bylo ze trzeba miec klatke. ten zapis dolozono pozniej

Wcześniej była zalecana, ale nie wymagana.

Nie będe auta dociążał, którym częściej śmigam na 1/4, żeby raz w roku pod górke pojechać. oslabiony.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.