Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

prosba o opinię w sprawie zkupu Pandy...

Featured Replies

Napisano

witam

ogladałem dzis Pandę, nawet mi się spodobała (mniejsza o szczegóły) bo pytanie jest takie: jest to Panda po-leasingowa, ma 2 (3) lata, ( bo: rok prod. 2007 pierwsza rejestracja 2008). Przebieg niby mały ok 40 tyś km, ale gość "nie miał przy sobie" dokumentów typu ksiażka gwarancyjna, karta pojazdu:

1. Ile lat gwarancji dawali na Pandy w 2008 roku? bo jesli 3 to ona by była jeszcze na gwarancji?

2. czy w książce gwarancyjnej sa odnotowywane przeglądy?

3. co ile te przeglady muszą być robione? i co tam jest odnotowywane.

4. ma ktos jakieś doswiadczenia z samochodami po-leasingowymi?

Będę wdzięczny za jakieś info

Pozdrawiam

Napisano

> witam

> ogladałem dzis Pandę, nawet mi się spodobała (mniejsza o szczegóły) bo pytanie jest takie: jest to

> Panda po-leasingowa, ma 2 (3) lata, ( bo: rok prod. 2007 pierwsza rejestracja 2008). Przebieg

> niby mały ok 40 tyś km, ale gość "nie miał przy sobie" dokumentów typu ksiażka gwarancyjna,

> karta pojazdu:

> 1. Ile lat gwarancji dawali na Pandy w 2008 roku? bo jesli 3 to ona by była jeszcze na gwarancji?

panda ma 2 lata garancji

> 2. czy w książce gwarancyjnej sa odnotowywane przeglądy?

tak, jezeli sa roioe w aso-aso ma tz pelna historie naprw robionych w aucie lacznie z przegladami klimy na przyklad

> 3. co ile te przeglady muszą być robione? i co tam jest odnotowywane.

zalezy od silnika jezeli chodzi o przebieg-dieesle maja dluzesz dystanse przegladowe LUB co roku

> 4. ma ktos jakieś doswiadczenia z samochodami po-leasingowymi?

ma, trudno genralizowac, sa auta warte uwagi i sa tez zajechane trupy zlosnik.gif

> Będę wdzięczny za jakieś info

> Pozdrawiam

Napisano

> Pozdrawiam

Każdy przypadek należy rozpatrywać indywidualnie.

Jak Tomek napisał mogą to być auta zajechane jak i też w bardzo dobrym stanie. Gro osób uważa że auta polesingowe to wraki ja dam przykład z własnego podwórka. Sam miałem Pande w leasingu przez 5 lat ( mam działalność i bardziej mi sie opłacał leasing niż kredyt) , jak sprzedawałem to auto miało nastukane przez te 5 lat niecałe 80k km , wszystkie papiery ok , stan techniczny w/g innych podobno bardzo dobry , niektórzy userzy mawiali że się czepiam jak coś tam marudziłem grinser006.gif Obecnie jeżdżę autem odkupionym od firmy i nie narzekam.

Musisz do każdego auta podejść bez uprzedzeń i chłodnym okiem ocenić czy warto . To tyle

Napisano

Ja też należę do grona entuzjastów. Odkupowałem diesla - równe 3 lata, miał przejechane 36kkm. Jeżdżę już dwa lata i praktycznie żadnych problemów wynikających z poprzedniego użytkownika.

Dostałem kompletną dokumentację, wszystkie przeglądy jak fabryka przykazała były robione. Inna rzecz, że to zaprzyjaźniona firma i specjalnie takiego mi uchowali (mieli kilkanaście sztuk).

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.