Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zmiana ikon na kontrolkach zegarów

Featured Replies

Napisano

Witam.

Mam zamiar pozmieniać ikony w zegarach. Znalazłem taki generator:

http://www.astra.auto.pl/component/option,com_wrapper/Itemid,100/

Oraz zrobiłem pdfa przy jego pomocy. Nie mam jedynie pomysł z czego wykonać podświetlanie w dodatkowych zielonych kontrolkach, bo oryginalnych jest zbyt mało.

Czy ktoś może mi podac bezpośrednie Linki do tematów, które są zaznaczone na stronce z tym generatorem, bo u mnie cały czas pokazuje brak uprawnień do przeglądania.

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Dokładnie tak, interesuje mnie skąd pozyskiwaliście kolorowy plastyk do nadania odpowiedniego koloru ikonce.

Po drugie jaki materiał jest włożony z przodu ikonki? Czy to może czarna folia do zaciemniania szyb?

Napisano

Quote:

skąd pozyskiwaliście kolorowy plastyk

... a może odpowiedniego koloru led wystarczy icon_rolleyes.gif20.GIF

Napisano

> Dokładnie tak, interesuje mnie skąd pozyskiwaliście kolorowy plastyk do nadania odpowiedniego

> koloru ikonce.

kupilem kolorowe folie w sklepie papierniczym -czerwone, zielone i pomarańczową

> Po drugie jaki materiał jest włożony z przodu ikonki? Czy to może czarna folia do zaciemniania

> szyb?

aby nie było widać kształtu ikonek przy zgaszonych ikonkach to kupiłem podobnie jak kolorowe folie folie szarą przez co nie widac ikonek

Napisano

> Czy ktoś może mi podac bezpośrednie Linki do tematów, które są zaznaczone na stronce z tym

> generatorem, bo u mnie cały czas pokazuje brak uprawnień do przeglądania.

link są prawidłowe i diałają ok.gif

prawdopodobnie klikając nie byłeś zalogowany na autokąciku

Napisano

> Jestem zalogowany i nie moge tam wejść.

chyba nadal nie rozumiesz ;-)

żeby wejść na strony autokącika linkowane na stronie astra.auto.pl, musisz być zalogowany na autokąciku

nie wiem jak prościej to wytłumaczyć...

teraz, nie wylogowując się z AK, wejdź na astra.auto.pl i klikaj w odnośniki

musi działać ok.gif

to są bardzo długie wątki, więc nikt ich tu nie skopiuje

ale jak Ci bardzo zależy, zrzuce je do pdf-ów i pośle na maila, podaj adres

Napisano

Pozwolę sobie podlinkować mojego posta napisanego na forum astraklub.pl:

INDIGLO + dodatkowe kontrolki

Zrobione w wersji "hard", czyli z wymianą wszystkich żarówek na diody LED. Generalnie jeśli masz trochę czasu i wiesz jak się używa lutownicy to polecam ten wariant. Efekt lepszy niż fabryczny w wielu autach smile.gif Do tego całkiem trwały - jeżdżę z tą modyfikacją już półtorej roku i nie mam z nią najmniejszych problemów. Jeśli nie chcesz używać diod, użyj do barwienia zakładek do segregatorów z TESCO. Pod panek dajesz 5-6 warstw i powinieneś uzyskać akceptowalny kolor. Ja mam tak zrobione dwie kontrolki na... fioletowo. Kolor jest idealny, z tym że do podświetlenia użyłem białego LEDa. Żółta żarówka popsuje trochę efekt.

Napisano

Mam taką małą prośbę apropo kontrolek. Może odkopię temat, ale byłbym wdzięczny, jeśli ktoś zaprojektowałby kontrolkę od tempomatu. Myślę, że dużo osób ma zamiar, ewentualnie dużo już zrobiło, zamontować to urządzonko w swoim astrolocie. hehe.gif

Napisano

Ikone od tempomatu moge wyciac z licznika od OB, mam chyba ze dwa na stanie, angliki, i ikona wystepuje...

Pozdrawiam

Napisano

> Ikone od tempomatu moge wyciac z licznika od OB, mam chyba ze dwa na stanie, angliki, i ikona

> wystepuje...

> Pozdrawiam

A można wstawić ją jakoś do generatora ikonek autorstwa pzajac? Wielu osobom na pewno by się przydało... hehe.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.