Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Po odpieciu akumulatora komputer warjuje

Featured Replies

Napisano

Witam

wymieniałem żarówkę H4 z lewej strony i musiałem wyjąć akumulator . żarówkę założyłem akumulator podłączyłem najpierw plus później minus i niby wszystko ok. Jadę samochodem już po przejechaniu 50km a sprawdzę spalanie średnie a tam 30l/km.Szok przełączam na chwilowe jadę 90 km/h a spalanie 35l/km. A przed odpięciem akumulatora było wszystko ok. średnie spalanie 5,7 . A teraz komputer zwariował . Odłączyłem akumulator minus kilka razy zrobiłem reset nic nie pomaga . Co tam się mogło wydarzyć z tym kompem. No i co teraz ? czyżby jakiś błąd kompa . Co radzicie w takiej sytuacji zrobić . paliwo w baku normalnie jest jakby nigdy nic.

Napisano

> Witam

> wymieniałem żarówkę H4 z lewej strony i musiałem wyjąć akumulator . żarówkę założyłem akumulator

> podłączyłem najpierw plus później minus i niby wszystko ok. Jadę samochodem już po

> przejechaniu 50km a sprawdzę spalanie średnie a tam 30l/km.Szok przełączam na chwilowe jadę 90

> km/h a spalanie 35l/km. A przed odpięciem akumulatora było wszystko ok. średnie spalanie 5,7

Przeczytaj instrukcję zlosnik.gif

A potem zmień w kompie jednostki z km/l na l/100km.

Napisano

> Przeczytaj instrukcję

> A potem zmień w kompie jednostki z km/l na l/100km.

100 / 35 = 2,85714286

niemozliwe. w punto gdzie licznik na stale jest w opcji o ktorej mowisz uzyskuje do 25km/l , po miescie oscyluje w granicy 19.5-20km/l

Wartosc 35 jest "z kosmosu" i doszukiwal bym sie zlego zalozenia klem

Napisano
  • Autor

> Przeczytaj instrukcję

> A potem zmień w kompie jednostki z km/l na l/100km.

masz rację przestawione jest km/l . Ale ja nie potrafię zmienić l/km. ustawiony mam język angielski to może jakaś podpowiedz jak do tej funkcji dojść.

Napisano

> masz rację przestawione jest km/l . Ale ja nie potrafię zmienić l/km. ustawiony mam język angielski

> to może jakaś podpowiedz jak do tej funkcji dojść.

Normalnie... dojdź w menu do tej opcji, wciśnij MODE, zmień jednostke strzałką, zatwierdź MODE. Niestety nie pomnę jak to sie dokładnie nazywało, ale jak zobaczysz km/l to będziesz wiedział.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.