Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

COTY 2011

Featured Replies

Napisano

> Mim zdaniem murowana zwyciężczyni

strasznie mi moje Bravo przypomina.. szkoda ze stylisci nie zaszaleli

Napisano

> strasznie mi moje Bravo przypomina.. szkoda ze stylisci nie zaszaleli

W którym miejscu przypomina Bravo?

Masz na myśli 4 koła ? zlosnik2.gif

fiat_bravo_2006_6.jpg

283654964-113.jpg

Napisano

> W którym miejscu przypomina Bravo?

> Masz na myśli 4 koła ?

zaslon Bravo zaraz przed tylna klamka i tak samo przyslon Alfe .... jesli nie widzisz podobienstwa to tylko okulista pomoze ok.gifbiglaugh.gif

Napisano

za to nowa płyta podłogowa z nowym zawieszeniem to chyba może być największy atut tej alfy ok.gif

Napisano

> za to nowa płyta podłogowa z nowym zawieszeniem to chyba może być największy atut tej alfy

zapewne prowadzi sie o wiele lepiej i jest przestronniejsza na tylnej kanapie, ale linią przypomina mi Bravo ... i dobrze, wciaz bardziej podoba mi sie 159 wiec ewentualna przesiadka bedzie na klase wyzej, a nie ta sama biglaugh.gif

Napisano

> zaslon Bravo zaraz przed tylna klamka i tak samo przyslon Alfe .... jesli nie widzisz podobienstwa

> to tylko okulista pomoze

jedno i drugie przypomina samochód, masz rację zlosnik.gif

Napisano

> zaslon Bravo zaraz przed tylna klamka i tak samo przyslon Alfe .... jesli nie widzisz podobienstwa

> to tylko okulista pomoze

Patrząc z takiej perspektywy to może przypominać nawet więcej samochodów.

Napisano

> Patrząc z takiej perspektywy to może przypominać nawet więcej samochodów.

pewnie tak ale na szczęście ani szmalcwagena ani opla nie przypomina i mercedesa na szczęście też nie, uff

Napisano

> Mim zdaniem murowana zwyciężczyni

mmmm śliczne autko, ja wczesniej takiego nie widzialem wiec nie ma co porownywac... chyba ze tak jak pisano, podobna bo ma 4 kola itp...

wiadomo jakie ceny?

Napisano

> jedno i drugie przypomina samochód, masz rację

bo patrzec a widziec to dwie rozne rzeczy smile.gif

Napisano

> strasznie mi moje Bravo przypomina.. szkoda ze stylisci nie zaszaleli

Nie zgodzę się. Można powiedzieć że Megan, Astra też przypominają Bravo bo mają linię typową dla kompaktu

Napisano

> Nie zgodzę się. Można powiedzieć że Megan, Astra też przypominają Bravo bo mają linię typową dla

> kompaktu

zupelnie sie nie zgodze wink.gif

o ile Astra fajnie wygladala na pierwszych obrazkach, to na zywo nie wzbudza najmniejszych emocji

Napisano

> bo patrzec a widziec to dwie rozne rzeczy

idąc Twoim tokiem postrzegania to wiekszośc kompaktów bedzie podobna do siebie.

Masz tu tez be bo podobna do NB i Alfy hehe.gif

z7154062X.jpg

1245915709921.jpg

283654964-113.jpg

Nie widzę nic złego w tym, że są podobne do siebie, jeżeli fajnie wyglądają. To sa samochody do przemieszczania się, a nie do muzeum sztuki zlosnik.gif

Napisano

> idąc Twoim tokiem postrzegania to wiekszośc kompaktów bedzie podobna do siebie.

> Masz tu tez be bo podobna do NB i Alfy

wybierasz tendencyjne zdjecia 270751858-jezyk.gif sa ujecia gdzie Astra IV i Giulietta wygladaja niemal identycznie, pomimo ze identyczne nie sa

> Nie widzę nic złego w tym, że są podobne do siebie, jeżeli fajnie wyglądają. To sa samochody do

> przemieszczania się, a nie do muzeum sztuki

uwazam ze stylisci mogli zaszalec i zrobic cudo ... a zrobili poprawne auto - wciaz najladniejsza Alfa jest 8C i 159 ok.gif

Napisano

> wybierasz tendencyjne zdjecia sa ujecia gdzie Astra IV i Giulietta wygladaja niemal identycznie,

Czacha, chyba juz sie pogubiłeś, oczywiście, że są podobne - mają sylwetkę typowego kompakta, 4 drzwi, 4 koła. Wiadomo, ze różnią się detalami, bo sylwetka zawsze będzie podobna.

> pomimo ze identyczne nie sa

> uwazam ze stylisci mogli zaszalec i zrobic cudo ... a zrobili poprawne auto - wciaz najladniejsza

> Alfa jest 8C i 159

Mieli zrobić druga maszkarę jak Multipla, czy może pionowa przednia szybę? Zauważ, że tak na prawdę wszystko już było, a samochody wyglądają tak jak nakazuje trend w danych latach.

Dla mnie NB jest ładne. a Giulietta jest ładniejszym rozwinieciem NB i to tylko działa na jej korzyść smile.gif

Napisano

> Czacha, chyba juz sie pogubiłeś, oczywiście, że są podobne - mają sylwetkę typowego kompakta, 4

> drzwi, 4 koła. Wiadomo, ze różnią się detalami, bo sylwetka zawsze będzie podobna.

nie ja jeden dostrzegam podobienstwo do Astry ... wiec okulista sie klania, a nie mi pogubienie imputujesz hehe.gifok.gif

opelastraivalfaromeomil.jpg

> Mieli zrobić druga maszkarę jak Multipla, czy może pionowa przednia szybę? Zauważ, że tak na prawdę

> wszystko już było, a samochody wyglądają tak jak nakazuje trend w danych latach.

glupoty opowiadasz, tak w skrocie wink.gif

> Dla mnie NB jest ładne. a Giulietta jest ładniejszym rozwinieciem NB i to tylko działa na jej

> korzyść

to Twoje zdanie wink.gif

Napisano

> nie ja jeden dostrzegam podobienstwo do Astry ... wiec okulista sie klania, a nie mi pogubienie

Przecież mówię, że sa podobne, tylko nie widzę w tym nic złego. NB juz nie jest tak podobne jak Astra.

> imputujesz

> glupoty opowiadasz, tak w skrocie

> to Twoje zdanie

Moje i dlatego nie powiem, że Ty głupoty piszesz, bo masz prawo do swojego zdania zlosnik.gif

Napisano

> Przecież mówię, że sa podobne, tylko nie widzę w tym nic złego. NB juz nie jest tak podobne jak

> Astra.

a bo widzi - zle zrozumiales to co napisalem smile.gif moim zdaniem to plus ze zbyt bardzo przypomina mi NB, bo dzieki temu spie spokojnie i nie sni mi sie po nocach biglaugh.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.