Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

POLO 78r. WUNDER WAGEN, Poczeba fachowca !!!!!!!!

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich miłośników VW, zanabylem ladne cacko i chce z niego zrobić LANS AUTO na miasto, I mam mały kłopot bo chce troszeczkę zkorygowac zawias tak na małe -80 minimum i teraz może ktoś cosik doradzi czy te z alledrogo się nada??? Miał juz moze ktoś montowane tej firmy??? Z góy dzieki za odpowiedź und

ich begrüße alle. zlosnik.gif

• 2 tygodnie później...
Napisano
  • Autor

> Tjaaa

> Mulez poka foto Panie

Siemka. a no nie bede sie tera rudera chwalił, bo teraz to wyglada jak KUPA, ale jeszcze w tym sezonie będzie lans oj będzie zlosnik.gif

Napisano

> Siemka. a no nie bede sie tera rudera chwalił, bo teraz to wyglada jak KUPA, ale jeszcze w tym

> sezonie będzie lans oj będzie

Srata tata smile.gif Dawaj foto i nie pitol tuk.gif

Napisano
  • Autor

To mata i se popatrzta na tą KUPE zlosnik.gif

283768127-polo12.jpg

Oczywiście felgi te na foto to tylko przykładka, bo beda oryginalne VW poszerzone na 7/8,5 " x 13 sie rozumie. Jiiiiiiiiiiiii rant w szachy, a dlaczego w szachy - bo mnie się podoba !!! zeby.GIF

Zawiasik już jesta -80/-80 jakis tysz GERMAŃSKI, reszta na razie seria , ale w planie nowiuśki silnik schodź z jedentrzy.

post-141397-14352508087463_thumb.jpg

Napisano

> To mata i se popatrzta na tą KUPE

> Oczywiście felgi te na foto to tylko przykładka, bo beda oryginalne VW poszerzone na 7/8,5 " x 13

> sie rozumie. Jiiiiiiiiiiiii rant w szachy, a dlaczego w szachy - bo mnie się podoba !!!

> Zawiasik już jesta -80/-80 jakis tysz GERMAŃSKI, reszta na razie seria , ale w planie nowiuśki

> silnik schodź z jedentrzy.

Miałem kiedyś takie cudo, 900cm3 w dowodzie, w rzeczywistości bodajże 1100cm3 - rakieta zeby.GIF

Napisano
  • Autor

> Miałem kiedyś takie cudo, 900cm3 w dowodzie, w rzeczywistości bodajże 1100cm3 - rakieta

No u mnie jest ten sam manewr z tym silnikiem, jeszcze drania nie odpaliłem i nawet nie wim jak to pracuje. Tak czy inaczej wiem że silniek jest sprawny i na pewno w krótkim czasie się zabiore za niego po czym go wywalam i troszke czeba go odświeżyć zeby.GIF

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.