Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Chłodnica + wentyl CCS

Featured Replies

Napisano
Ma ktoś jakieś foto chłodnicy i wentylatora z CCS? Na allegro są chłodnice do 0.9, 1.1 seicento i cinquecento takie same, najlepiej foto z wentylem, i jeszcze fotki mocowań chłodnicy do CCS bym potrzebował, sprawa dość pilna
Napisano

> Ma ktoś jakieś foto chłodnicy i wentylatora z CCS? Na allegro są chłodnice do 0.9, 1.1 seicento i

> cinquecento takie same, najlepiej foto z wentylem, i jeszcze fotki mocowań chłodnicy do CCS

> bym potrzebował, sprawa dość pilna

Chłodnica i wentylator w ccs, cc900, sc900, sc1100SPI są takie same. Tylko MPI ma inna chłodnicę i wentylator.

Napisano

Mocowane są tak, że prawa strona wchodzi "tuleją" w pasie przednim, natomiast lewa jest przykręcana w okolicy zamka do klapy ok.gif 700kowa jest krótsza i ma mniejszy stelaż wentylatora, ale ja sam wentek zaadoptowałem ostatnio bez problema ok.gif

Napisano
  • Autor

> Mocowane są tak, że prawa strona wchodzi "tuleją" w pasie przednim, natomiast lewa jest przykręcana

> w okolicy zamka do klapy 700kowa jest krótsza i ma mniejszy stelaż wentylatora, ale ja sam

> wentek zaadoptowałem ostatnio bez problema

Panie daj mnie foto tej łapy co trzymie przy zamku tą chłodnie, bo ja jakieś mocowanie mam ale to chyba z MPI jest zdrutowane

Napisano

> Panie daj mnie foto tej łapy co trzymie przy zamku tą chłodnie, bo ja jakieś mocowanie mam ale to

> chyba z MPI jest zdrutowane

Pan czeka, skiknę do garaża zlosnik.gif

EDIT: Poszło na maila z profilu. Tylko nie śmiej się z koloru ramki od wentka, trochę zardzewiało a nie miałem innego koloru pod ręką hahaha.gif

Napisano
  • Autor

> Pan czeka, skiknę do garaża

> EDIT: Poszło na maila z profilu. Tylko nie śmiej się z koloru ramki od wentka, trochę zardzewiało a

> nie miałem innego koloru pod ręką

Ty, nie doszło nic

Napisano

w aso ta blacha nowa kosztuje ok 15zl grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> w aso ta blacha nowa kosztuje ok 15zl

Dobrze wiedzieć, a masz może numer tej części?

Napisano

> Dobrze wiedzieć, a masz może numer tej części?

oj chyba szybciej bedzie znalesc w eperze niz na ktoryms z moich rachunkow wink.gif

latwo to znalesc wchodzac na uklad chlodzenia silnika 1.1

Napisano

> Ma ktoś jakieś foto chłodnicy i wentylatora z CCS? Na allegro są chłodnice do 0.9, 1.1 seicento i

> cinquecento takie same, najlepiej foto z wentylem, i jeszcze fotki mocowań chłodnicy do CCS

> bym potrzebował, sprawa dość pilna

726a465551e10e4c.jpg

c5e80fd7feefdaf3med.jpg

Napisano

> Ty, nie doszło nic

Wywaliło mi maila zwrotnego z błędem. Wrzucę na jakiś serwer i podam Ci linki na GG bo na fotkach od Drozdy nie ma tego mocowania ok.gif

Napisano

> Wywaliło mi maila zwrotnego z błędem. Wrzucę na jakiś serwer i podam Ci linki na GG bo na fotkach

> od Drozdy nie ma tego mocowania

mi tez podeslij smile.gif) bo ciekawi mnie w takim razie jak to ma wygladac prawidlowo grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> Wywaliło mi maila zwrotnego z błędem. Wrzucę na jakiś serwer i podam Ci linki na GG bo na fotkach

> od Drozdy nie ma tego mocowania

Już wiem OCB, thx 20.GIF

Napisano
  • Autor
Podobne foty znalazłem na allegro, ale dzięki zlosnik.gif
Napisano
  • Autor
Pany a powiedzcie mi jeszcze jak rozwiązać wejście na czujnik? Teraz mam czujnik w termostacie, można to zaślepić jakąś śrubą ewentuel samym czujnikiem?
Napisano

można samym czujnikiem i nie podłączać go po prostu nigdzie

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.