Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Najbardziej zakorkowane miasta Europy

Featured Replies

Napisano

Firma TomTom przedstawiła 59 najbardziej zakorkowanych europejskich miast - na pierwszym miejscu znalazła się Bruksela. W Polsce i Wielkiej Brytanii również utkniemy w korkach. Na najmniejsze utrudnienia w ruchu możemy liczyć w Hiszpanii i krajach skandynawskich.

calosc

php01h8mn.jpg

Napisano

> Firma TomTom przedstawiła 59 najbardziej zakorkowanych europejskich miast - na pierwszym miejscu

> znalazła się Bruksela. W Polsce i Wielkiej Brytanii również utkniemy w korkach. Na najmniejsze

> utrudnienia w ruchu możemy liczyć w Hiszpanii i krajach skandynawskich.

> calosc

widać, że chłopaki w Moskwie nie byli zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> widać, że chłopaki w Moskwie nie byli

Podobno to tez Europa. zlosnik.gif

Dobrze, ze w PL jest coraz bardziej rozbudowywany.

Napisano

> widać, że chłopaki w Moskwie nie byli

wiem z dobrych źródeł ze tam bywają korki nawet o 2:00 w nocy smile.gif

Napisano

> Firma TomTom przedstawiła 59 najbardziej zakorkowanych europejskich miast - na pierwszym miejscu

> znalazła się Bruksela. W Polsce i Wielkiej Brytanii również utkniemy w korkach. Na najmniejsze

> calosc

iiihaaaaaa, prawie jak stolyca zlosnik.gif

Napisano

Widać klasyfikacja stworzona przed rozpoczęciem ostatnich remontów w Krakowie zlosnik.gif

Napisano

> wiem z dobrych źródeł ze tam bywają korki nawet o 2:00 w nocy

a skąd wiesz, że w Wawie też wtedy nie ma? biglaugh.gif

Napisano
  • Autor

> a skąd wiesz, że w Wawie też wtedy nie ma?

pod knajpami grinser006.gif

Napisano

Nie wiem skąd taki wynik, jak ktoś kumaty to w ogóle w korkach we Wrocławiu nie stoi...

No chyba, że ankiety wypełniali TIRowcy, którzy pokombinować z wiadomych względów nie mogą.

Napisano
  • Autor

> Nie wiem skąd taki wynik, jak ktoś kumaty to w ogóle w korkach we Wrocławiu nie stoi...

> No chyba, że ankiety wypełniali TIRowcy, którzy pokombinować z wiadomych względów nie mogą.

z funkcji map share w tt

sam, wysylam dane ze swojego tt

Napisano

> calosc

nie wierze ze Warszawa jest gorsza niz londyn... az tak zle tutaj nie jest smile.gif

Napisano

> Nie wiem skąd taki wynik, jak ktoś kumaty to w ogóle w korkach we Wrocławiu nie stoi...

> No chyba, że ankiety wypełniali TIRowcy, którzy pokombinować z wiadomych względów nie mogą.

Zgadza się, bo we Wrocławiu korki to w zasadzie tylko w godz. 15-17 się zdarzają

w większej części miasta, a gdzieniegdzie to i w innych miejscach też.

Napisano

> z funkcji map share w tt

> sam, wysylam dane ze swojego tt

Male sprostowanie - to nie MapShare odpowiada ze te informacje, tylko modul zbierania danyh statystycznych - technicznie to dwie zupelnie rozne rzeczy wink.gif

Napisano

> Male sprostowanie - to nie MapShare odpowiada ze te informacje, tylko modul zbierania danyh

> statystycznych - technicznie to dwie zupelnie rozne rzeczy

a pytanie jest jeszcze takie jaki udział w polskim rynku ma TT aby te statystyki byly wiarygodne , z ilu userów im zbierali te informacje. Dwa czy funkcja ta była aktywowana w navi (nie wiem jak to tomek ma ) czy mozna wyłaczyć ??

Napisano

> a pytanie jest jeszcze takie jaki udział w polskim rynku ma TT aby te statystyki byly wiarygodne ,

> z ilu userów im zbierali te informacje. Dwa czy funkcja ta była aktywowana w navi (nie wiem

> jak to tomek ma ) czy mozna wyłaczyć ??

Mozna wylaczyc - przy pierwszym korzystaniu z TTHome pojawia sie pytanie, czy chce sie anonimowo udostepniac logi podrozy.

Napisano

> Zgadza się, bo we Wrocławiu korki to w zasadzie tylko w godz. 15-17 się zdarzają

> w większej części miasta, a gdzieniegdzie to i w innych miejscach też.

Slusznie prawisz, przejazd przez centrum dal niekumatych to tempo 1-3 km na godzine w porannym i popoludniowym szczycie

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.