Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

[OT] Zarownki kierunkowskazow

Featured Replies

Napisano

Witam

Ale sie wczoraj wieczorem najezdzilem po stacjach benzynowych. Objechalem wszystkie w swoim miescie w poszukiwaniu zarowki od kierunkowskazu bocznego - wszedzie maja tylko biale a u mnie jest pomaranczowa smile.gif poprostu zalamka co w tym samochodzie siedzi smile.gif

Napisano

No rzeczywiście załamka oslabiony.gifoslabiony.gifoslabiony.gif - pewnie zwykłe W5W tyle że pomarańczowe??

Napisano
  • Autor

> No rzeczywiście załamka - pewnie zwykłe W5W tyle że pomarańczowe??

tak zwykle w5w tylko ze w kolorze smile.gif to zona do mnie wczoraj ... to bylo trzeba kupic biale i flamastrem pomalowac na pomaranczowo smile.gif

Napisano

Kup sobie diody pomaranczowe na cokole W5W. Ja zalozylem i spoko dzialaja.

Napisano
  • Autor

bylem teraz w kilku sklepach motoryzacyjnych - maja tylko biale frown.gif

ale pomaranczowe ma aso , koszt okolo 9zl

Napisano

> bylem teraz w kilku sklepach motoryzacyjnych - maja tylko biale

> ale pomaranczowe ma aso , koszt okolo 9zl

A na allegro nie ma?

Napisano
  • Autor

> A na allegro nie ma?

sa i na to samo wyjdzie czy kupie na allegro jakas chinczyzne plus koszty wysylki czy w aso , wiec wybiore raczej aso

Napisano

> tak zwykle w5w tylko ze w kolorze to zona do mnie wczoraj ... to bylo trzeba kupic biale i

> flamastrem pomalowac na pomaranczowo

Ja nie wiem skad masz ten problem.

Takie zarowy w BI kupowalem juz w marketach, roznych sklepach motoryzacyjnych, na stacjach benzynowych i nigdy z dostepnoscia nie bylo problemu. Troche drozsze od bialych ale dostepne bez najmniejszego bolu.

Ostatnio z miesiac temu kupowalem na Zwyciestwa w tych budkach naprzeciw Polmozbytu.

Napisano
  • Autor

> Ja nie wiem skad masz ten problem.

> Takie zarowy w BI kupowalem juz w marketach, roznych sklepach motoryzacyjnych, na stacjach

> benzynowych i nigdy z dostepnoscia nie bylo problemu. Troche drozsze od bialych ale dostepne

> bez najmniejszego bolu.

> Ostatnio z miesiac temu kupowalem na Zwyciestwa w tych budkach naprzeciw Polmozbytu.

o zobacz , ja wczoraj przejechal wszystkie stacje benzynowe i pomaranczowych brak , tylko biale frown.gif , tak samo dzisiaj galeria kwadrat (sklep motoryzacyjny) brak, japonczyk na bialowny brak, na wyszynskiego w rzemieslniku tez brak - wiec sa braki smile.gif albo zmowa stacji benzynowych aby mi nie sprzedac smile.gif

po poludniu tez wybieram sie na zwyciestwa - jest tam kilka sklepow motoryzacyjnych wiec moze zdobede

Napisano

> swieca tak samo mocno jak normalne zarowki czy slabiej ?

> bo dla mnie ten gosc polecal te do kierunkowskazow

> http://www.allegro.pl/item1011314492_postojowki_w5w_hyper_power_led_najmocniejsze.html

Ja mam takie tylko ze biale jako postojowki i rzeczywiscie sa mocne, ale do kierunkowskazu nie ma sensu tego kupowac...

> tylko nie wiem czy jest sens tyle placic za led do kierunkowskazu bocznego

Napisano

Jako pozycyjne założyłem :

POSTOJÓWKI LED W5W DYFUZYJNE 180' X-treme LED

Naprawdę świecą super, 3,80 zł. za sztukę.

Polecam

Napisano

Z postojowkami jest tylko jeden problem. sa za blisko zarowek H7 i jak sa slabej konstrukcji przepalaja sie z powodu przegrzania.

Napisano
  • Autor

ciakawie co na to Pan policman lub ubepieczyciel jakby jakas stluczka byla (odpukac 3 razy w niemalowane) smile.gif

Napisano

> Jako pozycyjne założyłem :

> POSTOJÓWKI LED W5W DYFUZYJNE 180' X-treme LED

> Naprawdę świecą super, 3,80 zł. za sztukę.

> Polecam

ja zlozylem takie:

[image]http://img07.allegroimg.pl/photos/oryginal/983/33/09/983330972[/image]

20zł za sztuke i TO dopiero swieci super! Daje taki fajny bialy blask przy zwyklych H4.

Co do policjanta i ubezpieczenia to to nie ma nic do rzeczy. Jak zauwazyles na postojowkach nie ma homologacji (na H4 jest, dlatego mam najlepsze Philipsa smile.gif ), plus w przepisach (juz nie pamietam jaki artykul) jest tylko napisane ze postojowki musza miec barwe białą i to wszystko. Zatem 100% legal.

Poza tym przez to ze jest tyle LED (w przypadku moich zarowek, kolega wyzej moglby miec problem bo jego skupia swiatla i moga oslepiac) ktore swieca 360, wiec widmo swiatla jest identyczne jak zwykle postojowki (dzisiaj wstawie zdjecie jak to wyglada).

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.