Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Linki zmiany biegow.

Featured Replies

Napisano

Czesc, mam skrzynie sportingowa z wciskanym wstecznym do tylu. Ostatnio ciagle mi linka spada z wybieraka i nie da rady zmienic biegu. Dzisiaj mi stanela na wstecznym zeby.GIF

Czy mozna kupic same koncowki, czy trzeba wymienic cale linki? Problem polega na tym, ze koncowka sie wyrobila i ledwo sie trzyma na tym wypuscie.

Gdyby ktos mial na zbyciu takie linki, czy koncowki to chetnie zanabede.

Napisano

> Czesc, mam skrzynie sportingowa z wciskanym wstecznym do tylu. Ostatnio ciagle mi linka spada z

> wybieraka i nie da rady zmienic biegu. Dzisiaj mi stanela na wstecznym

> Czy mozna kupic same koncowki, czy trzeba wymienic cale linki? Problem polega na tym, ze koncowka

> sie wyrobila i ledwo sie trzyma na tym wypuscie.

> Gdyby ktos mial na zbyciu takie linki, czy koncowki to chetnie zanabede.

W CC linki sa nieregulowane więc nie odkręcisz tych koncowek tak jak np w SC. No chyba ze chcesz uciąc samą ta kulke i wspawac nową ale...

Napisano
  • Autor

> W CC linki sa nieregulowane więc nie odkręcisz tych koncowek tak jak np w SC. No chyba ze chcesz

> uciąc samą ta kulke i wspawac nową ale...

A we wszystkich 1.1 i 900tkach byly takie same linki?

Napisano

> A we wszystkich 1.1 i 900tkach byly takie same linki?

W 1.1 napewno . W 900 nie wiem bo nigdy nie sprawdzalem ale wydaje mi sie ze tak.

Napisano
  • Autor

> W 1.1 napewno . W 900 nie wiem bo nigdy nie sprawdzalem ale wydaje mi sie ze tak.

Orientujecie sie, czy w seicento byly takie same linki?

Nie ma nikt tych linek, albo samych koncowek na zbyciu? Je chyba mozna zagniesc na drugiej lince?

Napisano

> Orientujecie sie, czy w seicento byly takie same linki?

> Nie ma nikt tych linek, albo samych koncowek na zbyciu? Je chyba mozna zagniesc na drugiej lince?

Linki cc a sc sa inne.

Linka przod tyl z sc 899 pasuje do sc 1108, z tym ze jest ciut krotsza ale niewiele wink.gif

Napisano
  • Autor

> Linki cc a sc sa inne.

> Linka przod tyl z sc 899 pasuje do sc 1108, z tym ze jest ciut krotsza ale niewiele

Dzieki. To juz cos wiem, musze szukac od cc w takim razie. A orientujesz sie, czy mozna gdzies dostac osobno same koncowki linek, czy trzeba cale linki?

Napisano

> Dzieki. To juz cos wiem, musze szukac od cc w takim razie. A orientujesz sie, czy mozna gdzies

> dostac osobno same koncowki linek, czy trzeba cale linki?

Lezy mi gdzies jedna koncowka wkrecana w garazu do linki prawo lewo do sc bo tylko ta jedna jest odkrecana zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Lezy mi gdzies jedna koncowka wkrecana w garazu do linki prawo lewo do sc bo tylko ta jedna jest

> odkrecana

Tylko, ze ja mam cc, nie sc. Myslalem, zeby obciac koncowke po prostu z linki z zagniesc na drugiej na nowo, albo cale linki wymienic.

Napisano

> Tylko, ze ja mam cc, nie sc. Myslalem, zeby obciac koncowke po prostu z linki z zagniesc na drugiej

> na nowo, albo cale linki wymienic.

lepiej cale linki wymien.

mniej klopotu i pewniejsze zlosnik.gif

Napisano

> Linki cc a sc sa inne.

> Linka przod tyl z sc 899 pasuje do sc 1108, z tym ze jest ciut krotsza ale niewiele

i roznia sie chyba jeszcze gruboscia tej czesci na ktora zaklada sie ten "zatrzask/spinke"

ps. pamietasz jak kombinowalismy z linkami i trzeba bylo rozwiercac zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> i roznia sie chyba jeszcze gruboscia tej czesci na ktora zaklada sie ten "zatrzask/spinke"

> ps. pamietasz jak kombinowalismy z linkami i trzeba bylo rozwiercac

Ok. Dzieki za pomoc.

Nie ma nikt linek do cc?

Napisano

Przerabialem temat niedawno...

Znaleźć linki do CC 1.1 to niezły wyczyn... Ale można zmienić cały wybierak z linkami na ten z SC ok.gif

Napisano
  • Autor

> Przerabialem temat niedawno...

> Znaleźć linki do CC 1.1 to niezły wyczyn... Ale można zmienić cały wybierak z linkami na ten z SC

Znalazlem nowe, ale koszt jest sporawy.

A, zeby przerobic to na ten od seicento potrzeba:

- wybierak,

- linki,

- lewarek z koszem?

Czy cos jeszcze?

Napisano

nowe ricambi linki to koszt odpowiednio 370 ta bez reulacji i jakis 425 ta z regulacją zlosnik.gif (jeszcze 2 lata temu kosztowały po jakis 130 zeta za szt)

jakis zamienniki widziłem za okolo 100 pln

ps. flaki z wybieraka do sc mam ok.gif

potrzebujesz tylko lewara, wybierak pasuje i koszyk chyba tez

Napisano
  • Autor

> nowe ricambi linki to koszt odpowiednio 370 ta bez reulacji i jakis 425 ta z regulacją (jeszcze 2

> lata temu kosztowały po jakis 130 zeta za szt)

> jakis zamienniki widziłem za okolo 100 pln

W Carserwisie (Ricambi) to jakies 100+150=250, a w Intercarsie jakies 280-350 z tego, co dzisiaj dzwonilem.

Napisano

> Znalazlem nowe, ale koszt jest sporawy.

Ja jak szukalem to nowych nie było a byłem w stanie dac i 150zł za tą jedną zeby tylko nowa była ale udalo sie załatwić od jednego forumowicza linki smile.gif

> A, zeby przerobic to na ten od seicento potrzeba:

> - wybierak,

> - linki,

> - lewarek z koszem?

> Czy cos jeszcze?

Tylko tyle ok.gif

Napisano

> W Carserwisie (Ricambi) to jakies 100+150=250, a w Intercarsie jakies 280-350 z tego, co dzisiaj

> dzwonilem.

dobra cena ok.gif ja placilem (wzasadzie nie ja tylko aso) i widzialem cene na fv taka jak ci napisałem sick.gif po tyle z fiata przysłali

Napisano
  • Autor

> Ja jak szukalem to nowych nie było a byłem w stanie dac i 150zł za tą jedną zeby tylko nowa była

> ale udalo sie załatwić od jednego forumowicza linki

Tez szukam.

> Tylko tyle

Dzieki.

Napisano
  • Autor

> dobra cena ja placilem (wzasadzie nie ja tylko aso) i widzialem cene na fv taka jak ci napisałem

> po tyle z fiata przysłali

Jak nic nie wymysle, to wezme z Carserwisu.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.