Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

problem po swapie przy jazdach testowych awaria :(

Featured Replies

Napisano

Po swapie silnika dorobieniu tłumika i skręceniu wszystkiego przyszedł czas na jazdy próbne. I oto niespodzianka podczas drugiej jazdy testowej wyrzuciło przegub i pedał sprzęgła podniosło na samą górę. Natychmiast się zatrzymałem żeby określić awarię stwierdziłem że tylko te dwie rzeczy ale dlaczego i co ??. moje pytanie dlaczego tak się stało i co się stało frown.gif

Napisano

> moje pytanie dlaczego tak się stało i co się stało

Na pierwsza czesc pytania nie odpowiem, bo nie wiem, natomiast jesli chodzi o druga czesc pytania to wyrzucilo ci przegub i pedal sprzegla podnioslo na sama gore.

grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> Na pierwsza czesc pytania nie odpowiem, bo nie wiem, natomiast jesli chodzi o druga czesc pytania

> to wyrzucilo ci przegub i pedal sprzegla podnioslo na sama gore.

To ja san tyle napisałem zeby.GIF ale co sie mogło stać ??

Napisano

ale pedal sprzegla moze byc w gorze tylko z mechanicznego powodu.

silnik jakiej jest pozycji? wszystkie poduszki na miejscu, dokrecone i maja sruby?

Napisano

> Po swapie silnika dorobieniu tłumika i skręceniu wszystkiego przyszedł czas na jazdy próbne. I oto

> niespodzianka podczas drugiej jazdy testowej wyrzuciło przegub i pedał sprzęgła podniosło na

> samą górę. Natychmiast się zatrzymałem żeby określić awarię stwierdziłem że tylko te dwie

> rzeczy ale dlaczego i co ??. moje pytanie dlaczego tak się stało i co się stało

Był chyba nie tak dawno temat apropos wyskakujących przegubów(poszukaj po forum tam było dokadnie powiedziane co i jak). Z tego co się orientuje to był więcej niż jeden rodzaj przegubów które różniły się długością (w zależność od wersji skrzyni) Pewnie kupowałeś przeguby osobno a skrzynie osobno i skrzynia nie pasuje do tych przegubów co masz

Napisano
  • Autor

> ale pedal sprzegla moze byc w gorze tylko z mechanicznego powodu.

> silnik jakiej jest pozycji? wszystkie poduszki na miejscu, dokrecone i maja sruby?

Tak oprocz przegubu nic nie wyskoczyło i wszystko na miejscu .

A apropos silnik kupiłem włożony w auto razem z przegubami całymi także musiało być okej.

Napisano

> Był chyba nie tak dawno temat apropos wyskakujących przegubów(poszukaj po forum tam było dokadnie

> powiedziane co i jak). Z tego co się orientuje to był więcej niż jeden rodzaj przegubów które

> różniły się długością (w zależność od wersji skrzyni) Pewnie kupowałeś przeguby osobno a

> skrzynie osobno i skrzynia nie pasuje do tych przegubów co masz

Nie przegubow a polosi.

Napisano
  • Autor

> Nie przegubow a polosi.

Tak dokładnie o to chodzi smile.gif przepraszam czeski błąd

Napisano

> Nie przegubow a polosi.

a i u mnie się 270635636-JUMP2.gif pomyliło

Napisano
  • Autor

> a i u mnie się pomyliło

I sprawa się rozwiązała. Już wiadomo czemu nie był za krótki po prostu się urwała poduszka pod silnikiem czego w nocy nie zobaczyłem. Ale dzisiaj już wszystko naprawione zeby.GIF

Napisano
  • Autor

> a nie mowilem?

mówiłeś zeby.GIF miałeś racje zwracam honor ale ciemno było i wydawało mi się że jest na miejscu i ok a nie pomyślałem żeby łapę wsadzić

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.