Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

CC Prędkościomierz nie działa, ślimak? foto

Featured Replies

Napisano

Witajcie Pany, jadę sobie, coś zaczęło przeraźliwie "skwierczeć jak zarzynany królik" od strony skrzyni biegów i wskazówka prędkościomierza opadła na zero. Linkę sprawdziłem, nie zatarta, całą z pancerza wyjąłem i zastanawia mnie ta końcówka co w skrzynię wchodzi, bo jak samą tą końcówkę wkładam o nią obracam to o nic się tam nie zazębia...tak to powinno być? Tak ma to wyglądać?

dsc00116el.jpg

ps. ciągnie do włoszczyzny, oj ciągnie wink.gif

dsc00113mm.jpg

Napisano

Jak ja podpinam linkę przy skrzyni, to pasuje ona "na luźno". Dopiero jak przykręcam tą nakrętkę to zaczyna to "siadać" jak należy.

Wymontuj licznik i przejedz się kawałek tak żebyś widział w aucie koniec linki ten ktory przychodzi do licznika. Jak będzie się kręcił to znaczy, że walnięty mechanizm w samym prędkościomierzu.

Albo... połącz końcówkę linki z wiertarką i sprawdź czy wskazówka prędkościomierza się wychyla. (choć z tego co ja kojarzę to przy szybkim obrocie linki między palcami wskazującym a kciukiem to coś się tam na wskaźniku powinno podnieść)

ok.gif

Napisano
  • Autor

Dzięki. Wsjo działa, tylko ślimak nie kręci linką, coś się chyba zatarło...przerabiał ktoś temat? Wymiana ślimaka? Skrzynia do wyjęcia?

Da rade to rozebrać spod maski? Z kanału? Pany, pomocy, bom daleko od domu i czasu na dłubanie i rozkminianie tematu brak...

Napisano

Szczerze to nie wiem, nie wymieniałem nigdy tego hmm.gif Ale przynajmniej wiesz co padło frown.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.