Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ciekawostka koło zapasowe. gaz

Featured Replies

Napisano

Wielu z tych którzy mają gaz kombinuje gdzie by tu dać zapas. Odpowiedz jest prosta pod auto grinser006.gif

Kilka dni temu na parkingu pod jednym z marketów zaparkowałem koło takiej Pandy:

12441490.jpg

91761184.jpg

Napisano

> Wielu z tych którzy mają gaz kombinuje gdzie by tu dać zapas. Odpowiedz jest prosta pod auto

> Kilka dni temu na parkingu pod jednym z marketów zaparkowałem koło takiej Pandy:

pod wszystkie Pandy tak zaglądasz? hehe.gif

Wiesz jak ja kupiłem swoją, to nie miała koła zapasowego, tylko zestaw naprawczy, więc można jeżdzic bez koła

Napisano

> pod wszystkie Pandy tak zaglądasz?

> Wiesz jak ja kupiłem swoją, to nie miała koła zapasowego, tylko zestaw naprawczy, więc można

> jeżdzic bez koła

Ale co to za jazda... zlosnik.gif

Napisano

> Wielu z tych którzy mają gaz kombinuje gdzie by tu dać zapas. Odpowiedz jest prosta pod auto

> Kilka dni temu na parkingu pod jednym z marketów zaparkowałem koło takiej Pandy:

malo technicznie skromny.gif

patent doskonaly zlosnik.gif w koleinach musi byc swietnie

Napisano

Ja mam inny knif. Załatwiłem sobie felgę z dojazdówki od Punto i wsadziłem oponę z dojazdu od VW. Pasuje choć pracy jest dla wulkanizatora jest sporo. W takim wydaniu koło idealnie wchodzi do bagażnika i mam ja przymocowana do oparcia. Vito widział więc może potwierdzić.

Napisano

to wyglada duzo bardziej koszmarnie niz moj zbiornik paliwa w kojocie hehe

Napisano

odpowiadajac na twoja skasowana wiadomosc zlosnik.gif

co to za alternatywa? chyba taka sam jak montaż koła na klape biglaugh.gif

Napisano
  • Autor

> odpowiadajac na twoja skasowana wiadomosc

> co to za alternatywa? chyba taka sam jak montaż koła na klape

Nie czaje porównania? Jak dla mnie alternatywa, wyglada obleśnie ale nie aż tak jak koło na klapie grinser006.gif

Napisano

> Nie czaje porównania? Jak dla mnie alternatywa, wyglada obleśnie ale nie aż tak jak koło na klapie

to jest jednak 10cm hmm.gif nizej

jak zahaczysz to sodomia i gomoria zlosnik.gif

alternatywa to pakiet fix&go zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> to jest jednak 10cm nizej

> jak zahaczysz to sodomia i gomoria

> alternatywa to pakiet fix&go

Ktoś to jednak robi bo to nie pierwsza panda w której widze takie rozwiązanie frown.gif bardziej od tego czy ktoś koszykiem przytrze o krawężnik interesuje mnie jak się na to patrzy Policja lub diagnosta grinser006.gif

Napisano

> Ktoś to jednak robi bo to nie pierwsza panda w której widze takie rozwiązanie bardziej od tego

> czy ktoś koszykiem przytrze o krawężnik interesuje mnie jak się na to patrzy Policja lub

> diagnosta

kraweznik to "pikus" zlosnik.gif lapinj tym garba na koleinie zlosnik.gif i kolo wyjdzie zderzakiem

policja nie zauwazy zlosnik.gif a diagnosta na 75% bedzie mial obiekcjie

Napisano

> kraweznik to "pikus" lapinj tym garba na koleinie i kolo wyjdzie zderzakiem

> policja nie zauwazy a diagnosta na 75% bedzie mial obiekcjie

Takie same obiekcje może mieć do gleby.

Pytanie jest inne - jak wykonane jest owo zawieszenie, czy zapewnia odpowiednią wytrzymałość (żeby tego koła nie zostawić na trasie). Generalnie to ja bym czymś takim nie chciał jeździć, bo przemawia do mnie argument koleinowy...

Napisano
  • Autor

> Takie same obiekcje może mieć do gleby.

> Pytanie jest inne - jak wykonane jest owo zawieszenie, czy zapewnia odpowiednią wytrzymałość (żeby

> tego koła nie zostawić na trasie). Generalnie to ja bym czymś takim nie chciał jeździć, bo

> przemawia do mnie argument koleinowy...

gleba to 3-5cm a koło to z 10 niżej grinser006.gif

Napisano

no raczej nie... przywalisz to ew. stracisz miske i to sie zdarza relatywnie rzadko

po za tym gleba ma to do siebie, ze nie pracuje w penym zakresie-> jest nizej, ale jest sztyniej + mniejszy skok amora, tutaj masz powiedzmy -50 i pelen zakres pracy zawieszenie

> Pytanie jest inne - jak wykonane jest owo zawieszenie, czy zapewnia odpowiednią wy trzymałość (żeby

> tego koła nie zostawić na trasie). Generalnie to ja bym czymś takim nie chciał jeździć, bo

nawet jak by bylo"profi" to cudow nie ma- miska przy zderzeniu z dziura znika zlosnik.gif

Napisano

> Pytanie jest inne - jak wykonane jest owo zawieszenie, czy zapewnia odpowiednią wytrzymałość (żeby

Identycznie mocowane było koło z Clio II (przynajmniej w wersji VAN) Nie powiem, że cliówka siedziała wyżej niż Panda w standardzie.

Napisano

> Identycznie mocowane było koło z Clio II (przynajmniej w wersji VAN) Nie powiem, że cliówka

> siedziała wyżej niż Panda w standardzie.

mocowanie dokladane do wybrzuszenia kola?

Napisano

> mocowanie dokladane do wybrzuszenia kola?

wiem do czego pijesz smile.gif

Fakt - tam podłoga była płaska więc koło o tyle wyżej wisiało ...

Słuszna uwaga.

Napisano

> wiem do czego pijesz

oj tam zaraz pijesz

> Fakt - tam podłoga była płaska więc koło o tyle wyżej wisiało ...

> Słuszna uwaga.

w multipli tez mialem kolo pod podloga, ale... pologa byla prosta zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.