Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gaśnica, apteczka...

Featured Replies

Napisano

Kolejne pytanko-macie jakies sensowne miejsce na apteczke by sie nie walała po całym bagażniku??Jak, gdzie powinna byc przymocowana gasnica??

Napisano

witam, ja gasnice mam po lewej stronie bagaznika za lampa - uchwyt(dopasowany do butli trzyma za szyjke smile.gif oraz podtrzymuje od dolu) przykrecony do boku zlosnik.gif sama butla wsadzana w to miejsce , nic nie lata. Natomiast z apteczka sa rozne patenty , popularne dosc sa "organizatory" podwieszane pod tylna polke...

mozesz tez zamontowac uchwyt z drugiej storny na apteczke, tylko troche wyobrazni i wszystko mozesz zrobic.. ja teraz kombinuje jakis uchwyt wlasnie na apteczke + walajacy sie po calym bagazniku trojkat zlosnik.gif

swoja dorga te apteczki sprzedawane w sklepach , marketach itd sa smieszne ,

-kawalek plastra

-rekawiczki foliowe ( farbujac wlosy mocniejsze w zestawie sa)

-kawalek bandaza ... -opatrunek

zalosne naprawde , nie daj boze jakby sie komus cos stalo i mila korzystac z tej apteczki to ja nie widze tego , zawartosc tych apteczek nadaje sie do drobnych skaleczen (pod warunkiem ze we wlasnym zakresie swoja wode utleniona i nozyczki tam wsadzisz jeszcze)

Napisano
  • Autor

Moja gasnica wala sie po bagazniku z uchwytem trzymajacym...A powiedz mi jak ją przykreciles??

Napisano

> Kolejne pytanko-macie jakies sensowne miejsce na apteczke by sie nie

> walała po całym bagażniku??Jak, gdzie powinna byc przymocowana

> gasnica??

A ja mam na to inny patent jako ze mam dojazdówkę to i gaśnica i apteczka siędzą włąsnie obok dojazdówki mieszcza się idealnie.

Napisano

> Kolejne pytanko-macie jakies sensowne miejsce na apteczke by sie nie

> walała po całym bagażniku??Jak, gdzie powinna byc przymocowana

> gasnica??

U mnie gaśnica też jest przymocowana w lewej wnęce bagażnika do istniejącego tam uchwytu smile.gif

Co do apteczki to jest w miarę stabilna , ponieważ wrzuciłem do bagażnika dywaniki gumowe , które znacznie zwiększają przyczepność leżących na nich rzeczy waytogo.gif

Napisano

> A ja mam na to inny patent jako ze mam dojazdówkę to i gaśnica i

> apteczka siędzą włąsnie obok dojazdówki mieszcza się idealnie.

Doskonałe miejsce jak masz coś w bagażniku. Zwłaszcza jak apteczka czy gaśnica będą ci potrzebne.

Za kilka zł można kupić w marketach takie gumy z haczykami na końcach. Ponieważ wgabażniku sa uszka to jest za co zaczepić te gumy. Odpowiednio przygotowany "systemik" nieżle przytrzymuje luźno walające sie rpzedmioty.

A gaśnice przykręcilek tak jak koledzy. Z boku bagażnika.

Napisano
  • Autor

Ale jak ją przykreciles?/Sa jakies odpowiednie sruby czy na chama wkretami??

Napisano

> Ale jak ją przykreciles?/Sa jakies odpowiednie sruby czy na chama

> wkretami??

Na chama, a że wystawały trochę na zewnątrz samochodu na błotniku to spiłowałem.

A tak poważnie. Nie zastanawiałem się nad tym. Jak kupiłem padakę to już tak było. Jak nie zapomnę to strzelę fotkę i wrzucę na forum.

Napisano

spoko. ja kiedys kupiłem apteczke co prezerwatywe zawierała w sobie między innymi

i nie byly to zakupy w seks-shopie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.