Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Poduszki civic type-r

Featured Replies

Napisano
Witam, kolega chce kupic civica 2004r type-r diesel lekko uderzony w przód podłużnice wsio ok chłodnice całe tylko jaśki strzelone i teraz pytanie bawił się ktoś w reanimację takiego cifa po dzwonie?? Na jaki koszt się nastawiać i czy nie ma problemów z odpaleniem jak nalezy?? w serwisie powiedzieli mu, że nie mniej jak 10tys co przestaje byc opłacalne. Dajcie znać co wiecie w tej materii
Napisano

> Witam, kolega chce kupic civica 2004r type-r diesel

Że co? Jaki Type R diesel? Prosze Cie nie bluznij wink.gif

W najlepszym wypadku Sport

lekko uderzony w przód podłużnice wsio ok

> chłodnice całe tylko jaśki strzelone i teraz pytanie bawił się ktoś w reanimację takiego cifa

> po dzwonie?? Na jaki koszt się nastawiać i czy nie ma problemów z odpaleniem jak nalezy?? w

> serwisie powiedzieli mu, że nie mniej jak 10tys co przestaje byc opłacalne. Dajcie znać co

> wiecie w tej materii

W serwisie krocie, u handlarzy na allegro duzo taniej, moze nawet kupisz moje poduszki albo innego kolegi z civicklubu. Moje byly w dobrym stanie. A tak w mniej ponurym tonie,. poducha pasazera z anglika nie pasuje (ztcp kwestia dlugosci kabli no i samej pokrywki)

Napisano

> Witam, kolega chce kupic civica 2004r type-r diesel lekko uderzony w przód podłużnice wsio ok

> chłodnice całe tylko jaśki strzelone i teraz pytanie bawił się ktoś w reanimację takiego cifa

> po dzwonie?? Na jaki koszt się nastawiać i czy nie ma problemów z odpaleniem jak nalezy?? w

> serwisie powiedzieli mu, że nie mniej jak 10tys co przestaje byc opłacalne. Dajcie znać co

> wiecie w tej materii

"Reset" - piszę w cudzysłowie - bo tak naprawde rękodzieło układu SRS zrobisz "u nas" pod Białymstokiem w fastach za 250 - 300zł. Reszta standard włozenie poduch i diagnostyka. Żadne specjalne pieniądze - normalny temat. Jesli poduchy przednie zostały wystrzelone - to na bank napinacze w pasach oraz sciągacz pirotechniczny przy zapince do pasa (2 oddzielne ładunki wystepujące tylko w kompletach - oczywiście Polak wszystko potrafi, ale nie warto się bawić).

Rześ się popisał z tym type-R biglaugh.gif

Napisano

Kpl. poduszek z napinaczami i pasami pewnie ok. 2 tysięcy kosztują - ale nie mniej jak 1 500 ,-

Napisano
  • Autor
Po pierwsze nie widziałem go nawet no oczy 270751858-jezyk.gif Po drugie wiesz że ja w skośnokich cienki bolek jestem grinser006.gif u mnie panie niemiec albo włoszczyzna grinser006.gif Zaraz mnie pewnie zlinczują hmm.gif Przepraszam za pomyłkę najwidoczniej wersja sport jak piszecie ok.gif Temat jest taki że koleś chce kupic 2004r diesel chyba 130KM podciągnięty do 150 z niemiec uderzony przodem jest gotowy zrobiony tylko odpalić jaśki ma to 100tys przelotu i jest dobrze wyposazona krzyczą za to 21tys, więc pieniądz chyba rozsądny co??
Napisano

> Temat jest taki że koleś chce kupic 2004r diesel

> chyba 130KM podciągnięty do 150 z niemiec uderzony przodem jest gotowy zrobiony tylko odpalić

> jaśki ma to 100tys przelotu i jest dobrze wyposazona krzyczą za to 21tys, więc pieniądz chyba

> rozsądny co??

Nie było motoru 130 konnego w tym civicu. Jest to 1.7 diesel konstrukcji ISUZU, moc 101km, po programie może to mieć 130, maaax 140 koni mocy, ale raczej ta pierwsza wartość.

Napisano

O losie nawet nie wiedzialem ze mam TYPE-R. Jakie szczescie ogarnęło serce me zlosnik.gif

Napisano

> Nie było motoru 130 konnego w tym civicu. Jest to 1.7 diesel konstrukcji ISUZU, moc 101km, po

> programie może to mieć 130, maaax 140 koni mocy, ale raczej ta pierwsza wartość.

No ja mam CZIPSA i podobno ma to 138 KM, ale czy ma to odpowie hamownia. Jedno jest pewne TYPE-R to nie jest ale smiga tanio i troche jedzie jak na klekota z wichurą zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Nie było motoru 130 konnego w tym civicu. Jest to 1.7 diesel konstrukcji ISUZU, moc 101km, po

> programie może to mieć 130, maaax 140 koni mocy, ale raczej ta pierwsza wartość.

Heh czyli goście sciemniają jak tylko mogą smirk.gificon_rolleyes.gif Chyba temat tego woza to troche jakoś śmierdzi icon_rolleyes.gif

Napisano

> Witam, kolega chce kupic civica 2004r type-r diesel

yikes.gifyikes.gifyikes.gifyikes.gifyikes.gif

To powiedz koledze zeby poszukał czegos sprawdzonego...

Napisano

Moim zdaniem dajcie sobie spokój z tym TYPE-R DIESEL INGINERY i poszukajcie czegoś seryjnego. Albo KLEKOTA Z WICHURĄ z pakietem SPORT to troszkę podobne do TYPE-R tylko inaczej jeździ. Poszukaj czegoś u germanców ja tam znalazłem swoją HANKĘ z pełną historia auta i jestem na prawdę zadowolony. 2 sprawa nie są one tam w cenie bo niemcy nie lubują się w JAPONII dla nich Bundes szajs wagen to samochód.

Pozdrawiam MuleZ

Napisano

> Po pierwsze nie widziałem go nawet no oczy Po drugie wiesz że ja w skośnokich cienki bolek jestem

> u mnie panie niemiec albo włoszczyzna Zaraz mnie pewnie zlinczują Przepraszam za pomyłkę

> najwidoczniej wersja sport jak piszecie Temat jest taki że koleś chce kupic 2004r diesel

> chyba 130KM podciągnięty do 150 z niemiec uderzony przodem jest gotowy zrobiony tylko odpalić

> jaśki ma to 100tys przelotu i jest dobrze wyposazona krzyczą za to 21tys, więc pieniądz chyba

> rozsądny co??

Chyba bym się osobiście nie zdecydował na dieselka juz po czipsie.

Wiadomo, że w palnik w takim razie dostawał. Niby nic w tym złego, auto słuzy do jazdy - ale wolałbym klekota od 50-latka, a zaczipsować samemu - to nie takie wielkie pieniądze.

Druga rzecz, to auto rozbite przodem i już zrobione na sprzedaż - to nie najlepszy pomysł.

Jak kupić walone przodem to robić samemu jak dla siebie - a nie jak na sprzedaż - półśrodkami byle taniej. mlotek.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.