Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Chwyt zimnego powietrza 1.0 Fire

Featured Replies

Napisano

witam rozleciała mi się rura doprowadzająca zimne powietrze do obudowy filtra powietrza, (taka z tworzywa, jak harmonika). narazie jest owinięta taśma izolacyjną, ale chciałbym ją wymienić czy jest możliwość dostania samej takiej rury czy muszę szukać po sklepach z art łazienkowymi czegoś o takim samym przekroju i dorabiać?? hmm.gif

Napisano

Mnie się rozleciała ta od cieplego powietrza i kupiłem normalnie w sklepie z częściami. To tamta też powinna być.

Napisano

> witam rozleciała mi się rura doprowadzająca zimne powietrze do obudowy filtra powietrza, (taka z

> tworzywa, jak harmonika). narazie jest owinięta taśma izolacyjną, ale chciałbym ją wymienić

> czy jest możliwość dostania samej takiej rury czy muszę szukać po sklepach z art łazienkowymi

> czegoś o takim samym przekroju i dorabiać??

Zawsze można poszukać na szrocie.

Napisano

> Zawsze można poszukać na szrocie.

Są takie papierowe niby harmonijki. nie jest to drogie a tym bardziej że tam potrzebujesz tylko kawałek takiej rurki.

Napisano

> witam rozleciała mi się rura doprowadzająca zimne powietrze do obudowy filtra powietrza, (taka z

> tworzywa, jak harmonika). narazie jest owinięta taśma izolacyjną, ale chciałbym ją wymienić

> czy jest możliwość dostania samej takiej rury czy muszę szukać po sklepach z art łazienkowymi

> czegoś o takim samym przekroju i dorabiać??

Rozleciała się ze starości czy została po prostu dokonana perforacja w wyniku zadziałania mechanicznego?

jak ze starości szukaj na zamianę aby kawałki nie dostały się do filtra, jak tylko przedziurawiona i zaizolowana to to wystarczy, po co Ci nowa? Dla względów estetycznych? hmm.gif

Napisano
  • Autor

> Rozleciała się ze starości czy została po prostu dokonana perforacja w wyniku zadziałania

> mechanicznego?

> jak ze starości szukaj na zamianę aby kawałki nie dostały się do filtra, jak tylko przedziurawiona

> i zaizolowana to to wystarczy, po co Ci nowa? Dla względów estetycznych?

dokładnie. poza tym mam wrażenie że poszarpane części wystają we wnętrzu rury mogąc tworzyć przeszkodę dla swobodnego przepływu powietrza. ale temat już rozwiązany w zaprzyjaźnionym sklepie mieli aluminiową rurkę (a'la spyro) o średnicy 45mm która pięknie się wpasowała w miejsce po starej plastykowej i do tego ładnie się prezentuje... tak rasowo brawo.gif

dzięki za zainteresowanie pozdrawiam

Napisano

> temat już rozwiązany w zaprzyjaźnionym

> sklepie mieli aluminiową rurkę (a'la spyro) o średnicy 45mm która pięknie się wpasowała w

> miejsce po starej plastykowej i do tego ładnie się prezentuje... tak rasowo

pewnie rura do chłodzenia alternatora waytogo.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.