Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

pluszaki na desce....

Featured Replies

Napisano
jaki to ma sens mieć dwadziescia albo i wiecej pluszaków na podszybiu? częsty widok ale nie mam pojęcia o co kaman? dla mnie to tylko miejsce na zbieranie sie kurzu i jakos kojarzy mi sie z pedofilią... hmm.gif
Napisano

> jaki to ma sens mieć dwadziescia albo i wiecej pluszaków na podszybiu? częsty widok ale nie mam

> pojęcia o co kaman? dla mnie to tylko miejsce na zbieranie sie kurzu i jakos kojarzy mi sie

> z pedofilią...

Jeden pluszak jedna panienka oink.gifrotfl.gif

Napisano

> jaki to ma sens mieć dwadziescia albo i wiecej pluszaków na podszybiu? częsty widok ale nie mam

> pojęcia o co kaman? dla mnie to tylko miejsce na zbieranie sie kurzu i jakos kojarzy mi sie

> z pedofilią...

zawsze zastanawiałem się czy ogrzewanie przedniej szyby spełnia swoje zadanie kiedy leży na niej pełno miśków

Napisano

> zawsze zastanawiałem się czy ogrzewanie przedniej szyby spełnia swoje zadanie kiedy leży na niej

> pełno miśków

Nie sądzę ;p

Napisano

> z pedofilią...

Ogólnie niektórzy mają tyle pouwieszane na tej szybie, że ja mam w domu mniej na ścianie ;p

Napisano

> z pedofilią...

jest gdzie się kurz zbierać ... i jak na jesieni przyjdą chłodne ranki to włączenie nawiewu na szybę pozwala zrobić w kabinie taki miły, domowy nastrój ...

może o to chodzi hmm.gif

sick.gif

Napisano

> z pedofilią...

Też mi sie tak to kojarzy... sciana.gif A zazwyczaj pluszaki które kiedys były białe, na podszybiu leżą jako ciemno-brunatne.. irked.gif

To samo zaczyna sie robic z imionami za szybą, często już widze, że w tirze jedzie np. Piotr, na miejscu pasażera przeważnie jakaś Aneta, czy Jola, a po środku szyby, że są z Włocławka... beksa.gif

Napisano

> Też mi sie tak to kojarzy... A zazwyczaj pluszaki które kiedys były białe, na podszybiu leżą jako

> ciemno-brunatne..

> To samo zaczyna sie robic z imionami za szybą, często już widze, że w tirze jedzie np. Piotr, na

> miejscu pasażera przeważnie jakaś Aneta, czy Jola, a po środku szyby, że są z Włocławka...

u mnie na szybie po stronie pasażera wisi Krzyś (drugi kierowca ) Może oni też tak mają smile.gif

Napisano

> u mnie na szybie po stronie pasażera wisi Krzyś (drugi kierowca ) Może oni też tak mają

Hmm...może i tak. biglaugh.gif

• 2 tygodnie później...
Napisano

> Jeden pluszak jedna panienka

ja to kiedyś smoka wawelskiego woziłem w wywrotce zlosnik.gif

Napisano

> ja to kiedyś smoka wawelskiego woziłem w wywrotce

Ja miałem jednego miśka zlosnik.gif

Napisano

Ja mam duży prostokątny proporzec z Orłem i napisem Poland zlosnik.gif Mój jedyny i ulubiony...

Napisano

> Ja mam duży prostokątny proporzec z Orłem i napisem Poland Mój jedyny i ulubiony...

A mój kolega to normalnie nic przez szybę nie widział i nie mam pojęcia jak jeździł. Ja bym mu te wszystkie popierdółki z szyby wywalił hehe.gif

Napisano

> Ja miałem jednego miśka

ale swojej byłej go dałem wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.